Ahojte,
Zohnal som mame xiaomi bezdrátovú myš s klávesnicou s tým, že usb adapter som jej dal do PC, problé je ale , že PC má na chodbe a klávesnicu s myšou má v obývačke a signál nie je dostatočný.
Klávesnica aj myš sekajú a preto ma napadlo kúpiť niečo takéto /ak je klávesnica aj myš na chodbe tak to funguje ako má/:
[media]https://www.alza.sk/vention-usb-30-male ... ssionPosts[/media]
S tým, že by som kábel napojil na pc, restrčil by som kábel z chodby do obývačky a do káblu by som zasunul adaptér.
Myslíte, že to pomôže?
Ďakujem
USB adapter
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: USB adapter
Jasne, to je obycajny predlzovaci kabel, bude to fungovat.
Áno, pomôže. Ono pri bezdrôtových zariadeniach je najlepšie ak je usb dongle v priamej viditeľnosti daných bedzrôtových zariadení.
Čiže kľudne kúp ten predlžovací USB kábel tebou spomínaný, alebo môžeš aj lacnejší, reálne asi zbytočne pre myš a klávesnicu bude USB 3.0
Čiže kľudne kúp ten predlžovací USB kábel tebou spomínaný, alebo môžeš aj lacnejší, reálne asi zbytočne pre myš a klávesnicu bude USB 3.0
Díky moc za rady, vezmem ten ako som písal veď do budúcna sa to nestratí
-
starysomar
Hardcore addict
Na okraj - nikdy za predlžovací kábel nepripoj externý USB3 harddisk, skoro som pred pár rokmi tak prišiel o dáta.
Pre myš, klávesnicu a podobné zariadenia, kde nie je taká rýchlosť prenosu je v pohode aj dlhý.
Pre myš, klávesnicu a podobné zariadenia, kde nie je taká rýchlosť prenosu je v pohode aj dlhý.
na to tam má usb rozbočovač ale tento kábel beriem hlavne preto aby už nemusela nič na usb kľúč alebo disk nič dávať a vedela to ovládať cez bezdrátovu myš s klávesnicou na dialku.starysomar napísal: 25 dec 2022, 18:58 Na okraj - nikdy za predlžovací kábel nepripoj externý USB3 harddisk, skoro som pred pár rokmi tak prišiel o dáta.