jackb napísal: 13 dec 2022, 11:14
Tlieskam. Protimluv hned v prvych dvoch odsekoch. Na chorych ludoch do isteho veku nezalezi, na jednotkach ludi, ktori mali po ockovani bibi su tak doleziti, ze sa ma nimi niekto zaoberat. Ockovanie proti SARS2 je bezpecne, vacsina pripadov neziaducich nasledkov je sposobne ignorovanim odporucani po ockovani.
precitaj si to znova, dost podrobne je tam napisane, preco je to rozdiel
Okrem toho, nie je mozne upravovat opatrenia pre kazdu skupinu. One fits all. Opak znamena len choru byrokraciu, uz sa konecne preber.
dalsia sprostost
priklady:
- uzatvaranie skol napriek nerizikovosti covidu pre deti
- vyhradene hodiny v obchodoch len pre dochodcov
- obmedzenie gastra ale nie inych oblasti
- obmedzenia podla okresov
- atd, celkovo boli obmedzenia podla skupin alebo oblasti komunikovane od zaciatku
hned 4 len tak z fleku, ktore su urcene pre specificke skupiny alebo oblasti, semafory, urovne a podobne rozdelenia existovali snad od uplneho zaciatku pandemie, presny opak one fits all
oblasti:
- hromadne podujatia
- fitness centra
- svadby, kary, oslavy ci vecierky
- prekrytie hornych dychacich ciest
- taxisluzby
- restauracie, kaviarne a bary
- doprava
ale nie, jackb povie, ze one fits all, tak to tak bude
a ked poviem, ze
TY si odtrhnuty od reality, tak pouzivam zamena, no ano, kedze si
TY mimo
Takze, Cinanom nevadi, ze ich na kazdom kroku sleduje face recognition, maju socialne body. Im vadi kontrola formou, ze musia byt doma.
zase binarne videnie...
samozrejme je to ma nejaky vyvoj, rast napatia, prisnost obmedzeni, atd
Tvoje prepocty na nohy pavukov v pekingskych kupelnach idu do haja. To Ti pisem uz dva roky.
takze to zavisi len od poctu posteli na JISkach? to je jediny dovod?
ziadna z tych 39 krajin, ktore maju priemerne starsiu populaciu a ziadna z tych 160 dalsich krajin, ktore maju mladsiu populaciu, maju dostatok posteli pre svoju populaciu, len Cina je extremom? to chces povedat?
prosim Ta, kolko ludi, ktorych kvoli chripke musela sanitka previezt na infekcnu JISku s chripkou si poznal pred troma rokmi?
znova napisem to iste
napriklad v dopade na smrtnost, tie rozdiely nie su radove, rovnako ako rozdiel medzi tazkou chripkou a covidom nebol taky zasadny, aby ospravedlnil drakonicke opatrenia, ku ktorym doslo
ale nie sme ani na smrtnosti na urovni statistickej chyby ako pri chripke. okrem toho, premorenie sa SARS2 neznamena imunitu voci novej mutacii. tak ako pri chripke.
a?
vidis na obraztoku ako Svedsko zrychlilo po omikrone a po zruseni opatreni? herd immunity where? 404 - not found
ale ved to je uplne samozrejme, ze sa to po zruseni vsetkych opatreni rozbehne, nie je jediny logicky dovod, aby sa to nedialo
zase prstom ukazujes na nieco, to je absolutne jasne a planovane, ale ty to vydavas za nieco neocakavane
mam sa znova opakovat s tou stadovou imunitou?
stale si nevysvetlil, ako malo byt Svedsko premorene uz na jar 2021, no v UK za rovnaky casovy usek nic take nepodarilo?
stale ti opakujem, ze premorenie nie je nula a jedna, ale ze je to kontinualny proces, ktory sa dynamicky meni
je uplne logicke, ze ked sa objavi novy variant, tak premorenie prave nim bude na nule a bude kontinualne narastat, ak mu nebudu kladene prekazky
imunita tiez nie je permanentna a ked nie je clovek vystaveny virusu, tak nan telo zabuda, presne to sa deje teraz s chripkou, bude to najhorsia chripkova pandemia za posledne roky, lebo sa s chripkou stretlo za posledne 2 roky kvoli covidovym obmedzeniam minimum ludi
co presne na tom nechapes?
moja praca nie je podavat moj odhad, moja praca je opakovat, ze konstanta, ktoru si v lete 2020 vymyslel pan Stanforde, je vycucana z prsta. pocty obeti mi davaju za pravdu.
mozes uviest pocet obeti a pocet nakazenych? vypocitas z toho IFR?
lenze na prezitie populacie na pociatku 21. storocia su potrebne peniaze. tie za sluzby a tovary a dan z nich ti ludia, ktorych nechavame nezmyselne zomierat platia.
vypadok dani od 0,3 % populacie je uplne zanedbatelna hodnota, spravne zamerane zakony vedia do statnej pokladnice priniest nasobky tychto marginalnych hodnot
predovsetkym v pripade, ked je vacsina tych ludi ekonomickych neaktivna a zdroje skor spotrebovavaju
dalsi protimluv. nalinkoval som Ti oficialne zdroje a Ty stale tvrdis, ze postcovid je vymysel Nka. no mna nazves klamarom aj ked Ty klames sam o sebe.
ziaden link od teba nevidim ani v minulom, ani v predchadzajucich postoch za posledny tyzden, kedy mLuks postol ten jeho link na clanok z Nka
aplikacia na monitoring pohybu? tell me more

to, ze nieco pouziva internet of things a dve zariadenia s BT urobia "bink" ked su v urcitej vzdialenosti od seba nie je sledovanie pohybu. ja som nemusel davat cisla a adresy svojich kolegov a clenov domacnosti, aby im niekto volal. sa uz preber, Ty sledovanie pohybu

btw, to "sledovanie" pohybu robia Apple a Google, bez toho, aby to uzivatelom vadilo, len vlady tie data kupit nechceli. not my problem.
ano, presne tu appku na "bink" som myslel, nie na sledovanie pohybu per se, ale na sledovanie kontaktov medzi ludmi, ktori sa pohybuju, lepsie?
teraz vypises aj tie opatrenia, ktore ste mali v CR/SR, dostavali za ne pokuty, bili Vas tam policajti a aj to ako ste ich vsetci veselo porusovali.
preco by som to robil?
ty tvrdis, ze:
1. obmedzenia boli "maximalne tak vo vnimani"
2. "na jesen 2020 a od jula 2021 neexistovali v UK ziadne realne obmedzenia"
3. "ak dake niekedy boli do vtedy, nikto ich nevymahal"
toto su tvoje blaboly, nie moje
ty si zase napisal klamstvo o opatreniach v UK a ukazujes prstom na opatrenia na Slovensku, tie su ale v nasej diskusii irelevantne, kedze diskusia je o opatreniach v UK
ak by islo len a len o karatenu doma v UK, no spolubyvajuci by v nej museli byt tiez, tak cez to nesiel vlak.
karantena nie je opatrenie?
o odsek vyssie boli opatrenia "maximalne tak vo vnimani" a teraz vidime, ze cez to vlak nejde
toto je presne dovod, preco sa s tebou neda normalne diskutovat, sam svoje argumenty rozbijes behom par postov, ked zistis, ze si napisal blbost, tak upriamis pozornost k niecomu inemu, slovami klasika: nasral si na sachovnicu, rozhadzal figurky a s pocitom vitazstva odletel
zase zavadzas a klames, opat
Ty mna nazves klamarom. I giggled.
samozrejme, viz vyssie, tvoje slova zo vcera a dneska
Populacii je ten SARS2 ukradnuty do vtedy kym jej nezrusia vianocny let, bude cakat 5 hodin na security, pre chorobu zatvoria obchody, v ktorych chcela nakupovat darceky... a pride jej ucet za energie na vykurovanie, lebo namiesto prace na pracovisku a musela sa liecit doma. Virus nepotrebuje politikov, aby populacii robil zle.
kazdy jeden problem, co si vymenoval, je sposobeny na zaklade rozhodnutia politika, kazdy jeden z nich, uvedomujes si to?
Ano, ludia nie su nesmrtelni. Ale preco musi byt ich smrt podmienena tym, ze ja sa mam fajn? To je ta Tvoja scestna bohorovnost - chces si chodit zahadzat sipky a to je nad zivotom cloveka.
lebo mas moznost vyberu, mozes zostat doma v skafandri
preco by som sa ja mal obmedzovat, ked si ty nachylny na choroby?
pocas covidu to bolo presne naopak, ludom bolo zakazovane robit za seba rozhodnutia, direktivne im bolo nakazane zostat doma, zavriet prevadzky, krachovat
Postoj, ako web pre ludi popierajucich modernu vedu je bludweb, ano. Otocenie od zero-covid je sice skutocnost, ale Tvoja interperetacia, ze je to boj proti totalitnemu sledovaniu je blud. TA3 je medium, z ktoreho vyskrekoval "emeritny primar kardiologie", ze antiparaztikom pre kone lieci ludi zomierajucich na SARS2. Dezolati si potom zacali antiparazitikum pre domace zvierata natierat na chlieb ako preventivu pred nakazenim sa SARS2.
takze ty si sa rozhodol, ze slova tych ludi budes ignorovat len preto, lebo ich povedali v podla teba zavadnom mediu, obsah je irelevantny, dolezita je forma
k idnes a sme si sa samozrejme nevyjadril, preco aj, ze?
preco populacia v Svedsku nema tusit co je to chripka, ma mat smrtnost na SARS2 v norme, ale v UK ta ista chripka ma obyvatelstvo trapit. o premoreni a imunite voci buducim kmenom SARS2 ani nehovoriac.
zase to binarne vnimanie, viz vyssie, nechce sa mi opakovat sa, je to tam jasne vysvetlene
IFR nie je rovne 0,3%, co bolo treba dokazat.
je to odhad hodnoty, nie presne cislo a nikdy to ani presne cislo nemalo byt
stale nechapem, preco to neakceptujes, ako keby si nikdy nenapisal ziaden odhad a nikdy nejaku hodnotu nezaokruhlil
kolko je IFR, ked nie 0,3 %?