Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som to myslel skôr ako všeobecnú radu pre Marinaka, keďže očividne skúsenosti so ženami nemá skoro žiadne.

S ústrednou ženou z tejto témy to už nevidím na žiadny vzťah ani sex s ním, pokým sa definitívne nerozíde s tým aktuálnym chlapom, do čoho by som ale ja na Marinakovom mieste nezasahoval, inak by z toho mohol vzniknúť nepekný milostný trojuholník.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

to už je daň za to, keď niekto chodí na rande so zadanou ženou. Mal jej odzaciatku povedat: "vies co, ty si zadana, takze pre mna nie je uplne ok aby si ma pozyvala na noc k sebe a pod. Rozhodni sa sama ci chces aby nas vztah zostal navzdy iba kamaratsky alebo vidis priestor na nieco viacej." To uz mu tu ale bolo radené.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Pokial nema pas cudnosti na zamok, tak asi by som to neriesil. Je to jej bordel, ona ma na krku chlapa. On ho nepozna, nie je to jeho kamos, pre neho je ten chlap iba prekazka, ktoru musi prekonat, aby sa dostal k nej.

Na prvy zasun si nevybral zrovna lahky oriesok, ale poznam takeho, ktoremu to vyslo, prvykrat oprel zadanu a dnes su manzelia a maju deti. Takze nikdy nevies, pokial nevyskusas... aj sklamanie, aj odmietnutie, dokonca aj nevera z jej strany, vsetko je sucast zivota... Chlapi by nemali byt priebercivi, ked sa im ponuka prilezitost. Nie sme matka tereza, chlap ma vediet zbalit, ulovit, postarat sa, ale neviem na keru onu by mal mat chlap vycitky, ze nejaka, co mu roztiahla nohy, prave podvadza svojho frajera. Mozno ten chalan na druhej strane by mu urobil to iste a ak je ona taka, ked nepodvedie s tymto, podvedie s inym.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

kayko napísal: 21 nov 2022, 15:52ale neviem na keru onu by mal mat chlap vycitky, ze nejaka, co mu roztiahla nohy, prave podvadza svojho frajera. Mozno ten chalan na druhej strane by mu urobil to iste a ak je ona taka, ked nepodvedie s tymto, podvedie s inym.
Pretože on v nej nehľadá zásun, ale životnú partnerku (aspoň tak to medzi riadkami čítam) a to je dosť rozdiel. Ak sa chceš so zadanou vyspať, tak do istej miery chápem, že ti je jedno, či podvedie svojho chlapa (aj keď ja by som mal blok), ale ak s ňou chceš potom zostať, tak si nevidíš ďalej ako na špičku nosa a nevieš vyhodnotiť situáciu (nie TY, to píšem v 2. osobe hypoteticky).

Aj tu v tejto téme odzneli výnimky, ale sú to skôr len výnimky. Ak ti tá žena dá, lebo je vzťahovo labilná, tak to proste nie je dobrá žena na vzťah a s veľkou pravdepodobnosťou to počká aj teba.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

To je absolútny nezmysel. Z vlastnej skúsenosti viem, že ženská nevera sa nedá generalizovať tak ako mužská. Pokiaľ žena nemá sexuálnu úchylku, alebo je sexuálne nespokojná, tak obvykle nepodvedie preto, lebo by podviedla každého, ale preto, lebo ten chlap s ktorým aktuálne je, nie je pre ňu konečná stanica. Ženy sa neradi púšťajú jedného konára, pokiaľ nemajú pevne chytený druhý konár.

Čo sa týka Marinaka, tak pokiaľ sa jemu páči, prečo by nemal do toho ísť? Aj keby spoznal úplne slobodnú ženu, je tam úplne rovnaká šanca, že ho podvedie ako pri tejto z dôvodu, ktorý som napísal vyššie. Všetko závisí od toho, aké očakávania má ona od vzťahu. Možno by sa chcela už usadiť, založiť rodinu a jej terajší partner sa k ničomu nemá a preto dáva priestor novým príležitostiam. To že motá hlavu druhému vôbec nemusí znamenať, že je promiskuitná, u žien nefunguje nevera tak ako u mužov.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Suhlasim s kaykom, aj podla mna je nezmyselne toto generalizovanie, ze ak to spravila 1x, tak to urobi opat. Mozno sa rozisli, dali dokopy, ale nie je spokojna, vtedy sa zjavil Marinak, ona nevie co chce, medzitym kupuje byt a stahuje sa. Nie je spokojna so vztahom a hlada nieco nove.
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Pilifo
Mne to proste svieti nejakým "red flagom"
Čo Ty máš stále s tým "red flagom"? Je to úplne prozaické - jednoducho nebol nikto dosiaľ v mojom živote, s kým by k niečomu prišlo, nič viac, nič menej, netreba za tým zbytočne nič hľadať, tak to jednoducho je.

Heker
Daj tomu cas.
Presne to aj urobím, chcela čas, tak ho aj dostane.

Maciatko 99
Teraz je cas jej dat pokoj. Nech sa prestahuje a ozve. Nemas dovod jej pisat a vnucovat sa. Ona je ta, ktora by si mala spravit poriadok v zivote aj v hlave, od stahovania az po vztahy. Takze cakaj a uvidis.
Detto, múdry a pragmatický postoj, to aj presne urobím. Je to na nej.

Kayko
Mariňák, ak sa okolo teba motajú pekné ženy, ale žiadna z nich ešte po tebe nevyštartovala, možno to hovorí o tom, ako ťa ženy vnímajú.
Skúsil si už po nejakej žene vyštartovať, aspoň nejaký ručný anatomický prieskum?
Ako ma podľa Teba ženy vnímajú? Ako píšem, dosiaľ nebola príležitosť, resp. aby som bol presný, nie som si vedomý, že by niektorá odo mňa niečo také očakávala. Vyštartovať po nejakej som neskúšal, minimálne sa mi teraz v rýchlosti nevybavuje žiadna obdobná situácia. Nie som si vedomý toho, že by mi nejaká žena dávala najavalo, že by mala so mnou o niečo také záujem. A čo máš namysli tým anatomickým prieskumom?

Pilifo
Takéto oťukávačky a chodenie okolo horúcej kaše robia väčšinou neskúsení chlapi, ja som to tiež robil, ale v tínedžerských rokoch.
Ja to tak robím, nakoľko nie som si nikdy istý, ako to tá druhá strana vníma, pričom potrebujem nejaký signál, aspoň niečo, na základe čoho môžem usúdiť, že aj druhá strana má zaujem. Inak je to úplne zbytočné, pokúšať sa o niekoho, kto o to nestojí.

Kayko a v podstate aj Heker
Čo sa týka Marinaka, tak pokiaľ sa jemu páči, prečo by nemal do toho ísť?
Presne o to mi ide, chcem tomu dať šancu a je to na nej, ako sa rozhodne.

Dnes mám narodeniny, tak budem mierny. Tí z vás, ktorí píšete, ako by som mal byť akčný, vyštartovať po ženách a pod., chcel by som vás všetkých vidieť priamo v praxi v akcii (no offence). Ono to nie je také jednoduché, ako som už uviedol, aj druhá strana musí javiť záujem, inak to nemá význam.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Anatomický prieskum zrejme myslel dotyky zadku,ruky,objatie,skusiť dať bozk. Všetko najlepšie k narodkám 8).
No akcia nie je problem pretože ked žena ide stebou von tak má zaujem o tvoju spoločnosť a niečo viac očakáva, bud sa urazí, vynadá ti alebo ti dá tú facku. Kto nič nemá nič nestratí. Dufam ze táto tema nedopadne ako tá Terepinova = tiež panic ale málo skúša stým niečo robiť.
Nie je žiadna veda isť s babou von pokusiť sa ju chytiť za ruku, objať atd, udržať prípadný vztah je väčšia fuška.
PS - čital si si ten link čo som ti poslal?
Marinak
Expert
Expert

Ďakujem za blahoželanie :)
Áno, čítal, ďakujem, aj keď zatiaľ iba tak zbežne. Tak toto som veru neskúšal, neviem ani prečo, ale vždy akosi podvedome očakávam odmietnutie, nezáujem, resp., že sa urazí a dá mi facku, nehovoriac o tom, že prídem o kamarátku. Pravdupovediac, trochu som sa aj v Terepinovej téme videl, ale našťastie to so mnou nie je až také zlé, chcel by som to zmeniť. Problém je, že tými rokmi sa človek cíti nezaujímavý pre ženy, ale neviem, asi by som mal toto zmýšľanie odhodiť a niečo s tým robiť, nehovoriac, že mám málo vhodných objektov. Takže zatiaľ nie, aj keď je pravdou, že túžim po láske, nehe, vášni, vzťahu, neskôr po čase po svadbe a možno aspoň jednom dieťati (s tým však neponáhľam, teraz mám iné priority).
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Si škorpion, chlapi škorpiony bývajú dominantný, takže vobec sa toho neboj pretože aj zlá skusenost je skusenosť, poučiť sa, niečo robiť inak.
Ked ti nejaká tá žena povie že si pekný alebo máš napr peknu postavu tak to naozaj myslí vážne. Zeny poväčšinou nedávaju komplimenty, ale ak ti ho daju tak toto naozaj myslia vážne. Pre viacero žien možeš byt atraktívny aj povolaním, výzorom, prejavom, bydliskom, charizmou atd.
Ved aj tá baba o ktorej je táto téma si ju v podstate očaril len ten kamen úrazu je jej zadaný stav. Musíš ju dlhšie spoznávať, zatial si z nej očarený a tipujem ze aj na tvrdo :D Ak sa snou dás dohromady niekedy v buducnosti možno aj sám zistíš že to nie je ono, alebo možno pritebe nájde pána ideálneho len zatial sa mi jej pristup 2 krát nepozdáva.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Marinak napísal: 21 nov 2022, 22:09 Ako ma podľa Teba ženy vnímajú? Ako píšem, dosiaľ nebola príležitosť, resp. aby som bol presný, nie som si vedomý, že by niektorá odo mňa niečo také očakávala. Vyštartovať po nejakej som neskúšal, minimálne sa mi teraz v rýchlosti nevybavuje žiadna obdobná situácia. Nie som si vedomý toho, že by mi nejaká žena dávala najavalo, že by mala so mnou o niečo také záujem. A čo máš namysli tým anatomickým prieskumom?
Milý, slušný, neškodný. Pomôže a nič za to nechce, takých kamarátov majú ženy najradšej, lebo od nich neočakávajú žiadne bočné úmysly.

Čo sa týka tvojho vyčkávania, tak tým môžeš iba stratiť, lebo premrháš čaro prvého momentu. Ak si ju nejako očaril na prvom stretnutí, tak čím dlhšie sa to bude naťahovať, tým viac bude sklamaná. Ženy majú radi akčných a rozhodných mužov - to neznamená vrhnúť sa na ňu ako uchylák, ale ty musíš viesť konverzáciu a stretnutia takým smerom, kam ju chceš dostať a nie čakať v kúte, že ti sama otvorí srdiečko a roztiahne nôžky. Tak to nefunguje a tak to robia iba zúfalé ženy a nemyslím že to je tvoj prípad.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Sorry Blastbit, keď niekto začne spomínať znamenia zverokruhu a to, ako sa ľudia s tým a tým znamením správajú a aké majú vlastnosti, tak mi to vždy pripomenie toto video, kde chlapík totálne dostal tie ženské astrologičky :D

Marinak, čakáš, že prvá ženská, s ktorou skončíš v posteli, bude tá pravá a budete spolu žiť štastne až do smrti? Sex nie je žiadna posvätná aktivita, možno to tak vnímaš teraz, lebo si to ešte nezažil, ja som mal ako panic tiež takéto naivné predstavy, ale keď si to párkrát vyskúšaš, zistíš, že ženy nie sú žiadne magické stvorenia a dá sa s nimi baviť ako s obyčajnými smrteľníkmi. A priemerná ženská má sex rovnako rada ako priemerný chlap, to len navonok sa môže zdať, že sa robia nedobytné. Ak sú tam sympatie z obidvoch strán, tak celý proces spoznávania by mal ísť úplne hladko.

Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že keď som váhal a nevedel som urobiť prvý krok, aj keď baba to očividne čakala, tak som skončil oveľa horšie a nič z toho nebolo oproti tomu, kedy som dával svoje úmysly jasne najavo už od začiatku. Zažil som aj rande, na ktorom to išlo ako v lete na saniach, ale to väčšinou zistíš dosť rýchlo z reči tela a spôsobu, akým sa žena k tebe správa a konverzuje. Vtedy je jasné, že nejaké odvážne kroky by sa asi nestretli s pozitívnou odozvou. Podľa toho, ako si zatiaľ popisoval vaše osobné stretká, to ale nie je tento prípad. Takže ak nemáš morálne zábrany, že niekomu preberáš frajerku, tak jej daj pri najbližšom osobnom stretnutí najavo, že tvoje ambície nie sú skončiť vo friendzone, ale chceš viac.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Blastbit napísal: 21 nov 2022, 23:04 Si škorpion, chlapi škorpiony bývajú dominantný, takže vobec sa toho neboj pretože aj zlá skusenost je skusenosť, poučiť sa, niečo robiť inak.
Ty moj kkt, tak ty uz aj astrologiu ides miesat do toho?! Este zapoj numerologiu, rande okomentuj rozmiestnenim nabytku v kaviarni podla feng shuej a je vymalovane. Uz ti dochadzaju dristy a tak ides pisat o znameniach zverokruhu? Vsak uz sa spamataj!
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To ho malo povzbudiť, zase si osobný ako stále, opäť preháňaš a si nepoučitelný, len málinko k tebe až nestrácam s tebou vela času.
K téme - Marinak Pilifo aj kayko ti tiež dobre píšu. Ono podobních tém akú máš aj ty je tu viacero, skús si aj z nich niečo zobrať k srdcu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

o astrologii pisal uz davnejsie, teraz si dal len na chvilu pauzu a opat sa k tomu vratil
Marinak
Expert
Expert

Áno, som škorpión a tá moja kamarátka sa smeje, že škorpiónov nemá rada, lebo sme proste... komplikovaní :D
Spomenul som si na jednu príhodu v súvislosti s témou. Bolo to už dávnejšie a v podstate dnes to už nemá relevanciu, no spomeniem to tu. V roku 2016 ešte počas štúdia na fakulte som na chodbe fakulty stretol jedno veľmi milé dievča. Ona v tom čase bola prváčka, ja už štvrták. Keď ma prvýkrát stretla, usmievala sa na mňa od ucha k uchu. Toto sa ešte párkrát zopakovalo, hoci bola v tom čase zadaná. O rok na to v roku 2017 som ju stretával na chodbe opäť, znovu vysmiata, v tom čase už bola nezadaná. Neustále prakticky som o ňu zakopával, stretávali sme sa chodbe, až ma raz sama od seba spontánne objala. Nebol som na to vôbec pripravený a trochu ma to aj prekvapilo. Ďalší krát sa to znovu zopakovalo, tentoraz som však bol pripravený. Popravde, akosi som to vôbec neriešil, resp. som si povedal, že však ona je asi ku každému taká a nejaké objatie, veď to aj tak nič neznamená. Neskôr mi až došlo, že sa možno dala situácia využiť a ja som tak neučinil. Tu spočíva môj hlavný problém a to, že ja vôbec neviem odhadnúť, čo dotyčná odo mňa očakáva, čo si môžem dovoliť, či je ku každému taká alebo iba ku mne. Neviem nájsť tú správnu rovnováhu medzi prípadnou prílišnou aktivitu a naopak pasívnym prístupom. Keď som si nie som istý, tak radšej neurobím nič, veď aj tak neviem, či by ma dotyčná chcela.

Čo sa týka dievčiny, o ktorej je táto téma, dnes večer mi písala, že mi gratuluje a praje všetko najlepšie a že mi zagratuluje potom osobne. Aj predtým v nedeľu mi to sľúbila. Tak ju nechám, nech si svoje veci dorieši a nech sa ona ozve. Pevne verím, že dodrží, čo sľúbila.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Vidis, zagratulovala a nechat to tak. Nevolaj jej, nepis jej, nelajkuj jej nic, daj jej cas a cakaj. Len cakaj, nic ine.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

To čo od teba žena očakáva sa nedá zistiť telepatiou, pokiaľ nemáš nejaké nadprirodzené schopnosti, tak to vieš zistiť iba empirickým poznaním. Usmeje sa na teba neznáma žena? Tak fajn si jej asi sympatický... Čo s tým ďalej? To nezistíš, ak nenaviažeš komunikáciu. Vzťahy nevznikajú samé od seba, žiadny amorov šíp ani nič také to za teba nevybaví, je to len o interakcii medzi dvoma osobami. Keď budeš stáť ako tĺčik a dumať nad tým, o čo tej žene asi ide, tak to nikam nedotiahneš. Tajomstvo pokroku tkvie v túžbe po poznaní.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Marinak napísal: 22 nov 2022, 22:50 hoci bola v tom čase zadaná. O rok na to v roku 2017 som ju stretával na chodbe opäť, znovu vysmiata, v tom čase už bola nezadaná.
Ako si zistil tieto informácie? :lol:
Marinak napísal: 22 nov 2022, 22:50Pevne verím, že dodrží, čo sľúbila.
:lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Marinak

ty budes pre zeny sympatický milý chalan takze problem nie je s tym ze by ony nemali o teba zaujem, ale ty sa nevies k nicomu jednoznacnemu "rozhúpať" a to je pre vztah nedobré. Mozno by bolo dobre naozaj sa sam seba uprimne spytat, nakolko ta vlastne ženy fyzicky pritahuju. Pretoze ak si doteraz, ked si uz davno prekonal hranicu svojich najvyssich hladin sexualnych hormonov v tvojom zivote, so ziadnou nic fyzické nemal a vlastne ani nepokúšal o nič, tak je to trochu zvláštne. Drviva vacsina muzov zvykne uz v puberte mat aspon nejake sex skusenosti, nemusi ist o koitus ale aspon niečo.
Napísať odpoveď