Vymazanie vyhladavanych slov v prehliadacoch

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
djkobrra
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Vymazanie vyhladavanych slov v prehliadacoch

Príspevok od používateľa djkobrra »

Dobry den.
Idem vas poprosit, o radu. Pouzivam dva prehliadace, Google Chrome a Mozilla Firefox. Chcel by som sa spytat, ako docielim v danych prehliadacoch, ze ked si otvorim nejaku stranku, ktora ponuka vyhladavanie, trs nejake forum, aby mi tam neukazovalo slova, ktore som vyhladaval na inych weboch. Napriklad otvorim si nejake forum idem nieco hladat a zacne mi ponukat napriklad slova, ktore som vyhladaval na stranke Tesca ako su napr vodka, coca cola a podobne. Snazil som sa to vymazat kompletne napr cez Google chrome, ze som nakomplet odstranil historiu a ostatne veci okolo toho, co sa vyzaduje okrem hesiel a aj tak ked znova niekde pisem, tie slova mi tam vypisuje stale (slova vyhladavania z minulosti). Ako docielit teda aby tie pola boli prazdne, akoby som pisal a vyhladaval prvykrat? Snad som to napisal zrozumitelne, dakujem za pomoc. :smt006 8)
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Vymazanie vyhladavanych slov v prehliadacoch

Príspevok od používateľa heker »

Ked das ten formularz tak ti skoci potom ten zoznam slov. Kliknes sipku dole na klavesnici a klikas na delete na klavesnici.
djkobrra
Light Star
Light Star

Dik za radu, takto som to skusal a neslo mi to nikdy vymazat a ani teraz, zaujimave bolo, ze ked som stlacit SHIFT a drzal a nasledne delete, zoznam slov sa postupne vymazaval....
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Asi zalezi od prehliadaca. Mne to vo Firefoxe ide sipkou. Ak chcem oznacit viac, tak shift + sipka.
Human.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Human. »

Ak chceš v Chrome zmazať všetky tieto uložené autofill položky, stlač Ctrl+Shift+Delete, klikni na "Rozšírené" a tam daj zmazať "Dáta automatického dopĺňania formulárov". Alebo to vieš mazať po jednom cez Shift+Delete, teda šípkami alebo myšou označíš ten riadok, ktorý chceš zmazať a stlačíš Shift+Delete (alebo ako si písal, keď to podržíš, tak sa postupne zmaže všetko).

Vo Firefoxe by to tiež malo ísť zmazať cez Ctrl+Shift+Delete a tam by to malo mať názov "História vyhľadávania a uložených údajov z formulárov" (alebo niečo podobné). Alebo jednotlivé položky zmažeš cez Delete.
djkobrra
Light Star
Light Star

Dakujem za vase odpovede, vsetko spravene a ide to... :)
Napísať odpoveď