IP kamera s PC appkou

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

IP kamera s PC appkou

Príspevok od používateľa kukiak »

Teraz pouzivam v sklade TP Link kamery s micro sd (to vyhovuje). K záznamom sa však dá pristupovať len cez mobilnú appku (Tapo) a keď sa niečo dohládava, tak je to bez myšky a malom lcd nepoužiteľné. Je nejaká alternatíva v podobnej cene s appkou na PC? (50-60e ks).
androidak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: IP kamera s PC appkou

Príspevok od používateľa androidak »

Ja som presedlal z tapo kamier na Reolink. Kvalita obrazu je o galaxiu ďalej. Hlavne kvôli nastaveniu videa som sa rozhodol pre Reolink. Ide nastaviť rozlíšenie, bitrate, jas, farba, rozličné nastavenia pre denný a nočný režim. Zvuk je tiež dobrý. Oproti tapo majú niektoré modely aj detekciu osôb, áut aj zvierat. Toto funguje naozaj spoľahlivo. Tapo má túto funkciu platenú, ale nefunguje podľa mňa ani zďaleka tak spoľahlivo. Aplikácia na mobile funguje fajn, jediná nevýhoda oproti tapo systému je, že nahráva 5 minútové videá, a keď sa zaznamená pohyb, tak je celé to 5 minútové video označené ako pohyb, nie je však vyznačený presný čas, kedy pohyb začal a kedy skončil. Toto má tapo vyriešené lepšie. Na počítači však tento neduh nie je. Tam ide časová os priblížiť, nájsť si konkrétny pohyb, v filtrovať ich (toto ide aj na mobile), všetko funguje spoľahlivo. Sú tam nejaké funkcie, resp. nastavenia navyše, oproti mobilnej appke. Takisto mi celý ten systém príde sviznejší. Sú síce trošku nad rozpočet, ale myslím si, že kvalita je odpovedajúca. Možno sú aj nejaké lepšie, prípadne podobné značky v tejto cene, možno aj lacnejšie, ale mne osobne prišli Reolink kamery najvýhodnejšie.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: IP kamera s PC appkou

Príspevok od používateľa kukiak »

Veru už som objednal Reolink, zajtra prídu tak som zvedavý. Díky!
Napísať odpoveď