Xbox Series X vs Playstation 5

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Light Expert
Light Expert

Re: Xbox Series X vs Playstation 5

Príspevok od používateľa Top »

Ďakujem Vám všetkým za rady. Aký je Váš názor na QLED a OLED, ktorá technológia je podľa Vás lepšia?
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

OLED jednoznačne. Vyhľadaj si tu na hojku QLED OLED a pozeraj práspevky od Ryana Giggsa ak chceš vedieť viac prečo.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

oled je fajn, no zvazil by som kludne uz aj mini led tj. od Samsungu Neo Qled
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ak chceš vyslovene len športy, tak kľudne Series S. Mal som doma, mozem povedať, že zasadny rozdiel medzi Series X nevidím (ok 60fps na niektorých tituloch je prijemnejsie ale vizual je v zasade ten isty)

Minulú gen som mal PS4 ale príde mi to akurat žrúť penazí a služby sú dnes všetko a Game Pass je taky deal, že ak si za rok kupis 3 tituly za full cenu tak sa ti proste oplatí viac.

Pozor nie sú to len hry, sú tam mesačne/kvartálne rozne vyhody ako napriklad Apple TV+ na 3 mesiace zdarma, alebo balíček do hry, ktory v store kludne stojí 50€. Zároven mas cloud a tak.

Sony zaspalo dobu a ich obchodny model podla mna nie je prave nastaveny na rast. Exkluzivitami by som zas az tak neoháňal, ono nie je to tak, že xbox nema nic a najmä zajtrajšky sú svetlé.

Čo sa tyka telky, tak OLED bez diskusie len si daj pozor na "zdravé používanie" netreba dlhodobo hrať stale tu istu hru bez toho aby si pustal aj iny obsah inak sa ti moze vypáliť HUD.
Napísať odpoveď