dakujem za feedback, malokto mal potrebu vyjadrit sa, napriek tomu, ze som to viackrat ziadal
Autoeditácia príspevku po 16 min 24 sek:
samozrejme, ze by som im doporucil miesta, kde by mali plnu zdravotnu starostlivost, jedlo, ubytovanie a ochranujackb napísal: 13 dec 2022, 19:31Poslal by si do koncetraku clenov svojej rodiny, aby si mohol chodit na sipky?
nevidim jediny dovod, preco by som to nemal spravit, kedze by tam boli chraneni a v bezpeci
v realite sa zdrziavali doma sami, pripadne strazili vnucata svojim detom, co su obe horsie varianty, kedze mali bud nulovy socialny kontakt alebo boli vo vacsom riziku nakazit sa
bezne sa na take miesta starsi ludia posielaju - volaju sa domovy dochodcov, ak je DD dobry, tak si ho dochodci pochvaluju a su radi, ze tam su
napr tento stoji 40k CZK na mesiac, svojich rodicov tam rad umiestnim, ak sa o seba nebudu vediet sami jednoducho postarat
dufam, ze sa uz nikdy nevytvori taka medialna hysteria, aby sa nieco podobne znova v buducnosti opakovaloNastupis tam sam na svoje 55. narodeniny, aby sa Tvoje deti/vnucata mohli venovat konickom?
hledej smudloLink na postele som zabudol:
nie, nezabijeme, zabije ich choroba, podobne ako ich zabijaju ine chorobyJaj, tie statne dochodky. Ja rozmyslam o inych krajinach, kde si ludia setrili, stat ani rozni gauneri ich neokradli a teraz si mozu uzivat a nezivoria. No a my ich aj s ich peniazmi zabijeme. Akoby Ta do istej miery posadol hugov duch.
ludia nie su nesmrtelni
moze bytked do nej uzivatel dobrovolne vlozi retazec znakov, ktory dostane po pozitivnom teste, tak sa opyta, ci ma dat vediet telefonom s appkou, ktore boli moje blizke kontakty.
mne je uplne jedno, kto koho karhalAle o to ide, ze je zoznam opatreni ale napriklad do 5.11. bol regionalny semafor. Do 4.11. si tu v mestecku mohol sediet na kave. Ty si to prezentoval inak. Po 5.11., kedy aj bol lockdown, tak na ten vsetci kaslali od prvej minuty. Ludia sa stretavali na ohnostroje, chodili na vylety. Pocas lockdownu na zaciatku 2021 som bol karantene, lebo k mojim spolubyvajucim chodili navstevy a oni navstevy oplacali. Myslis, ze im stat aspon povedal "no-no-no, Vy neposlusni"?
ty si napisal, ze:
co je klamstvo, dalsie1. obmedzenia boli "maximalne tak vo vnimani"
2. "na jesen 2020 a od jula 2021 neexistovali v UK ziadne realne obmedzenia"
3. "ak dake niekedy boli do vtedy, nikto ich nevymahal"
ja vidim dost jasne, ze premorenie covidom nastaloVirusy aj chripky aj SARS2 sa mohli sirit a mohlo prebiehat premorovanie. A nenastalo ani jedno.
takze opatrenia existovaliKarantena po prichode opatrenim bola. Ja ako cudzi statny prislusnik by som ju dodrziaval. Pytam som sa tu javatara ako to mal on. Anekdota, ktoru som pocul bola, ze clovek musel z NYC letiet cez Mexico a Spanielsko do Anglicka a potom mal teda karantenu. Tu kontrolovali telefonatom. Ten mohol prijat muzsky clen jeho anglickej domacnosti, lebo to mohol prijat niekde mimo dom. Takze keby som mal chut skusat stastie, mohol som s tym vykyvat takto.
je rozdiel mat plosne zavrete vsetko a prirodzene docasne zatvarat nejake prevadzkyAno, ale je sezona respiracnych ochoreni. Takze sanca na rusenie letov pred Vianocami 2022 je mozna aj bez premiera. Moja predstava je situacia, kedy pre ochorenie netrpi cela spolocnost. Nie su potrebni politici. To vypisujem od jesene 2020. Neviem preco to odseku o aktualne situacii tahas zatvaranie politikom, ked teraz zatvara len a len virus. Bez pomoci Borisa ci Igora.
co spravis, ked ti dam odkaz z Lancetu na clanok, ktory bude pisat to iste?mal som dobreho ucitla. zhodit zo stola Lancet, Nature, UoE, svedsku vladu... toto su len slovenske bludweby.
kolko je IFR?