Diablo 2,LOD

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Diablo 2,LOD

Príspevok od používateľa Frco »

Na toto sa dost tesim. Stare Diablo II ma naozaj mizernu grafiku, inak by som ho mozno aj obcas zahral.
A teraz dostava naozaj vylepsenu grafiku? I am in!

Jedine co sa mi nepaci je cena, niekde som videl ze 40 eur, co sa mi zda brutalne prestrelene. 20 by bolo akoze ok.

Priznam sa, ze som viac navnadeny na tento remaster Diabla II ako na Diablo IV.
Kto z vas planuje zadrtit?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja určite. Hry nehrávam, nemám na to ani komp. Teraz som si nedávno zaplatil stream platformu a chcel som si zahrať GTA V znova, odohral som asi 4 hodiny v mesiaci a inak nič. Rovnako som si minulý rok kúpil PS4 kvôli Mafii (podobná nostalgia ako teraz DII), tú som prešiel za dva dni a odvtedy som to prakticky nezapol, iba pár krát. :D

Toto si ale určite zahrám, len toho času nemám až toľko. Cena príde prestrelená aj mne, keďže toto je naozaj z veľkej časti remaster, a nie remake (ako v prípade mafie), a je to cena ako za novú hru. Možno nie AAA titul, ale inak áno.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja sa tej novej grafikcy bojim. Stara mala svoje caro. No bojim sa, ze s toho sprivia dost epilepticky zazitok.
Hensym
VIP
VIP

Zatiaľ to tak ani trochu nevyzerá, gameplayu je už vonku celkom dosť.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no ako? hrate?
ja si velmi pochvalujem. na jednej strane ta grafika vypada ozaj dobre (asi by mohli ale trochu lepsie optimalizovat, moj PC fuci ako pri maloktorej hre) ale zaroven mam pocit ze vypada presne tak ako ked som d2 hraval kedysi davno.

trochu ma hneva ze nevylepsili trochu UX, chapem ze asi chceli zachovat hru v povodnom stave, ale to ovladanie je ozaj predpotopne, mat iba 2 akcne tlacidla a musiet si menit skilly cez funkcne klavesy je tragedia. normalne mam z toho znicenu ruku. mohli ovladanie upravit na styl diablo 3.

ale vcera mi to uz nedalo a povedal som si ze vyskusam gamepad a wow. zrazu neni problem mat 6 skillov nabindovanych na jednotlivych tlacidlach (plus dalsich 6 s prepinacom)... zrazu je to ako ina hra.
bal som sa ako sa budu na gamepade hrat iste buildy, ja idem prave trap assassinku a je pravda ze som prisiel o moznost davat vezicky na konkretne miesta, lebo hra ich dava automaticky co najblizsie k nejakej potvore, ale stale mam pocit ze je to lepsie ako mys a klavesnica.
tiez ovela menej zomieram, lebo sa viem na gamepade ovela lepsie vyhybat projektilom, skratka s mysou sa tak presne hybat neviem.
no a hlavne ma z toho neboli ruka :D

inak som lvl45 v tretom akte nightmare. bol by som aj dalej ale dlho som nevedel postavu si vybrat, najprv som isiel amazonku (ale nebavilo ma neustale doplnat "ammo"), potom som presiel na barbara (ten je 36, isiel som podla build guide na shouty ale nejak ma to vobec nebavi), potom necromancera (tam tiez castit dookola len bone spear ma moc nechytilo) no a teraz som skoncil u assasinky. je pravda ze to tiez nie je nejak extra unikatny gameplay, proste len hadzem na zem lightning trapy a vsetko zomiera, ale aspon som extra rychly (aj ked na sorcererku nemam samozrejme) a mam aj nejake utility skilly.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Inac, kolko trva prejdenie prveho koliecka (akty 1 az 5)?
Co si pametam, tak ked som to hraval bolo to na mesiac-dva az tri, ked som nahnal predmety :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

zalezi ako hras, s prvou postavou mi to trvalo par dni. s kamaratom ked sme hrali spolu sme za jeden vecer dali 1 akt. ale tak to sme ako sprosti zbierali vsetko a kazdych 5 minut isli do mesta predavat.

teraz ako hram s assasinkou a ozaj nic neriesim len postupovat (nezbieram nic okrem zaujimavych zltych a vyssie, zabijam iba elity ked stretnem a bossov, nehladam na mape waypointy) tak jeden akt netrva ani hodinu...

ono je to take trochu smutne. diablo bolo pre mna vzdy o ziskavani novych veci. ale ked chces ist "optimalne" aby si potom na helly nemal problemy a teda sa riadis nejakym buildom, tak zistis ze itemy ktory som si vyrobil na lvly 20 budem mat az do cca 70ky kym ziskam runy na upgrade.
u vacsiny buildov okolo 20-30 vyrobis zasadne runove veci a potom ta uz vpodstate vobec netrapi co pada na zem, len gemy, runy a potiony. obcas nejaky unique alebo set item. samozrejme nie vsade mas runove veci, takze nieco mozes upgradovat ale mozno zistis ako ja ze najlepsie rukavice co mozes mat su modre z obchodu lebo maju +20% attack speed a to je lepsie ako akekolvek ine staty.

prvu postavu co som rozbehol som isiel v style "robim si co ja chcem, nepozeram guides" ale ozaj to zacne byt casom na vyssich obtiaznostiach velmi tazke.
Hensym
VIP
VIP

Ja som presne vzdy s bratom ako maly hraval D2 stylom ako pises, ze robim si co chcem a neriesim nejake spravne postupy. Itemy som si nechaval take, ake mi prisli vhod podla stats. Vacsinou sme hravali Paladina. A vacsinou sme sa dostali tak po treti akt a tam to uz bolo fakt tazke. Dost nas bavilo aj modovat si postavy cez tie softy, tusim shadowmaster a jamaila, alebo take cosi. :D

Nikdy sme neboli gameri, ale D2 a Mafia je cista nostalgia. Mozno si objednam na ps4 a skusim na tom gamepade :)

Autoeditácia príspevku po 14 hod 38 min 58 sek:
Tak mi preplo, dnes cely den volno po dlhsom case, ze si zahram a kupil som na ps4, stiahol, nainstaloval. A ta hra ku*va nejde spustit :D

Po splash screene, ked je tam “press X to continue” to napise “Connecting to Battle.net, position in queue: XXX”, vacsinou som na pozicii 200+ a vobec sa to nehybe. Nechal som to bezat 15 minut a nic. Tak ok, davam Cancel, objavi sa moznost “Play offline”, kliknem a tam “Failed to authentificate” a tlacitko “Try again”, ktore cely proces opakuje s tym, ze pozicia vo fronte este narastie. Skusal som to nezavisle od seba asi 3x, s 2h rozostupom.

To je riadny gol, remaster 20 rocnej hry za 40 eur, mesiac po vydani a nefunguje to. :D

Ked googlim, tak ludia to riesia uz nejaky ten tyzden a dtale bez fixu.
Animorph
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Animorph »

To queue je "fix" na pady serverov. Vraj docasny... No dal som za 20 rocnu hru 40 eur, hral som to par dni a tie pady boli mega... Teraz to sice nepada ale niekedy cakam v queue 30 a viac minut. Poziadal som o refund. Declined, vraj mam vela odohrateho casu. LOL na hre, ktora sa viac neda hrat ako da.
Za mna absolutny fail...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

toto by sralo aj mna, nastastie, aspon u mna, je to tak ze queues su cez den ale vecer ked si ja bezne sa dam za pc (cca 21:00) tak som v hre hned.

ak som to pochopil spravne, tak problem je s nejakym hlavnym servrom (ktory vraj musi byt globalne jeden, s nim sa syncuju regionalne servre), ze tam objavili viac problemov a postupne to fixuju (z developerskeho pohladu to musi byt teda riadny fuckup ked im to uz cez mesiac trva a furt to neni fixnute, u nas keby taketo nieco bolo tak na tom pracuje cela organizacia a kazdy den by bol call s kazdym manazerom az pomaly po board kym by sme to nevyriesili).
dovtedy zaviedli tuto queue.
Animorph
Expert
Expert

Tak kupoval som to hlavne kvoli tomu, ze ked mam 15 minut cas, tak mozem dat par run-ov a vypnut hru. No len momentalne sa za 15 minut ani nelognem :)
Ked chcem join nejaku hru, vyhodi mi, ze hra je full. OK, nestihol som. Tak idem join inu hru. Bum.. Error. Nieco so sietou (toto je tusim tiez protection z ich strany, aby ludia neskakali rychlo medzi hrami, pripadne aby nevytvarali rychlo hry). Tak isto, ked sa prehadzujem medzi mojimi postavami... Ak to spravim viackrat zasebou, tak error.
Plynie z toho ponaucenie - aspon pre mna - ze treba pockat aspon pol roka po vydani. Az potom zvazit kupu :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne, chapem. ja som chcel tiez inak pockat trochu dlhsie po minulom roku s w3, ale neodolal som. nastastie ako som pisal mna tie queues nejak neovplivnuju.
a ked som raz chcel hrat a nechcelo sa mi cakat tak som vytvoril offline postavu a hral som tu.
Hensym
VIP
VIP

Vcera vecer som to zapol, spojilo ma hned. Podla downdetectora bol v sobotu cez den obrovsky vypadok, ktory som asi vychytal.

Hra sa mi paci, nostalgia, uvladanie na gamepade je prekvapivo super :)
Animorph
Expert
Expert

25 a 26 vecer okolo 21:00 ma tiez hned napojilo. Hadam sa blyska na lepsie casy :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som vcera inak zabil baala na nightmare a teda zacinam hell. som level 62.
musim povedat ze uz to zacina byt celkom divoke, ako assassinka vacsina mojho damage predstavuje lightning, ked som doteraz narazil na nejaku lighting imune elitu tak som ju bud ignoroval alebo pomaly dal dole pomocou corpse explosion pasce, ale to nebolo vzdy easy lebo na to treba mrtvoly, ze...
teraz ma uz kazda elita aspon jednu imunitu a pomaly aj normalne moby su imunne. mam aj nejaku wandku ktora ma na sebe skill co znizuje resisty a to odporucaju pouzivat, len neviem co robim zle ale aj tak im skoro nic neuberam.
no a ked to spojim s tym ze v helli mam aktualne vsetky resistencie minusove tak vcera vycistit The Den vobec nebolo jednoduche...
asi pojdem na chvilu farmit nightmare cow level :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Inac nemate dakto navody ako robit buildy postav? Lebo vsade su opisane ako maju vyzerat na levely 60 a vyssom, no mna skor zaujima ako zacat.

Skusal som Diablo 2 Rsurected a mam pocit, ze su tam neskutocne zdvihnute expi a sance na najdenie predmetov a gemov. Ked som hral povodne diablo, co mi spoluziak doniesol na troch CD-ckach, prva unikatna vec bola v druhom akte, v prvom padol jeden gem. Teraz som zabil Blod rawen, mam tri unikatne predmety, cez 5000 goldov a 5 gemov.

Na druhej strane uz nemam tolko casu ako kedysi a ocenujem, ze nemusim ist kazdu lokaciu 4-krat aby som ziskal levely.
Napísať odpoveď