Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa Blastbit »

Moze byt chorá je velký nárast chripky. Len škoda ze ako zadaná ženská chce ist stebou von poza chrbat jej frajera - tak ak sú spolu.
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fildinko »

Marinak napísal: 17 dec 2022, 17:24 Opäť musím zasa iba čakať, minulý týždeň nemohla a teraz je chorá, písala mi, že keď jej bude lepšie, že sa mi ozve. Možno sa stretneme medzi sviatkami, bude v BA. Sám teraz neviem, či stihneme stretko ešte do sviatkov, po sviatkoch alebo až po novom roku. Neostáva mi iné, iba teraz čakať.

Ostáva ti aj možnosť sa na ňu vysrať a nájsť si inú ... just sayin :slap: .
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Blasbtbit - áno, môže, teraz je veľa ľudí chorých, zatvárajú sa školy, škôlky. Práve mi písala, že celý deň leží a snaží sa nejakým spôsobom vyliečiť, pije čaje a liekuje. Tak jej píšem, že pekne strávená sobota :D
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

Marinak napísal: 17 dec 2022, 17:24 Opäť musím zasa iba čakať, minulý týždeň nemohla a teraz je chorá, písala mi, že keď jej bude lepšie, že sa mi ozve. Možno sa stretneme medzi sviatkami, bude v BA. Sám teraz neviem, či stihneme stretko ešte do sviatkov, po sviatkoch alebo až po novom roku. Neostáva mi iné, iba teraz čakať.
Marinak, ja už som, čakala, že sa ideš pochváliť... Začínam mať pocit, že ťa naťahuje ako bábku na motúziku. Ale zas, naozaj môže byť chorá, naozaj jej do toho môže stále niečo skákať. No mohla by ti to aspoň na rovinu povedať. Ja keď som odkladala stretnutie, mala som tiež dôvod, ale chalanovi som jasne napísala, že až po určitom dátume, že dovtedy nemôžem. Ale on bol veľmi nedočkavý a zistil si kde bývam. S kamarátkou sa mi zjavil pred bránou. Ale u tej tvojej slečny mám naozaj pocit, že ťa má len v zálohe. Je strašne nečitateľná, nepredvídateľná
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Marinak - fildinko Ti napísal riešenie.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

(idete sa stretnut od konca oktobra, just sayin')
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ale toto bolo viac menej jasne od zaciatku, vsetko velmi natahovala a pritom vela slubovala. Zena ktora chce skutocne partnersky/milenecky vztah by rovno dala nejaky dokaz svojho vazneho zaujmu. V tomto pripade dotycna videla ze Marinak nie je velmi skuseny v tomto smere, takze sa snazila toho vyuzit a hrala hru ktora by jej inde nepresla.
Ale tak čo, je to pre Marinaka skusenost ako kazda ina. :)
Marinak
Expert
Expert

Gogo956- Čo tým chceš povedať? Objasni mi to, prosím.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Marinak napísal: 18 dec 2022, 19:10 Gogo956- Čo tým chceš povedať? Objasni mi to, prosím.
videla ze si bez partnerky a vycitila ze nebudes v ramci vztahov asi velmi skuseny, preto si dovolila ta tak natahovat.
Ale je to iba subjektivny pohlad, mozno je to v skutocnosti cele inak a na oslave Noveho roka budete spolu a happyend velký :)
Na jednej strane ti priznala ze ma priatela, ale na strane druhej ta pozyvala na noc do bytu, pritom realne k ziadnemu vacsiemu zblizovaniu po celu tu dobu nijako neprichadzalo. A nikdy sa ani nemala k tomu aby sa sama snazila vysvetlit co planuje ked ste vlastne traja ucastnici. Preto som ti davno radil dat to cele na hranu- "bud partnersky vztaj s tebou alebo vobec nič", lebo iba vtedy by bola dotlacena do toho aby ti dala jasne stanovisko, namiesto tých hier.
Napr to ze je "teraz chora" predsa neznamena ze sa nemozte aspon na chvilu vidiet, medzi dverami, alebo si pravidelne volat a pod. To vsetko by totiz urobila zena ktora ten vztah chce niekam realne posunut dalej. Ale ona nic take nenavrhla /aspon si to nespominal/
Je to teraz jasnejsie vysvetlene?
Tymto ta dostala do nevyhodnej psychologickej situacie, takze aj keby z toho nakoniec ten vztah nakoniec bol, tak ona by bol ten kto urcuje pravidla. Ale je pravda ze existuju aj vztahy kde to takto uspesne funguje /dominantnejsia zena vo vztahu, ale potom aj ten muz musi byt zase opak, inac to nebude fungovat/
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

A kolkokrat ste sa vlastne osobne doteraz stretli, iba na tom seminari, ci aj potom? Ver, ze ak ma o teba zena realny zaujem, tak jej aj tyzden bez teba bude nekonecne dlhy. Ale ak ta nechce ranit, a pritom to nevie priamo povedat, tak ta bude natahovat, naslubuje aj modre z neba, ale nakoniec jej do toho nieco pride, alebo ochorie. To, ze sa stahovala nieje prekazka, prestahovat sa da za vikend a ako som pisal, ak je tam realny zaujem, aspon hodinku na stretko, kavu, obed by si za tie tyzdne nasla.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Vie si niekto predstaviť ako by aj po tomto všetkom vyzeral ich vzťah?

Keď niečo ona povie tak bude Marinák čakať ako psík na povel?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja som uz stratil predstavy o tom, ze by to mohlo fungovat. Ved za mesiac si nenasla cas, mozno len 1x. Nema to teda zmysel.
gogo956
Redeemer
Redeemer

ona na začiatku mozno sama verila že by chcela aj niečo viacej, ale časom možno prišla na to, že nechce rozbijat ten vztah co mala dovtedy. Ženy su velmi citlivé a citové stvorenia a častokrat sa v sebe uplne nevyznajú ani oni samé. :)
Marinak
Expert
Expert

Gogo 956- ďakujem za vysvetlenie, áno, je to jasnejšie. To, že som neskúsený, nemá odkiaľ vedieť, nespomínal som jej to.
Od seminára sme sa videli dvakrát, ak dobre rátam. Momentálne nemám v tejto veci čo iné urobiť. To, čo sa dalo, som urobil. Teraz budú sviatky, ale po novom roku budú ubiehať dni, víkendy, týždne, pokiaľ sa bude aj naďalej vykrúcať, tak je jasné, že príliš záujem o mňa nemá. Ale ak áno, určite sa stretneme. Potrebujem sa s ňou vážne porozprávať, čo vlastne odo mňa očakáva a ako so mnou ďalej mieni. Do pol roka sa to celé vykryštalizuje, aj ďaleko skôr. Možno už najneskôr vo februári to bude zrejmé. Neviem, čo bude a ani sa nad tým nechcem zamýšľať. Je to na nej. Bude buď tak alebo onak, nechávam to už na osud a toho tam hore. Nebolo by to po prvýkrát, čo by mi to so ženami nevyšlo. Vlastne celkovo nie som dieťa šťasteny, čo sa žien týka, rátam so všetkými variantami. Bude iba tak, ako má byť.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Riešiť 3 mesiace ženskú, s ktorou si v podstate nebol ani na rande, nepadla žiadna pusa, tak to jej musí byť jasné, že si totálne neskúsený. A čakať ďalšieho pol roka, pokým sa to vykryštalizuje, to už chce riadnu dávku trpezlivosti. Sorry, ale takýmto tempom sa nikam nedopracuješ. Ak hľadáš vzťah a nečakáš, že ti len tak nejaká ženská spadne z neba do náručia, tak to chce omnoho viac aktivity z tvojej strany.

Stiahni si Tinder alebo podobnú appku, čo teraz frčí, a swajpuj jednu za druhou. Keď som týmto spôsobom hľadal baby pred 7-8 rokmi, tak nebol problém nájsť aj 3 baby mesačne, s ktorými som si následne dohodol rande a na základe neho som určoval, či má zmysel sa o ne snažiť alebo presunúť moje snaženie na novú babu. Väčšinou z toho boli len jednorázové randíčka, ale našiel som si touto cestou aj svoju terajšiu manželku, s ktorou som už 6 a pol roka. Takže nečakaj, že svoju vysnívanú polovičku náhodne stretneš v knižnici alebo v supermarkete, začni sa snažiť a uvidíš, že tie skúsenosti sa dajú získať oveľa rýchlejšie, ako si myslíš.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Suhlasim s Pilifom. Videli ste sa 2x, 3x ti napisala a nic viac. Na co cakat na februar alebo marec? Stracas cas, nekaz si Vianoce.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Najväčší kameň úrazu od začiatku je to, že ona mu povedala že je slobodná o pár dní nato už bola zase zadaná so svojim EX.
Ale strašne je rada a vdačná ze Marinaka spoznala tak určite. Aby vlastne zistila ze chce koho? ex, Marinaka, nejakeho tretieho,štvrteho?
Marinakovi tu stavia nejaké vzdušné zámky(stretko) a ak to má robiť poza chrbát svojmu frajerovi(ex/súčastný), tak to o niečom svedčí.
Kebyže je slobodná už dávno sa pusinkuju a na Vianoce ju Marinak klati pod stromčekom ako zajac. 8)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja by som sa na ňu už dávno vyprdol. Očividne to s ňou ide ako v lete na saniach, medzitým už mohol Marinak spoznať nejaké iné dievča, ktoré by malo o neho skutočný záujem. Zo skúseností ti viem povedať, že ak baba chce s tebou tráviť čas, tak si čas nájde skoro vždy, prípadne ak nemôže, tak navrhne alternatívny termín.

Výhovorky 2 mesiace v kuse ale nie je niečo, čo by bolo normálne, ak by baba chcela niečo viac ako len kolegiálne kamarátstvo.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Marinak napísal: 19 dec 2022, 21:51 Potrebujem sa s ňou vážne porozprávať, čo vlastne odo mňa očakáva a ako so mnou ďalej mieni.
Úplne zbytočné veci riešiš, na ktoré ešte nemáš ani dôvod.
Stačia 2 veci aby si zistil, či má žena záujem. Prvá je fyzický kontakt, chyť ju za ruku, ak sa neodtiahne, nie je to pre ňu nepríjemné. Tá druhá vec je bozk, opäť ak sa neodtiahne, môžeš skúsiť strčiť jazyk do jej úst. Žiadne odpovede na správy, sľubotechny stretnutí a kolaudácií jej bytu nemajú pre teba absolútne žiadny význam. Začni tým, že svoje vzťahy a náklonnosť k ženám budeš stavať na reálnych veciach a nie na imaginárnych pocitoch.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Marinak napísal: ↑19 dec 2022, 22:51
Potrebujem sa s ňou vážne porozprávať, čo vlastne odo mňa očakáva a ako so mnou ďalej mieni.
ak zena dlhodobo nekomunikuje, alebo iba minimalne, tak proste sa ti snazi naznacit aby si na to vsetko c sa stalo predtym zabudol a neriesil uz s nou nic do buducna. Proste sa vtedy s Tebou dobre citila a asi sa nechala prilis uniest uvolnenou atmosferou ale potom neskor ked si to nechala cele prejst hlavou, tak si povedala ze sa s aktualnym priatelom rozchadzat nebude.
Napísať odpoveď