Práve mi písala, že už sa cíti lepšie. Nechcem ju odpisovať, ani nič podobné. Chcem, aby sa to v kľude uzavrelo. Či už tak alebo onak.
Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Dnes som si predplatil extra funkcie na Tinderi, tak aspoň môžem neobmedzene swipe-ovať 
Práve mi písala, že už sa cíti lepšie. Nechcem ju odpisovať, ani nič podobné. Chcem, aby sa to v kľude uzavrelo. Či už tak alebo onak.
Tak ale je zadaná či nie? Spoznali ste sa bola slobodná, o pár dní nato zase zadaná s bývalým, teraz je zase slobodná či čo?
To zatiaľ ani srnka netuší
Musím to nejako nenápadne zistiť.
Potvrdzujemgogo956 napísal: 19 dec 2022, 20:05 Ženy su velmi citlivé a citové stvorenia a častokrat sa v sebe uplne nevyznajú ani oni samé.![]()
Autoeditácia príspevku po 2 min 30 sek:
Myslím, že to platí aj opačne, i keď u mužov to býva skôr jednorazový záujem ako dlhodobýkayko napísal: 20 dec 2022, 20:17 Stačia 2 veci aby si zistil, či má žena záujem. Prvá je fyzický kontakt, chyť ju za ruku, ak sa neodtiahne, nie je to pre ňu nepríjemné. Tá druhá vec je bozk, opäť ak sa neodtiahne, môžeš skúsiť strčiť jazyk do jej úst.
Dnes večer mi písala, zajtra odchádza k rodičom na sviatky, ale máme si zavolať, keď už bude doma, tak som zvedavý. Skúsim od nej nenápadne získať nejaké infošky.
Marry528
Marry528
Ani jedno z pohlaví nie je podľa mňa bez viny, nájdu sa "vzorky na pohľadanie" medzi oboma pohlaviami.Myslím, že to platí aj opačne, i keď u mužov to býva skôr jednorazový záujem ako dlhodobý
Nepopieram.Marinak napísal: 21 dec 2022, 22:16 Ani jedno z pohlaví nie je podľa mňa bez viny, nájdu sa "vzorky na pohľadanie" medzi oboma pohlaviami.
Ale za mňa fyzický kontakt len k osobe, ku ktorej mám blízko. Napríklad, objatia z mojej strany sú špeciálne, aj podanie ruky. Pri zoznámení podám ruky, viac už nie. Budúci švagor sa urazil, že som mu na narodeniny nepodala ruku. Budúcej švagrinej muž bol prekvapený, keď som sa odtiahla, lebo ma chcel objať na rozlúčku, pritom s ňou som sa v pohode objala.
Ale keď to konkretizujem čisto na vzťah muž-žena a potencionálny vzťah, tak ono často záleží aj na tom, či sa takto človek chová prirodzene ku každému, alebo je to naozaj prejav hlbšieho záujmu. Ja mám v podstate len dve skúsenosti. Tomu prvému šlo len o sex a s tým druhým som už dva roky
Marry ty mas nejaky god-complex? Ludia, co nevedia podat ruku, pripadne sa ani objat maju psychologicke problemy v pozadi. Skus sa nad tym zamysliet, lebo normalne to urcite nie je. Dokonca aj pri Covid-e sa da podat ruka a nasledne si ju nenapadne postriekat alkoholom, to by sa este dalo pochopit… Ale tvoje dovody su cisto psychologicke v pozadi a pre tvoje buduce dobro by bolo benefitne to riesit aj profesionalne.
Práve pred chvíľou som s ňou volal. Stručné zhrnutie:
Ospravedlnila sa mi za to nedvíhanie, priznala, že je strašná, povedala, že býva v Ružinove, že práve, ako sme sa mali stretnúť, ochorela, ešte stále nie je úplne vyliečená, že je možné, že sa stretneme ešte pred novým rokom, že bude rada, ak prídem, že si mame volať zajtra, bude mat viac času, teraz ide po brata, ze sa chce so mnou dlhšie porozprávať a že mi pošle články.
Aj ja si inak strážim svoj osobný priestor a tiež nemám rád, keď sa ma hocikto dotýka. Iné je, samozrejme, podanie ruky ako gesto napríklad pri pracovnom stretnutí a podobne, ale tiež nemám rád, keď sa ma niekto úplne cudzí dotýka, napríklad, že ma potľapne po ramene a pod. Iné je, ak je to niekto, koho poznám, iné je, ak je to človek ženského pohlavia. Iné tiež je, napríklad pri masáži, tú milujem (za podmienky, že ma musí masírovať žena). Ja napríklad dotyky zbožňujem, ale veľmi záleží na tom, od koho sú a pri akej príležitosti. Podľa toho rozlíšim, či sú mi tieto príjemné alebo nie.
Prajem všetkým diskutujúcim krásne a veselé Vianoce
Ospravedlnila sa mi za to nedvíhanie, priznala, že je strašná, povedala, že býva v Ružinove, že práve, ako sme sa mali stretnúť, ochorela, ešte stále nie je úplne vyliečená, že je možné, že sa stretneme ešte pred novým rokom, že bude rada, ak prídem, že si mame volať zajtra, bude mat viac času, teraz ide po brata, ze sa chce so mnou dlhšie porozprávať a že mi pošle články.
Aj ja si inak strážim svoj osobný priestor a tiež nemám rád, keď sa ma hocikto dotýka. Iné je, samozrejme, podanie ruky ako gesto napríklad pri pracovnom stretnutí a podobne, ale tiež nemám rád, keď sa ma niekto úplne cudzí dotýka, napríklad, že ma potľapne po ramene a pod. Iné je, ak je to niekto, koho poznám, iné je, ak je to človek ženského pohlavia. Iné tiež je, napríklad pri masáži, tú milujem (za podmienky, že ma musí masírovať žena). Ja napríklad dotyky zbožňujem, ale veľmi záleží na tom, od koho sú a pri akej príležitosti. Podľa toho rozlíšim, či sú mi tieto príjemné alebo nie.
Prajem všetkým diskutujúcim krásne a veselé Vianoce
Toto je moja najobľúbenejšia téma na tomto fóre.
icefiresr - áno, viem, že mám asi psychický problém, no doteraz mi to život neobmedzovalo. Mám dní, kedy som veľký extrovert, a potom dní, keď mi niekto zvoní pri dverách a ja sa tvárim, že nie som doma. Ale viem sa dopredu pripraviť na situácie, chovať sa v spoločnosti ako extrovert. V puberte to so mnou bolo horšie, ako som išla na výšku sa to zlepšuje, pracujem na to. Objímem sa s človek, ale nie vždy sa pri tom cítim komfortne. Môj priateľ je jediný človek, pri ktorom nemám nikdy problém, on si zas myslí, že niekedy to napr. s objatiami preháňam.
Marinak - držím palce, nech sa konečne stretnete. Ale veľa si od toho nesľubuj
Autoeditácia príspevku po 10 min 20 sek:
Povedzme, že mám problém so sebavedomím, mám pocit, že nie som dosť dobrá,príliš rozmýšľam nad tým, čo si o mne myslia iní a polemizujem, ako sa môžem k druhým zachovať, či oni to nebudú brať ako príliš, že z ich strany necítia voči mne takú blízkosť, ako ja k nim.
Ale snažím sa uvedomovať si, že riešim banality, nepodstatné veci, aj keď nie vždy sa mi darí.
Marinak - držím palce, nech sa konečne stretnete. Ale veľa si od toho nesľubuj
Autoeditácia príspevku po 10 min 20 sek:
Povedzme, že mám problém so sebavedomím, mám pocit, že nie som dosť dobrá,príliš rozmýšľam nad tým, čo si o mne myslia iní a polemizujem, ako sa môžem k druhým zachovať, či oni to nebudú brať ako príliš, že z ich strany necítia voči mne takú blízkosť, ako ja k nim.
Ale snažím sa uvedomovať si, že riešim banality, nepodstatné veci, aj keď nie vždy sa mi darí.
Tiež pekné Vianočné sviatky želám 
To si teda Supine temperament= melancholická sangvinička. Ešte dobre ze som si pozrel témy od žien, skoro by som si ta pomylil s Miaevou
To si teda Supine temperament= melancholická sangvinička. Ešte dobre ze som si pozrel témy od žien, skoro by som si ta pomylil s Miaevou
Hmm, možno sme trochu podobné. Kým si to nenapísal, tak mi to nenapadlo
Dnes mi volala. Keď to mám nejako zhrnúť, tak v zásade, dozvedel som sa toľko, že býva na Trenčianskej v BA pri Najvyššom správnom súde. Pozvala ma k sebe, 27.,28. po práci, ešte mi bude písať. Tiež mi spomínala spoločný víkend, ten bude buď 7.1. alebo 14.1. Ešte stále je s tamtým, ale z jej vyjadrení vyplýva, že si ním nie je veľmi istá, občas sa zvykne u nej zdržiavať. Teraz je ona u rodičov. Takže tí z vás, ktorí písali, že si ma zrejme necháva v zálohe ako potenciálnu možnosť, mali pravdu, ostatní sa "netrafili".
Pozri, ak by si ju chcel ako frajerku a ak ona dá kopačky svojmu terajšiemu frajerovi kvoli tebe, tak to je zlý signál do buducnosti aj preteba.
Ja si stále myslím a nielen myslím ale som o tom presvedčený že kto ide zo vztahu do vztahu to moze urobiť aj nabuduce.
A ak sa ti ju podarí prekotiť, pričom by ťa ona začala zvádzať alebo ty ju, no budiš ja ti kázať nemôžem, je to určitá možnosť popálenia sa.
Ale to že ona sa chce cítiť chcená, žiadaná je jedna vec, druhá vec sú prípadné problemy ktoré zrejme rada vyhladáva.
Nejako sa už rozhodneš a možno ta bude chcieť len ako kamaráta a nakoniec ju získa nejaký tretí a ty s jej terajším chlapom budeme mimo hru.
Ja si stále myslím a nielen myslím ale som o tom presvedčený že kto ide zo vztahu do vztahu to moze urobiť aj nabuduce.
A ak sa ti ju podarí prekotiť, pričom by ťa ona začala zvádzať alebo ty ju, no budiš ja ti kázať nemôžem, je to určitá možnosť popálenia sa.
Ale to že ona sa chce cítiť chcená, žiadaná je jedna vec, druhá vec sú prípadné problemy ktoré zrejme rada vyhladáva.
Nejako sa už rozhodneš a možno ta bude chcieť len ako kamaráta a nakoniec ju získa nejaký tretí a ty s jej terajším chlapom budeme mimo hru.
-
starysomar
Hardcore addict
A možno ju proste tá hra baví...
Chcem jej narovinu povedať, že mi je veľmi sympatická, že o nej veľa premýšľam, odkedy sa poznáme, že sa mi páči, že máme toho veľa spoločného, spoločné ciele, hodnoty a že mám pocit občas z jej slov, že mi je pozitívne naklonená a že som jej sympatický. Viem, že má záväzok v podobe frajera, ale aj napriek tomu by som bol rád, keby sme to spolu skúsili.
skús to nemas co stratit a aspon od nej dostanes nejaku spatnu vazbuMarinak napísal: 25 dec 2022, 20:08 Chcem jej narovinu povedať, že mi je veľmi sympatická, že o nej veľa premýšľam, odkedy sa poznáme, že sa mi páči, že máme toho veľa spoločného, spoločné ciele, hodnoty a že mám pocit občas z jej slov, že mi je pozitívne naklonená a že som jej sympatický. Viem, že má záväzok v podobe frajera, ale aj napriek tomu by som bol rád, keby sme to spolu skúsili.
Marinak sa neozval asi ju trtká už 4 dni u nej na byte. 
-
starysomar
Hardcore addict
Ak by aj, je nás po tom - vieš čo 
Prajem všetkým diskutujúcim všetko dobré v novom roku 2023 
Aaa, však pokecajte si
Blastbit - bodaj by
V stručnosti doplním info - minulý týždeň (28.12.) som bol po práci u nej na byte, boli sme spolu asi dve a pol hodiny. Na byte sme boli sami, bolo fajn, rozoberali sme predovšetkým neutrálne témy, sviatky, kto čo robil a tiež naše ďalšie plány. K môjmu "vyznaniu" sme sa však nedostali, nebola na to vhodná príležitosť a ani kontext, tak som nechcel zrazu na ňu len tak "vybafnúť". Potom už išla spať, cestovala skoro ráno na druhý deň na vlak za svojim dedkom. Po celý čas bola pohostinná, kmitala okolo mňa, dali sme nejaké vínko, čaj, šťavu a niečo sladké, ešte ma aj nabalila na cestu. Zavolala mi taxík, aby som to stihol na vlak na stanicu. Keď sme sedeli vedľa seba, keď som sa jej dlhšie zahľadel do očí, usmiala sa na mňa. V deň stretnutia mi ešte ďakovala, že som bol. Medzitým ešte, aby som sa jej ozval, keď prídem domov a že sa teší do Trnavy. O 20:50 hod. mi poslala správu, že som úžasný človek. Vravela mi, že 3.1. príde za mnou do Trnavy, že pôjdeme niekam sadnúť a že jej poukazujem mesto. 14.1. by som mal ísť ku nej na víkend. Pobudnúť by som mal u nej od soboty 12:00 hod. do nedele 16:00 hod. Teraz je ešte nie je u seba v Bratislave. Pôvodne sa mala vrátiť v pondelok. Včera mi písala, že príde dnes. No a dnes mi však napokon písala, že ostala, lebo ide upratovať svoj pôvodný byt na východe, lebo ho idú prenajať a nechcú za neho zbytočne platiť. Lenže tým pádom naše stretnutie 3.1. sa neuskutočnilo. Písala mi, že sa mi ešte ozve, napíše alebo zavolá. Začínam však byť z nej zmätený a prestáva ma to aj postupne baviť. Ona je veľmi "disorganised", ako sa v angličtine vraví. Tak pár dní dozadu ešte nevedela, že ide upratovať svoj starý byt? Ona všetko mení a organizuje na poslednú chvíľu a potom to tak vyzerá. Začína mi už to trochu prekážať. Kamoška mi radí počkať ešte aspoň do 14.1., ale úprimne, myslím si, že ani napokon z toho nič nebude...
Aaa, však pokecajte si
Blastbit - bodaj by
V stručnosti doplním info - minulý týždeň (28.12.) som bol po práci u nej na byte, boli sme spolu asi dve a pol hodiny. Na byte sme boli sami, bolo fajn, rozoberali sme predovšetkým neutrálne témy, sviatky, kto čo robil a tiež naše ďalšie plány. K môjmu "vyznaniu" sme sa však nedostali, nebola na to vhodná príležitosť a ani kontext, tak som nechcel zrazu na ňu len tak "vybafnúť". Potom už išla spať, cestovala skoro ráno na druhý deň na vlak za svojim dedkom. Po celý čas bola pohostinná, kmitala okolo mňa, dali sme nejaké vínko, čaj, šťavu a niečo sladké, ešte ma aj nabalila na cestu. Zavolala mi taxík, aby som to stihol na vlak na stanicu. Keď sme sedeli vedľa seba, keď som sa jej dlhšie zahľadel do očí, usmiala sa na mňa. V deň stretnutia mi ešte ďakovala, že som bol. Medzitým ešte, aby som sa jej ozval, keď prídem domov a že sa teší do Trnavy. O 20:50 hod. mi poslala správu, že som úžasný človek. Vravela mi, že 3.1. príde za mnou do Trnavy, že pôjdeme niekam sadnúť a že jej poukazujem mesto. 14.1. by som mal ísť ku nej na víkend. Pobudnúť by som mal u nej od soboty 12:00 hod. do nedele 16:00 hod. Teraz je ešte nie je u seba v Bratislave. Pôvodne sa mala vrátiť v pondelok. Včera mi písala, že príde dnes. No a dnes mi však napokon písala, že ostala, lebo ide upratovať svoj pôvodný byt na východe, lebo ho idú prenajať a nechcú za neho zbytočne platiť. Lenže tým pádom naše stretnutie 3.1. sa neuskutočnilo. Písala mi, že sa mi ešte ozve, napíše alebo zavolá. Začínam však byť z nej zmätený a prestáva ma to aj postupne baviť. Ona je veľmi "disorganised", ako sa v angličtine vraví. Tak pár dní dozadu ešte nevedela, že ide upratovať svoj starý byt? Ona všetko mení a organizuje na poslednú chvíľu a potom to tak vyzerá. Začína mi už to trochu prekážať. Kamoška mi radí počkať ešte aspoň do 14.1., ale úprimne, myslím si, že ani napokon z toho nič nebude...