Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa Blastbit »

Väčšina nazorov v Marinakovej teme sú zhodné takze nielen ja mam taký nazor na tú jeho situáciu s koketou hrajucu min. na 2 strany.
To ze sa to tebe nepáči je zase len tvoj problem. Sak si aj ty napíš na jeho temu nazor a neplač.
A henten JCM si to dlhšie zaslužil, dnes sa prvý prejavil tak som mu napísal co si o nom myslim.
No a co tak reagujem ako primitiv a chudák lebo reagujem na presne takých co sú vo vztahoch neverní, alebo sa druhým drbu do vztahov,ničia ich.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Nerev!
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ide nam o to, aby sa Marinak prilis nenamotal aby potom v pripade ze sa nic viacej nepodari, nebol sklamany, to je cele. Nikto ale nevylucuje, ze nakoniec sa ona s terajsim priatelom rozide a vitazom sa stane Marinak. Len to proste cela ta situacia vyzera všelijako a odzačiatku ten kto zadava pravidla je zda sa ona a to nie je pre Marinaka idealna vychodzia pozicia. :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Mne nie, mne ide o to, aby sa namotal a bol co najviac sklamany. Ale ak ma nepozvu na svadbu, tak ja sklamany nebudem.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Mieša sa to tu názormi a radami. Aj keď som zástanca toho aby konal ako sám chce, asi by bolo vhodné vytvoriť anketu :D .

Q: Čo mám robiť?
A1: Choď do toho/Počkaj na ňu/Tlač na ňu.
A2: Kašli na to, nestojí to za to.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved všetci si tu píšeme nazory a nikto tu neprinuti autora temy aby sa musel niekoho radami riadiť.
Sak sa nepoznáme a pytal tu rady ved aj nazov témy je ze "Situácia s ktorou si neviem dať rady."
Tak fakt uz len stručne, za mna A2: kašli na to nestoji to zato. Ak sa z toho urobí anketa na hlasovanie dám toto s plnou vážnosťou.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

JCM01: moze byt ze sa ta tvoja poucila a druhy krat nepodvedie, niektori ludia sa menia, v tom pripade gratulujem ak si v nej nasiel zivotnu partnerku, asi ten jej byvaly nebol pre nu. Nuz ale, ludia sa rozchadzaju, rozvadzaju a podvadzaju aj po 10 rokoch, cize nikey nevies. :D

Suhlasim s anketou, ale aj tak sa nic nove nedozvieme lebo ludia co si to tu nacitali, sa asi aj vyjadrili.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Blastbit - čo Ťa vedie k presvedčeniu, že máš na to (nie len tu) radiť?
(Fidlinkom navrhnutá) anketa - to ako je čo? - píšeme svoj pohľad a názory, či si z niekoho robíme prdel???
Hensym
VIP
VIP

Prečo prdel? Fildinko to dosť stručne zrhnul, ale v podstate napísal len jediné 2 riešenia. Bolo by zaujímavé vidieť aj takto pokope, aký na to majú ľudia názor. A kto chce podrobnejšie, nech sa aj rozpíše.
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Pozerám, že za ten deň, čo som dnes pojednával, sa nám to tu trošku zvrtlo :D Nie síce moderátor fóra, ale poprosím Vás všetkých, aby ste sa tu navzájom neurážali, resp. si svoje problémy riešili niekde inde, ako v mojej téme. Ďakujem.

Hegy - veľmi triezvy názor, páči sa mi, musím prestať asi analyzovať a naozaj, so stoickým pokojom počkať, ako sa celá situácia vyvinie ohľadom jej frajera, bez emócii, pragmaticky. Vlastne Hegy z fóra, jeden môj kamarát, ktorého som už tu spomínal a jeden môj známy zo Špecializovaného trestného súdu, s tým som sa dnes o tom rozprával, mi radia pragmatizmus, užívať si jej prítomnosť, kamarátstvo, ísť s ňou na nočné stretnutie a príliš vec neanalyzovať, čas ukáže. Je možné, že idem do vopred prehratého boja. No tiež je možné, že mám šancu na úspech. Všetko sa uvidí. Uvedomte si, že ak by bolo všetko v poriadku s jej frajerom, nezačala by do toho vnášať city.

Pokiaľ ide o to nočné stretnutie, v zásade to odôvodnila tromi dôvodmi - vidí, že veľa cestujem a nechce, aby som stále behal a trochu si aj oddýchol, chce so mnou stráviť čas a chce, ako som už spomenul, sa so mnou porozprávať na rôzne témy. Môže to byť ideálna príležitosť posunúť náš vzťah a zároveň zistiť, čo je vlastne jej cieľom.

Tá anketa je skvelý nápad, skúsim vytvoriť. :D Momentálne som však skôr rozhodnutý ísť do toho/počkať na ňu. Budem na ňu pôsobiť ako doposiaľ svojim šarmom :D Srandujem, ja som hlavne sám sebou. No uľahčovať jej to rozhodne nemienim. Nevidím však dôvod, prečo s ňou nebyť aspoň kamarát a kolega.
gogo956
Redeemer
Redeemer

To je triezvy pohlad na vec :)
Hensym
VIP
VIP

Marinak napísal: 14 nov 2022, 19:27 Pokiaľ ide o to nočné stretnutie, v zásade do odôvodnila tromi dôvodmi - vidí, že veľa cestujem a nechce, aby som stále behal a trochu si aj oddýchol, chce so mnou stráviť čas a chce, ako som už spomenul, sa so mnou porozprávať na rôzne témy. Môže to byť ideálna príležitosť posunúť náš vzťah a zároveň zistiť, čo je vlastne jej cieľom.
Načo toľko riadkov nezmyslov, proste chce dzigať. :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar napísal: 14 nov 2022, 19:07 Blastbit - čo Ťa vedie k presvedčeniu, že máš na to (nie len tu) radiť?
(Fidlinkom navrhnutá) anketa - to ako je čo? - píšeme svoj pohľad a názory, či si z niekoho robíme prdel???
Také presvedčenie - 1.slobodné forum = povedať si aj odlišný názor ktorý by sa nezhodoval s väčšinou, 2.skusenosti, 3.nakolko si Marinak pytal rady. Co teba vedie k presvedčeniu ze nemam právo radiť tu alebo niekde inde? Nemusim všetko komentovat kazdu temu na fore, to ani nerobím.
Ale toto je moja ludská povinnost presvedčiť niekoho kto sa uz pár krát popálil aby bol opatrný na základe nepriaznivých znakov ktoré tam sú.
Ked hociktorý autor/autorka temy chce aby som im nepísal svoje nazory/rady že o ne nestoja stačí povedať.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Hensym napísal: 14 nov 2022, 17:37 JCM01: moze byt ze sa ta tvoja poucila a druhy krat nepodvedie, niektori ludia sa menia, v tom pripade gratulujem ak si v nej nasiel zivotnu partnerku, asi ten jej byvaly nebol pre nu. Nuz ale, ludia sa rozchadzaju, rozvadzaju a podvadzaju aj po 10 rokoch, cize nikey nevies. :D

Suhlasim s anketou, ale aj tak sa nic nove nedozvieme lebo ludia co si to tu nacitali, sa asi aj vyjadrili.
Samozrejme, súhlasím s tebou. Nikdy nevieš čo sa môže stať.

Napísal si správne, poznal som sa s ňou už roky predtým a vo vzťahu sa trápila.

Absolútne jej však dôverujem, nemám najmenšie pochybnosti a nech to nazve hocikto hociako, šiel by som do toho znova, keďže je to najlepšia vec, čo sa mi v živote stala :)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Marinak napísal: 14 nov 2022, 19:27Nevidím však dôvod, prečo s ňou nebyť aspoň kamarát a kolega.
Kamarátstvo nebude fungovať pokiaľ jeden z dvoch ide/išiel/bude chcieť ísť po tej druhej osobe. Vždy ten jeden bude čakať na toho druhého či náhodou sa neusmeje šťastie aby z toho bolo niečo viac. Nemôžeme sa baviť o tom ako o kamarátstve.

Majú ženatý muži kamarátky? Okrem napríklad kamarátiek z práce? Nemyslím si. Možno nejaká výnimka z detstva.

Opýtaj sa seba toto .. v budúcnosti ak si nájdeš priateľku (inú ako túto) .. budeš chcieť pokračovať v kamarátstve (s touto) ? O čom bude to vaše kamarátstvo? Veď ju vôbec ani nepoznáš. Ty si sa len namotal na to, čo si pociťoval keď si bol s ňou (z dôvodu že si dlhodobo, ak sa nemýlim, sám) ale v realite by si sa skôr mal namotať na iné vlastnosti ako len na to aké to môže byť v posteli.

Lebo ako si sám napísal, chceš niekoho na dlhšie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Majú aj nemajú. Je to o konkrétnej osobnosti a mnohých okolnostiach. Aj o nežiarlení. S jednou rozvedenou pai som kedysi sedával dlho do noci - pomáhal som jej s niečim, čím si po večeroch finančne pomáhala, lebo mala malý príjem a postihnutého syna. Nikdy som sa jej nedotkol. Aj by som bol chcel, no dala jasne najavo, že nie. Majú niekedy aj ženatí muži kamarátky bez sexu (alebo ostanú priateľmi aj dlho po), aj vydaté ženy kamarátov bez sexu. Manželka má tiež kamaráta, s ktorým nikdy nič nemala a vedia sa spolu dobre porozprávať.
gogo956
Redeemer
Redeemer

asi je to aj o veku. Ked je clovek relativne mladý tak má vela síl a pomerne málo skusenosti, tak ho to na taketo dobrodružstvá castokrat velmi láka. Ale vekom clovek proste vacsinou dozrie a uz sa na to pozera ináč.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Je vtip: Čo je muž, ktorý má ženu aj frajerku? Sviňa. A ktorý len ženu? Lenivá sviňa.
Som už lenivá sviňa - nebol som vždy :D

Marinak - "naozaj, so stoickým pokojom počkať, ako sa celá situácia vyvinie" - to znie rozumne.
Rozhodnúť musíš sám.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

zase som si tu vsimol take to hlupe generalizovanie ze ked zena podviedla raz spravi to znova... ako keby to bolo cele iba o zene a nie o vztahu ako celku.

kazdy ma pravo utiect ze nestastneho vztahu. kazdy ma pravo na stastie.
zial nie kazdy si to stastie najde hned na prvy krat.
ale ked to nevyslo na prvy krat neznamena to ze to nevyjde ani na druhy, ci treti, ci desiaty.
a ak sa to konecne podari a si vo vztahu stastny, preco by si z neho utekal?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To su tie sracky, ktore pise "expert" Blastbit a gogo956 dlhodobo to je to ich generalizovanie a skatulkovanie.
Napísať odpoveď