Blastbit
Predpokladám že to je tá baba, kedže si písal že blondina a táto baba je blondina. Hlavne v čase 1:50 má blond vlasy. Ale cukrikov mám dosť nemusíš mi nič dávať heh

Nie, nie, táto je Maďarka

Chcel som seriózne zistiť, kto to je, až som to napokon našiel v popise videa
Pilifo
Ďakujem, musím jej dať follow
Fildinko
Pre tie ženy nikdy nebudeš zaujímavý keď budeš na rovnakej pozícií ako oni. Vždy sa na teba budú inak pozerať keď budeš "na vyššej funkcií" ako oni. Napríklad vo firme.
Ako to myslíš? Napríklad, čo sa týka mojej profesie, tak funkčne?
Čo ťa zdobilo?
Prítomnosť a pozornosť zo strany žien v mojom živote.
Môj názor je taký že keď v budúcnosti nájdeš inú ženu pravdepodobne po nej pôjdeš rovnako ako po tejto, kvôli tomu že si dlho nikoho nemal. Ale možno tá ďalšia nebude taká odmietavá a dá do toho (budúceho vzťahu) rovnako ako dávaš ty.
Toto je môj problém, že mám pocit, že ja do toho dávam omnoho viac, ako druhá strana a návratnosť je vždy nulová. Veľmi by som si prial, aby sa to konečne zlomilo a bolo to tak, ako píšeš. Spočiatku som si myslel, že sa to pri tejto konečne zlomí, ale vyzerá to tak, že tomu tak nebude. Už dve kamarátky nezávisle od seba ma upozornili, že prakticky sú tri scenáre - terajší, t.j., že budeme kamaráti a kolegovia, potom ten najpriaznivejší, že sa dáme dokopy a potom, žiaľ, ten najmenej priaznivý, s ktorým musím rátať, hoci si ho nechcem veľmi pripúšťať a to osud koniarky, že ako prišla, tak odišla, z nejakého dôvodu a to či už, že to začne prekážať jej, prípadne jej frajerovi alebo z nejakého iného dôvodu. Je možné, že o rok budem už opäť iba spomínať, že táto bola, ale už nie je, čo by sa mi nestalo po prvýkrát. Ja z nej už naozaj neviem vyjsť, ale neostáva mi nič iné, iba čakať. Aj kamarát, ktorý je so ženami skúsenejší, ako ja, mi toto radí.
Potešilo ma, čo o mne povedala jeho staršia kamarátka (má už po 30-tke), ukázal jej moju foto, vraj dobre vyzerám, že aj napriek všetkému sa nemusím o seba báť, mám to dobre naštartované kariérne a že vôbec neprekáža, že som nemal vzťahy a ani sex, potenciálna žena to môže brať, že je to zlaté a bude si to vážiť, že ma môže "zaučiť". Verím, že má pravdu a raz na príde na jej slová.