zdravim .. vlastnim tento notebook cca 10 rokov.a neviem ci od zaciatku alebo tak mozno 5 rokov dozadu sa mi stava problem ze nereaguje mys vo win na stlacenie.
Robi to aj po preinstalovani win10. Po zapnuti NTB ide ako ma,ale po chvilke zblbne a nejde kliknut na nic.. riesenim je bud stlacenie vsetkych tlacitok na mysi tj. lave ,prave aj koliesko alebo vyvolanie spravcu uloh ctrl alt del
Mys som mal aj neznackovu ,genius aj original dell.Je to uz daka doba co to robi ale tak reku opytam sa tu ci sa niekto stym uz nestretol
dell 7559 vypadava mys
Re: dell 7559 vypadava mys
Skus si stiahnut Dell Command Update aplikaciu a nainstaluj si cez tento tool najnovsie dostupne ovladace na tvoj notebook. Co popisujes moze teoreticky suvisiet s notebook ovladacmi a toto by mohlo pomoct to vyriesit.
ok prebehlo to nieco stiahlo uvidim ,ale myslim ze nestahovalo ziadne ovladace suvisiace s mysou.. kazdopadne dakujem uvidim ci to pomoze
Teoreticky ta mys moze suvisiet s USB alebo chipset ovladacmi, alebo biosom. Takze nechaj nainstalovat vsetky najnovsie ovladace co najde ten Dell Command Update a uvidis ci to pomoze.
-
starysomar
Hardcore addict
Potvrdil by sa ten predpoklad problému USB, ak by to nerobilo s káblovou myšou.
(Mám skúsenosť s USB na mojom PC, že záleží do ktorého je čo zapojené, ak je tých zaiadení viac aj to, že "problémové" je najmä USB3)
Skús pozrieť aj nastavenia "úspory": Položka "Nastavenie selektívneho vypmiutia USB"

(prípadne...ja mám pri kompe USB myš, ktorá sa po chvíli sama uspáva a musím pootočiť kolieskom...)
(Mám skúsenosť s USB na mojom PC, že záleží do ktorého je čo zapojené, ak je tých zaiadení viac aj to, že "problémové" je najmä USB3)
Skús pozrieť aj nastavenia "úspory": Položka "Nastavenie selektívneho vypmiutia USB"

(prípadne...ja mám pri kompe USB myš, ktorá sa po chvíli sama uspáva a musím pootočiť kolieskom...)
dell command update tomu nepomohol .. prejavilo sa to ..este som skusil zakazat to selektivne vypnutie USB tam som to mal povolene .. uvidim aky bude vysledok.