Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Kemper_LoL
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
A čo sa vyhotovenia /konštrukcie týka?
-
Scorpion90
King
Viete niekto poradit aky telefon kupit za moj terajsi Xiaomi Redmi Note 8 Pro? Uz ma nebavi ho stale nabijat a ani fotak nestoji za vela
Chcel by som niečo v rozpati 600-800€, teda zo strednej triedy
Moje poziadavky su jednoduche, nie som narocny uzivatel. Hlavne nech to robi čo mozno najkrajsie fotky a nemusim behat s nabijackou vo vrecku. A kedze casto pouzivam Waze, Stravu a pod.., tak by to malo mat rychle a presne GPS. Hry nehravam
Zatiaľ mám vo vybere: Samsung S22 prípadne OnePlus 10
Za každú radu/odporucanie budem vďačný
Chcel by som niečo v rozpati 600-800€, teda zo strednej triedy
Moje poziadavky su jednoduche, nie som narocny uzivatel. Hlavne nech to robi čo mozno najkrajsie fotky a nemusim behat s nabijackou vo vrecku. A kedze casto pouzivam Waze, Stravu a pod.., tak by to malo mat rychle a presne GPS. Hry nehravam
Zatiaľ mám vo vybere: Samsung S22 prípadne OnePlus 10
Za každú radu/odporucanie budem vďačný
-
K-u-b-i-a-k
Addict
stredná trieda za tú cenu? a tip dáš vlajku od samsungu 
S22 nie je vlajka od Samsungu.
A čo je teda vlajka od Samsungu? Galaxy S, Note (už sa nerobí) a Fold (špecifická cieľovka) sú 3 vlajkové série.
Mobily z radu S22 sú aktuálne najdrahšie ne-ohybné Samsungy. Samozrejme máš rôzne Ultra verzie a pod., ale to aj pri iných značkých.The Samsung Galaxy S series is a line of high-end Android smartphones produced by Samsung Electronics. Together with the foldable Galaxy Fold and the now discontinued Galaxy Note series, the lineup serves as Samsung's flagship smartphone lineup.
-
Scorpion90
King
Tak su telefony aj za 1000€+ 
A su aj za 200-250€
Preto som myslel ze nieco medzi 600-800€ bude stredna trieda...
A su aj za 200-250€
Preto som myslel ze nieco medzi 600-800€ bude stredna trieda...
Ak chceš dobrý fotomobil, tak pozri na Pixel 7, poprípade na Pixel 6. Pri týchto telefónoch to býva tak, že pri uvedení na trh, mávajú často nejaké problémy. Zatiaľ sa to vždy vyriešilo updatom softwaru, ktorý Google vydáva každý mesiac. Ja sám mám Pixel 5 (bral som ho kvôli kompaktnej veľkosti) a som nadmieru spokojný. Na to, že má iba 12MPix senzor fotoaparátu, robí veľmi pekne fotky. Tie Pixel 6 a Pixel 7, majú už 50MPix senzory.
Tie telefóny sa dajú kúpiť aj v Alze, aj napriek tomu, že sa na Slovensko oficiálne nedodávajú.
Tie telefóny sa dajú kúpiť aj v Alze, aj napriek tomu, že sa na Slovensko oficiálne nedodávajú.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
pixelu by som sa vyhol. samé bugy. batérie tiež neohúria. motorola moto edge 30?
-
Scorpion90
King
Ta Motorola sa mi hodne pozdáva, diky za tip. Musim si este nastudovat rozdiely medzi jednotlivymi variantami, ale Edge 30 Fusion by mohol byt fon, aky hladam. Navyse o 200 eciek lacnejsi ako Samsung
Oukej, ja som žil v tom, že vlajka by mala byť to najlepšie čo je v ponuke. Čiže S22 Ultra a Fold4. Dnes sa tie mobily v jednej série líšia okrem veľkosti aj inými parametrami, takže je potom ťažko povedať čo je ešte vlajka a čo už nie. Napríklad také Xiaomi malo minulý rok asi 6-7 verzií serie 11 od 200€ po 800+€.Hensym napísal: 16 dec 2022, 15:43 A čo je teda vlajka od Samsungu? Galaxy S, Note (už sa nerobí) a Fold (špecifická cieľovka) sú 3 vlajkové série.
Mobily z radu S22 sú aktuálne najdrahšie ne-ohybné Samsungy. Samozrejme máš rôzne Ultra verzie a pod., ale to aj pri iných značkých.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
888 snap dosť papá, ale omrkni recenzie.Scorpion90 napísal: 16 dec 2022, 18:51 Ta Motorola sa mi hodne pozdáva, diky za tip. Musim si este nastudovat rozdiely medzi jednotlivymi variantami, ale Edge 30 Fusion by mohol byt fon, aky hladam. Navyse o 200 eciek lacnejsi ako Samsung
-
Scorpion90
King
Recenzie su "vesmes" pozitívne, takze o víťazovi je asi rozhodnuté 
Ahojte, som dlhoročný iPhone používateľ. V práci mám možnosť získať “dotáciu” 500€ na akýkoľvek telefón v hodnote nad 500€. Podmienka je, že to musí byť Android (kvôli security nie Xiaomi, ZTE a Huawei).
Co by ste mi poradili? Intenzívne rozmýšľam o Galaxy Flip 4 kde by som po tých rôznych dotáciách na výkup starého telefónu, cashbackoch, darčekoch a podobne bol cenovo skoro na 0€. Čo poviete? Je ten telefón somarina? Má niekto reálne skúsenosti?
Co by ste mi poradili? Intenzívne rozmýšľam o Galaxy Flip 4 kde by som po tých rôznych dotáciách na výkup starého telefónu, cashbackoch, darčekoch a podobne bol cenovo skoro na 0€. Čo poviete? Je ten telefón somarina? Má niekto reálne skúsenosti?
Flip je pre ženy, Fold je pre mužov 
pokial patris k tym ludom co si uz 10 rokov hovoria ze telefony su moc velke a nezmestia sa do vrecka, tak flip je idealny telefon. zachovas si vacsi displej lepsi na browsovanie, citanie, hrania aj pozeranie a zaroven nebudes mat "tehlu" vo vrecku.
pokial ti ale velkost (dnes) tradicnych telefonov neprekaza tak v tom moc zmysel nevidim. realne nic neziskas (okrem peknej hracky) a tie ohybne displeje stale nie su uplne dokonale, casom bude ten ohyb stale viditelnejsi a viditelnejsi (co ale nemusi nijak prekazat, displej bude stale citatelny).
fold je podstatne drahsi a cieli na ludi (ako napriklad ja) co s velkostou telefonu nemaju problem ale chceli by prilezitostne vacsi displej (pretoze na vacsom displeji sa pracuje lepsie).
keby stal fold tolko co flip tak nevaham
ja by som si kupil normalny telefon, mozes ostat pri samsungu, s22 (normalny ci plus ci ultra) posluzi viac nez dobre a funkcne ponuknu viac nez flip.
pokial ti ale velkost (dnes) tradicnych telefonov neprekaza tak v tom moc zmysel nevidim. realne nic neziskas (okrem peknej hracky) a tie ohybne displeje stale nie su uplne dokonale, casom bude ten ohyb stale viditelnejsi a viditelnejsi (co ale nemusi nijak prekazat, displej bude stale citatelny).
fold je podstatne drahsi a cieli na ludi (ako napriklad ja) co s velkostou telefonu nemaju problem ale chceli by prilezitostne vacsi displej (pretoze na vacsom displeji sa pracuje lepsie).
keby stal fold tolko co flip tak nevaham
ja by som si kupil normalny telefon, mozes ostat pri samsungu, s22 (normalny ci plus ci ultra) posluzi viac nez dobre a funkcne ponuknu viac nez flip.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
flip sa mi páči. mám vyskúšaný flip 3. mne osobne vadí to rýchle vybíjanie. na 4ke je to vraj lepšie, ale neviem no. SOT pod 5-6 hod mi príde málo. čo sa týka dizajnu a veľkosti super. aj tá ženská fialová sa mi veľmi páči
čo konkrétne vyžaduješ od mobilu?
Pouzivam iPhone stylom - socialne siete, internet banking, fotoaparat a telefonovanie. Pri flipe sa trochu bojim ci je to prakticke, ci mi nebude vadit to neustale otvaranie/zatvaranie a ako to bude drzat v aute v stojane... Dizajnovo a aj technologicky sa mi to ale velmi paci.
S22 nechcem, za par mesiacov je tu S23, to uz by som pockal. Flip 4 ked to prepocitam vychadza rovnako alebo lacnejsie. Je tam vela benefitov a hodinky zadarmo ktore mozem predat.
S22 nechcem, za par mesiacov je tu S23, to uz by som pockal. Flip 4 ked to prepocitam vychadza rovnako alebo lacnejsie. Je tam vela benefitov a hodinky zadarmo ktore mozem predat.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
tak voľba je jasná. teta napr. má flipko stále otvorené, doma práca. skladá keď ide mobil do vrecka/tašky.
ArAsHiD a ten súčasný iPhone ti nevyhovuje?
Keby kúpiš nejaký fón za 500, dostaneš hneď bonus? Telefón môžeš predať a zarobené.
Keby kúpiš nejaký fón za 500, dostaneš hneď bonus? Telefón môžeš predať a zarobené.
co je tych "vela benefitov"? ja nejak vidim iba jeden a to ze je sklapaci.ArAsHiD napísal: 20 dec 2022, 10:51Flip 4 ked to prepocitam vychadza rovnako alebo lacnejsie. Je tam vela benefitov a hodinky zadarmo ktore mozem predat.
a teda ze k nemu dostanes hodinky zadarmo ktore nechces.
ono vypada to tak ze ty si uz davno rozhodnuty, otazka znie preco si vlastne pisal o radu ked si realne ziadnu nechcel...