Samsung galaxy a52s 5g - preblikava displej
Samsung galaxy a52s 5g - preblikava displej
Zdravim, par mesiacov vlastnim mobil samsung galaxy a52s 5g a zacal mi takto preblikvat displej (je to moje video): klik
Telefon som nasledne odoslal spat predajcovi na reklamaciu, kde sa mi po mesiaci vratil s tym vysledkom, ze v autorizovanom servise sa tato chyba pri testovani neprejavila. Telefon mi nikdy nepadol na zem, ani nic podobne, co by mohlo poskodit displej.
To preblikavanie sa vacsinou prejavuje, ked mi niekto vola, ale nie je to pri kazdom prichadzajucom hovore. Vyskytuje sa to nahodne.
Neviete cim to moze byt? Mam telefon poslat do ineho servisu? Alebo je treba vymenit cely displej? Dakujem za kazdu odpoved.
Telefon som nasledne odoslal spat predajcovi na reklamaciu, kde sa mi po mesiaci vratil s tym vysledkom, ze v autorizovanom servise sa tato chyba pri testovani neprejavila. Telefon mi nikdy nepadol na zem, ani nic podobne, co by mohlo poskodit displej.
To preblikavanie sa vacsinou prejavuje, ked mi niekto vola, ale nie je to pri kazdom prichadzajucom hovore. Vyskytuje sa to nahodne.
Neviete cim to moze byt? Mam telefon poslat do ineho servisu? Alebo je treba vymenit cely displej? Dakujem za kazdu odpoved.
Re: Samsung galaxy a52s 5g - preblikava displej
Napísal si do reklamačného listu že ti preblikáva displej najmä keď ti niekto volá? Ak nie, napíš to tam a pošli to reklamovať znovu.
Môže to byť milión vecí. Nie je tvoja starosť na to prísť a hľadať si to na internete.
Môže to byť milión vecí. Nie je tvoja starosť na to prísť a hľadať si to na internete.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
updaty systému máš aké?
Ano to som tam samozrejme uviedol. Taktiez som im tam pridal to video, ktore som uviedol pri zakladani tejto temy. Odpovedali, ze u nich sa tato chyba neprejavila, ani pri opakovanom testovani.fildinko napísal: 18 dec 2022, 17:05 Napísal si do reklamačného listu že ti preblikáva displej najmä keď ti niekto volá? Ak nie, napíš to tam a pošli to reklamovať znovu.
Autoeditácia príspevku po 31 sek:
Mam najnovsiu verziu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
cize android 13?
Ja by som to poslal znova. Možno s videom kde je ukázaný čas a dátum. Aby bolo vidno že sa to dialo prvý krát a aj druhý krát. Prípadne potom poslať do SOI?quartz napísal: 18 dec 2022, 19:12 Ano to som tam samozrejme uviedol. Taktiez som im tam pridal to video, ktore som uviedol pri zakladani tejto temy. Odpovedali, ze u nich sa tato chyba neprejavila, ani pri opakovanom testovani.
Autoeditácia príspevku po 31 sek:
Mam najnovsiu verziu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A co urobi SOI??? Skontroluje formalny postup v servise, kde prijali reklamaciu, otestovali, zavada sa neprejavila, reklamaciu v zakonnej lehote odmietli a s protokolom poslali spat zakaznikovi.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
kamošovi sa prehrievala s21 ultra. až tak že sa vypínal. uznali to až na 2. pokus.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
poriešil si? začalo to robiť aj mne.
Autoeditácia príspevku po 7 min 55 sek:
okej robí to vtedy ak má telefón len 2g slabší signál. je toho na nete plné fóra. nechápem.
Autoeditácia príspevku po 7 min 55 sek:
okej robí to vtedy ak má telefón len 2g slabší signál. je toho na nete plné fóra. nechápem.