Hliníkové disky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Light Expert
Light Expert

Hliníkové disky

Príspevok od používateľa Top »

Ahojte,

obraciam sa na Vás s prosbou. Vedeli by ste mi prosím napísať názov disku na obrázku, prípadne najlepšie by bolo poradiť aj to, kde si ho môžem kúpiť. Prešiel som už xy stránok, ale ako keby tie disky ani neexistovali. Kontaktoval som už aj predajcu Audi, ale neúspešne. Viete mi s tým pomôcť? Poteším sa každej odpovedi, ďakujem.
Prílohy
Audi.jpg
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Hliníkové disky

Príspevok od používateľa heker »

To vyzera na origo Audi RS disky, je viac verzii, skus pogooglit. Alternativa by mohla byt GMP Atom alebo Mam Mam RS3.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"Prešiel som už xy stránok, ale ako keby tie disky ani neexistovali" - do pče, čo tu ostane, keď my starí...vykapeme?

Aký problém v dobe Gůglu?

Napríklad:

https://www.napolitanogomme.it/negozio/ ... path-sp43/
Light Expert
Light Expert

starysomar napísal: 16 nov 2022, 23:31 "Prešiel som už xy stránok, ale ako keby tie disky ani neexistovali" - do pče, čo tu ostane, keď my starí...vykapeme?

Aký problém v dobe Gůglu?

Napríklad:

https://www.napolitanogomme.it/negozio/ ... path-sp43/
Klobúk dole pred tebou, ďakujem ti veľmi pekne za pomoc.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Naozaj niet za čo - ak sa dá, rád posuniem skúsenosti.
Tu som to riešil tak, že som z Tvojho obrázka "orezal" samotný disk s nevyhnutnou časťou pneu, dal Googlu hľadať podobné obrázky a medzi výsledkmi našiel.
To hľadanie v internete je super vec, len je potrebné čo najpresnejšie zadať, čo hľadám.
Platí to aj v textovom hľadaní. Google doplní, čo najviac hľadali iní. Neiekdy v inom jazyku vylezú úplne iné výsledky. Občas je psina - jedno moje pokusné hľadanie spred vyše desať rokov:

Obrázok

Som testoval viac hľadaní zhodných výrazov v Čechách a na Slovensku :D
Light Expert
Light Expert

starysomar napísal: 17 nov 2022, 14:59 Naozaj niet za čo - ak sa dá, rád posuniem skúsenosti.
Tu som to riešil tak, že som z Tvojho obrázka "orezal" samotný disk s nevyhnutnou časťou pneu, dal Googlu hľadať podobné obrázky a medzi výsledkmi našiel.
To hľadanie v internete je super vec, len je potrebné čo najpresnejšie zadať, čo hľadám.
Platí to aj v textovom hľadaní. Google doplní, čo najviac hľadali iní. Neiekdy v inom jazyku vylezú úplne iné výsledky. Občas je psina - jedno moje pokusné hľadanie spred vyše desať rokov:

Obrázok

Som testoval viac hľadaní zhodných výrazov v Čechách a na Slovensku :D
Super, ďakujem ti veľmi pekne aj za to, že si mi ukázal ako si to našiel aspoň si v budúcnosti budem vedieť poradiť aj sám. To tvoje pokusné hľadanie bola naozaj psina :D
Napísať odpoveď