ja by som zmenil to ze by som dane fora ako je hudba cz/sk by som este rozdelil do podskupin hip-hop, pop rock, ska a pod tak isto aj zahranicnu hudbu na hip-hop pop dance trance sety a pod ne vsetko nahadzat a hladat tak by to bolo ovela viac prehladnejsie to je moj nazor see ya O8O_O1
Je tu teraz toho vela a urcite by som nechcel dalsie delenie tem sak ako by to vypadalo??? Ked som si niekedy neprezrel nove prispevky, zavrel som hojka a potom znova otvoril tak som jednoducho prebehol tych par tem co tu bolo ...ale teraz to uz nieje taka jednoduche no myslim ze zmeny uz boli potrebne.
geronimo napísal:Mozno by som rozsiril Bazar na viac kategorii...co vy na to? Samozrejme nechcem aby z tohoto bol inetovy obchod, ale tak v normale.
Ako??? Co si prestavujes pod tym rozsirenim? Toto ma byt predovsetkym forum zamerane na nieco ine a ten bazar je len takaka ceresnicka kedze vela ludi s tym otravovalo, tak preco im nevyhoviet?!
no mne sa to pomerne paci sice neobehnem uplne vsetky temy ale k mojim favorites sa pridalo par novych stranok..takze je to celkom oki
ete by som bol za vylepsenie, aby sa do podpisu mohol vkladat obrazok...
masino napísal:no mne sa to pomerne paci sice neobehnem uplne vsetky temy ale k mojim favorites sa pridalo par novych stranok..takze je to celkom oki
ete by som bol za vylepsenie, aby sa do podpisu mohol vkladat obrazok...
tak to ta sklamem. obrazok nebude uz sa to tu rozoberalo neraz. takze smola.
Holubar napísal:No skoda no,podpisy v obrazkoch su celkom fajn
Fajn ale ked si da vela ludi obrazok do podpisu, ci uz animovany alebo staticky, rozne velke obrazky, generovane obrazky atd... tak tu bude z toho bordel. Lepsie je to bez toho.
hojko napísal:Pacia sa Vam zmeny na fore (nove kategorie)??? Ake kategorie by ste este prijali???
Zmena bude trvat trosku dlhsie, musia sa popresuvat a porozdelovat temy, spravit iste zmeny atd... a tak to asi tak par dni potrva.
no kategoriu BAZAR by som rozdelil fyzicky na dve a to NAKUP / PREDAJ
teraz je to pomiesane a ak niekoho zaujima predaj nech sa tam nemiesa kupa a naopak...
deblasco napísal:no kategoriu BAZAR by som rozdelil fyzicky na dve a to NAKUP / PREDAJ
teraz je to pomiesane a ak niekoho zaujima predaj nech sa tam nemiesa kupa a naopak...
nie, nebude sa delit, uz sa to tu raz riesilo. Kazda poziadavka je identifikovana P - Predaj, K - Kupa, V - Vymena a pod. Houwgh
no a je to tu .... vsimol som si ze hojko je na lamkach uz adminom (+modi odtialto su tam tiez modmi) .... a teraz nex mi niekto vysvetli preco sa potom tu robil taky humbuk okolo toho ako sa mu a ostatnym uz nexce babrat s warezom a nevdacnymi uzivatelmi a museli okolo toho robit take dramaticke halooo .....
gwixt napísal:no a je to tu .... vsimol som si ze hojko je na lamkach uz adminom (+modi odtialto su tam tiez modmi) .... a teraz nex mi niekto vysvetli preco sa potom tu robil taky humbuk okolo toho ako sa mu a ostatnym uz nexce babrat s warezom a nevdacnymi uzivatelmi a museli okolo toho robit take dramaticke halooo .....
na to si ako prisiel ? ale ja mam pocit ze na lamky.net je len Hojko admin a Joker a Jonathan su modi ale nikto iny takze neviem o com tu zase rozpravas ...