Amazon - Omylom som objednal zly produkt, da sa zrusit objednavka v statuse "has shipped"?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Googler1
Star
Star

Amazon - Omylom som objednal zly produkt, da sa zrusit objednavka v statuse "has shipped"?

Príspevok od používateľa Googler1 »

Cakam na dorucenie objednavky z amazonu, ktoru som spravil 1. decembra, vcera mi prisiel email so statusom "has shipped" (predpokladam, ze objednavka odisla z amazonu). Da sa objednavka zrusit este predtym ako mi bude dirucena, aby som pri vracani neprisiel o cast kupnej ceny?
Dovod zrusenia: V popise som prehliadol, ze produkt nie je kompatibilny s mojim zariadenim.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Amazon - Omylom som objednal zly produkt, da sa zrusit objednavka v statuse "has shipped"?

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nie, zrušiť to už nepôjde, budeš ho musieť vrátiť po tom, ako si ho vyzdvihneš.

Na väčšinu tovaru máš 30 dní na vrátenie, takže zaplatíš akurát za poštovné naspäť.
Googler1
Star
Star

Re: Amazon - Omylom som objednal zly produkt, da sa zrusit objednavka v statuse "has shipped"?

Príspevok od používateľa Googler1 »

uz som si pisal s operatorom, vraj staci ak odmietnem prevziat balik, potom zrusia objednavku a do 5 dni mi vratia celu platbu.
BTW: to je hotovy labyrint kym clovek obide "neschopneho" chatbota a spoji sa s live operatorom.
Napísať odpoveď