Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady
fakt? neskusis este?
Marinak
takze ste vyse dvoch hodin pili vinko a ty si sa jej ani nedotkol? Ved to je čistý friendzone a z toho sa uz neskor tazko dostat dalej. Ved sme ti hovoril ze mas zacat s nenapadnymi najprv iba akoze nahodnymi dotykmi a nasledne vyhodnotit jej reakcie/to neznamena že by to muselo hned skoncit postelou/. Zena ta zoberie k sebe na byt napaja vínom a ty vobec nic? Prosím Ťa, čo si tak asi može myslieť? Pokial si zložil "slub čistoty", alebo si členom mníšského rádu, tak je to samozrejme v poriadku. Ked som bol v tvojom veku tak som bol schopny vliezt zene /ktora sa mi páčila a a kde to vyzeralo na viac/do nohavic aj pomaly na ulici..
Vies v com bude problem? Medzi vami, alebo u jedneho z vás, chýba iskra-vášeň a to sa umelo vytvorit nedá.
Ved ty si muž, ty máš urobit nejaky prvý jasný krok.
takze ste vyse dvoch hodin pili vinko a ty si sa jej ani nedotkol? Ved to je čistý friendzone a z toho sa uz neskor tazko dostat dalej. Ved sme ti hovoril ze mas zacat s nenapadnymi najprv iba akoze nahodnymi dotykmi a nasledne vyhodnotit jej reakcie/to neznamena že by to muselo hned skoncit postelou/. Zena ta zoberie k sebe na byt napaja vínom a ty vobec nic? Prosím Ťa, čo si tak asi može myslieť? Pokial si zložil "slub čistoty", alebo si členom mníšského rádu, tak je to samozrejme v poriadku. Ked som bol v tvojom veku tak som bol schopny vliezt zene /ktora sa mi páčila a a kde to vyzeralo na viac/do nohavic aj pomaly na ulici..
Vies v com bude problem? Medzi vami, alebo u jedneho z vás, chýba iskra-vášeň a to sa umelo vytvorit nedá.
Ved ty si muž, ty máš urobit nejaky prvý jasný krok.
Tiež všetko dobré v 2023. A je teda stále zadaná či nie? Ak už nie, tak áno začať dotykmi, alebo navrhnuť že si zatancujete u nej v byte pustite nejaku hudbu a hlavne aby si sa jej dotýkal. Kedže si spominal ze si panic, tak očividne uplne hned neskončíte v posteli.
Aj ked možno by mohla byť ona iniciativna v tomto smere. No na druhej strane už ti niečo na nej začína prekážať - tá neorganizovanosť.
Mne to príde ako v lete na saniach už od začiatku, sak možno sa to na dobré obráti alebo skomplikuje, uvidíme.
Aj ked možno by mohla byť ona iniciativna v tomto smere. No na druhej strane už ti niečo na nej začína prekážať - tá neorganizovanosť.
Mne to príde ako v lete na saniach už od začiatku, sak možno sa to na dobré obráti alebo skomplikuje, uvidíme.
Marinak, to si už musíš robiť pr*el, nie? Na akú lepšiu príležitosť a kontext ešte chceš čakáš ako ten, keď ste sami spolu v byte, pijete víno a ženská ti venuje 100% svojej pozornosti? Či čakáš, že ti sama rovno vytiahne mikrofón z gatí, začne spievať a potom to bude ten správny kontext?
Mal si ideálnu príležitosť si užiť, ale namiesto toho si sa zachoval ako úžasný podporujúci kamarát, akurát že bez gulí. Týmto tempom sa k svojmu "vyznaniu" dostaneš až vtedy, keď už bude možno mať 1 dieťa a rozvod za sebou.
Mal si ideálnu príležitosť si užiť, ale namiesto toho si sa zachoval ako úžasný podporujúci kamarát, akurát že bez gulí. Týmto tempom sa k svojmu "vyznaniu" dostaneš až vtedy, keď už bude možno mať 1 dieťa a rozvod za sebou.
Pilifo - týmto štýlom sa k tomu dieťaťu ani nedopracuje
Marinak - zaškatulkoval si sa do friendzony a už ťažko sa z nej vyhrabeš......
Marinak - zaškatulkoval si sa do friendzony a už ťažko sa z nej vyhrabeš......
Z friendzone sa dá vyhrabať, nie raz sa stalo že kamoška nakoniec začala chodiť so svojim kamarátom a aj sa vzali.
Friendzone nie je stopka len treba začať situácie inak riešiť a najmä chlap by musel viac zapracovať na svojom výzore, lepšie platenej práci, správaní k žene = byť k nej sexuálny ale postupne = nahriať jej piecku na optimálnu teplotu.
Friendzone nie je stopka len treba začať situácie inak riešiť a najmä chlap by musel viac zapracovať na svojom výzore, lepšie platenej práci, správaní k žene = byť k nej sexuálny ale postupne = nahriať jej piecku na optimálnu teplotu.
Chcel by som vidieť všetkých vás v akcii, ktorí toto píšete. Ale už aj kamarátka mi povedala, že to už dávno malo byť. Keď bude najbližšie príležitosť, určite už pôjdem na to.
Skôr by ma zaujímalo, čo si myslíte o teórii, ktorú mi tu podsúvajú kamarátky a to, že mnou manipuluje. Tým, ako mi odkladá stretká a vidia súvislosť, aj v tom, že ma chce iba využiť, keďže jej pomáham s prijatím na doktorandské štúdium ku nám na fakultu. Ako som však už aj im uviedol, neviem jej pomôcť nijak inak okrem toho, ako som jej dosiaľ pomohol, to znamená, že jej viem zrevidovať články, pomôcť s článkami, viem jej vysvetliť, čo a ako, ale to je všetko, na ostatné veci som malý pán. Nie som ani člen vedenia fakulty, ani jej zamestnanec, vedúci či člen katedry a ani člen prijímacej komisie. Pomáham jej preto, nakoľko v nej vidím potenciál, viem, že je šikovná a aj teraz napísala veľmi pekný článok o //del. Ja osobne si nemyslím, že by bola vypočítavá. Ony si však myslia, že sa venuje primárne frajerovi a mňa si drží z nejakého dôvodu. Pokiaľ mi však toho 14.1. opäť zruší stretnutie, už jej poviem svoje.
Blastbit - bodaj by tak bolo.
Skôr by ma zaujímalo, čo si myslíte o teórii, ktorú mi tu podsúvajú kamarátky a to, že mnou manipuluje. Tým, ako mi odkladá stretká a vidia súvislosť, aj v tom, že ma chce iba využiť, keďže jej pomáham s prijatím na doktorandské štúdium ku nám na fakultu. Ako som však už aj im uviedol, neviem jej pomôcť nijak inak okrem toho, ako som jej dosiaľ pomohol, to znamená, že jej viem zrevidovať články, pomôcť s článkami, viem jej vysvetliť, čo a ako, ale to je všetko, na ostatné veci som malý pán. Nie som ani člen vedenia fakulty, ani jej zamestnanec, vedúci či člen katedry a ani člen prijímacej komisie. Pomáham jej preto, nakoľko v nej vidím potenciál, viem, že je šikovná a aj teraz napísala veľmi pekný článok o //del. Ja osobne si nemyslím, že by bola vypočítavá. Ony si však myslia, že sa venuje primárne frajerovi a mňa si drží z nejakého dôvodu. Pokiaľ mi však toho 14.1. opäť zruší stretnutie, už jej poviem svoje.
Blastbit - bodaj by tak bolo.
Ak si pozeral HIMYM, tak tam bola jedna celá epizóda o tom, volala sa "Hooked".
Hneď som si na ňu spomenul
Skrátka ťa má pri sebe, lebo jej to robí dobre, že má tú moc ťa zavolať, ty prídeš.
Vie že sa ti páči a je rada keď to tak je. Veď kto by nebol.
Aj ja som mal priateľku a rád som sa stretával aj s inými babami a rád som ich namotaval aj keď som s nimi nič potom nemal. Ale bol to fajn pocit, keď som vedel, že stačilo by z mojej strany trošku niečo naznačiť...a už by bolo
A nesúhlasím že si vo friendzone a aj keby si bol, stade sa dá vyhrabať napríklad tým čo už teraz plánuješ, že teda po nej vystartujes najbližšie.
Aj ja som mal nedávno u seba babu a kecali sme a popíjali alkohol, videli sme sa vlastne po x rokoch. A nič sme spolu nemali. A tiež keby som tu tú situáciu opísal tak by mi polka fóra povedala že, áno, určite som ju mal skúsiť aspoň pobozkať alebo čo. Nie vždy je na to príležitosť a každá situácia je taktiež iná.
Nie všetky baby sú rovnaké. Mal som rande z Tindera kde na prvom rande som ju chcel pobozkať a ona nechcela, potom mi písala že jej to bolo čudné na prvom rande
)
Potom som mal rande z Tindera kde som ju nepobozkal na prvom rande a neskôr sa mi sťažovala že prečo som to neurobil
)) na druhom už u mňa spala
)) to som ju teda pobozkal a potom bozkával všade (Andrej Danko TM
)
Hneď som si na ňu spomenul
Skrátka ťa má pri sebe, lebo jej to robí dobre, že má tú moc ťa zavolať, ty prídeš.
Vie že sa ti páči a je rada keď to tak je. Veď kto by nebol.
Aj ja som mal priateľku a rád som sa stretával aj s inými babami a rád som ich namotaval aj keď som s nimi nič potom nemal. Ale bol to fajn pocit, keď som vedel, že stačilo by z mojej strany trošku niečo naznačiť...a už by bolo
A nesúhlasím že si vo friendzone a aj keby si bol, stade sa dá vyhrabať napríklad tým čo už teraz plánuješ, že teda po nej vystartujes najbližšie.
Aj ja som mal nedávno u seba babu a kecali sme a popíjali alkohol, videli sme sa vlastne po x rokoch. A nič sme spolu nemali. A tiež keby som tu tú situáciu opísal tak by mi polka fóra povedala že, áno, určite som ju mal skúsiť aspoň pobozkať alebo čo. Nie vždy je na to príležitosť a každá situácia je taktiež iná.
Nie všetky baby sú rovnaké. Mal som rande z Tindera kde na prvom rande som ju chcel pobozkať a ona nechcela, potom mi písala že jej to bolo čudné na prvom rande
Potom som mal rande z Tindera kde som ju nepobozkal na prvom rande a neskôr sa mi sťažovala že prečo som to neurobil
-
starysomar
Hardcore addict
Raz na svete žil muž, ktorý pochopil uvažovanie žien. Než to však stihol objasniť druhým - umrel od smiechu.
Otázka - koľko percent žien nie je vypočítavých?
Dodatok - dáááávno keď som bol stredoškolák mi spolužiačka povedala, aby som babu čím skôr chytil za ruku.
Neistotu pred prvým sexuálnym zážitkom si dodnes pamätám - môj bol s nedobrou osobou no časom sa to napravilo so správnou.
Najťažšie je začať
Otázka - koľko percent žien nie je vypočítavých?
Dodatok - dáááávno keď som bol stredoškolák mi spolužiačka povedala, aby som babu čím skôr chytil za ruku.
Neistotu pred prvým sexuálnym zážitkom si dodnes pamätám - môj bol s nedobrou osobou no časom sa to napravilo so správnou.
Najťažšie je začať
Here we go again...Blastbit napísal: 08 jan 2023, 10:04 Z friendzone sa dá vyhrabať, nie raz sa stalo že kamoška nakoniec začala chodiť so svojim kamarátom a aj sa vzali.
Toto je boj
Marinak esteze nie si minister, alebo general a nerozhodujes o dolezitejsich veciach.
Neber to v zlom, ale skor ako "nakopnutie"...
Darmo budes chodit okolo horucej kase, darmo nam budes hovorit, ako tu vsetci struhame frajerov, ale na tvojom mieste by sme si nevrzli. Nie je to o nas, ale o tebe.
Rozoberas a bagatelizujes nad zbytocnostami a obvykle to tak byva, ze potom ti unika to podstatne.
Pozri, zivot nie je prechadzka rajom, nemozes cakat, ze pride dokonala zena a ze ta nezistne poziada, aby si jej precistil komin a zobral si ju za zenu za to, ze ona ti bude cely zivot prat a varit.
Je mozne, ze chce tvoju pomoc, aby mala vacsiu sancu sa dostat na fakultu, ale nic nevylucuje to, ze na tom mozes ziskat aj ty.
Ale urcite musis vo svojom podvedomi plodit menej nezmyselnych analyz a viac rozhodnuti.
Zamyslas sa nad tym, ci sa ona s tebou zahrava, ale mne to pripada, ze zatial sa zahravas ty s nou, pretoze sice vies co by si s nou chcel, ale k nicomu sa nemas a vypocitavo cakas akciu od nej a vyhovaras sa na to, ze preklada stretnutia, ze nie je organizovana.
Ty si taky fajnovy ako 40rocna panna, lebo chces ju, ale zaroven hladas chyby a vinu za cely vyvoj vasho vztahu na nej. Mne pride uplne normalne, ze jej prislo do vasho stretka nieco ine. Prenajom bytu je urcite dolezitejsi, pretoze s tebou by zrejme len stracala cas.
Kayko, uprimne, ked si to precitas co tu pisal v celej teme, tak sa za 3 mesiace stretli 2 alebo 3x. Stretko zrusila, mala vyhovorky, neodpisovala. Ak mam o niekobo zaujem, tak si ten cas vzdy najdem, hoci len na sprostu sms spravu alebo na odpisanie, zavolanie ci kratke stretko. Ona si ten cas najst nechcela. Zo zaciatku som mu fandil a veril, ze z toho nieco moze byt, ale tu uz aj clovek ako ja, ktory castokrat dufa a dava sancu vidi, ze ona ten zaujem proste nema. Teda nedokaze a nechce si najst cas. Ak by mala zaujem, tak si cas najde. Nech Marinak hlada vyhovorky, odhodlania a analyzy aj nadalej, nic to nezmeni na tom, ze tej babe nestoji za to, aby mu napisala, odpisala alebo si nasla cas na stretnutie. Je to fakt, ktory ani pravnik ako je Marinak nedokaze vyvratit. Dokazy proti babe su jasne.
Heker, ak je zenska rozlietana, Marinak mal vyuzit tie 2-3 stretnutia lepsie. 2h s nou bol sam na byte a podla neho nebola vhodna chvila na temu vztahov. Neviem si uz predstavit vhodnejsiu chvilu. Mne to pride, ze mame iba jeho pohlad na vec a zacinam mat pocit, ze sa len vyhovara na nu. Ak je taka, ako nam ju opisuje, tak je jeho chybou, ze s nou straca cas. Nikto nie je dokonaly, no najlahsie je odsudit cloveka, ktory sa nemoze branit. Budme fer, ak sa ona vyhovara a rusi stretnutia, tak Marinak nevyuziva efektivne sance, ktore dostal.
Však toto!!! Povinne vytlačiť, zarámovať a vyvesiť nad posteľ!!!A tiež keby som tu tú situáciu opísal tak by mi polka fóra povedala že, áno, určite som ju mal skúsiť aspoň pobozkať alebo čo. Nie vždy je na to príležitosť a každá situácia je taktiež iná.
Frco, úplne som stotožňujem s tým, čo si napísal. Každá žena a situácia je iná a rozhodne sa to nedá povedať paušálne. Čo funguje pri jednej, nemusí pri druhej. Áno, bolo mi s ňou príjemne, ale všetci ste tu veľkí hrdinovia, ktorých by som si rád pozrel v akcii. Bol som u nej na byte áno, popíjali sme vínko, ale iba trošku, počúvali vianočné koledy z Youtube, rozprávali sa na všeobecné témy, šlo skôr o kamarátske stretnutie. Aj keď je pravdou, že tam boli "hluché miesta", to znamená chvíle, keď nikto z nás nič nehovoril a iba sme sedeli vedľa seba. Tie trvali zopár sekúnd, čiže teoreticky áno, bolo možne tieto využiť. Lenže presne, ako píše frco, jednej by to už možno prekážalo, že som nič neurobil, iná by zasa nechcela. Sranda je tá, že sa však neviete zhodnúť v otázke, či mnou manipuluje alebo nie, keďže jeden vraví, že je normálne, že odkladá stretká, iný, že nie.
Faktom však je, že som nad tým rozmýšľal a možno naozaj je chyba aj vo mne. Nehovorím, že som jej mal vopchať jazyk do úst a pretiahnuť ju na mieste, to nie, minimálne však som jej mal povedať o svojich citoch. Keby bola vysporiadaná so svojim frajerom úplne, možno by to šlo ľahšie, neviem. Rozhodne však nesúhlasím s tým, že ja sa s ňou zahrávam.
Nebol by som proti, hahaMarinak esteze nie si minister, alebo general a nerozhodujes o dolezitejsich veciach.
Marinak

- to bol ten čas, keď čakala, dala ti priestor, či už naberieš na niečo odvahuAj keď je pravdou, že tam boli "hluché miesta", to znamená chvíle, keď nikto z nás nič nehovoril a iba sme sedeli vedľa seba.
Nie je to len o tom, co funguje, ale ci na tu situaciu a zenu mas ty osobne. Nikde jej neblika kontrolka, teraz jej to povedz, teraz ju chyt, teraz pobozkaj, to musis vycitit ty sam. Nikto nie je jasovidec, no ak ta zena pozve k sebe, aby s tebou marnila len tak cas pri pozerani na YT videa, tak zrejme cakala aj nieco viac a cakala ten krok od teba ako chlapa, kedze ona zariadila miesto.Marinak napísal: 09 jan 2023, 18:59 Každá žena a situácia je iná a rozhodne sa to nedá povedať paušálne. Čo funguje pri jednej, nemusí pri druhej.
Teoreticky to mohlo byt rande minimalne s bozkavanim, v lepsom pripade aj nieco viac, prakticky to ale vyzeralo ako stretnutie dvoch pubertakov, ktori nemaju lepsi program.Marinak napísal: 09 jan 2023, 18:59 Aj keď je pravdou, že tam boli "hluché miesta", to znamená chvíle, keď nikto z nás nič nehovoril a iba sme sedeli vedľa seba. Tie trvali zopár sekúnd, čiže teoreticky áno, bolo možne tieto využiť.
keby bola vysporiadana s frajerom, keby nerusila stretka, keby bola viac zorganizovana, keby ta len nevyuzivala a nezahravala sa s tebou...Marinak napísal: 09 jan 2023, 18:59 Faktom však je, že som nad tým rozmýšľal a možno naozaj je chyba aj vo mne. Nehovorím, že som jej mal vopchať jazyk do úst a pretiahnuť ju na mieste, to nie, minimálne však som jej mal povedať o svojich citoch. Keby bola vysporiadaná so svojim frajerom úplne, možno by to šlo ľahšie, neviem.
Kto sa boji tmy...
Ked sa bojis, kup si motorku, na nu mas aspon zaruku a nemusis nariekat, ze ti dala kosom.
No vazne, skus jej toto vsetko porozpravat, co tu pises, aspon bude sranda. Vies ona naozaj nic zle nerobi, iba je k tebe zdvorila, zatial co ty vymyslas, ako sa jej dostat do hlavy a rozkroku a aky vztah ma so svojim frajerom. Stavim sa, zeby si nemal vycitky, keby sa s tebou vyspi a potom da kosom frajerovi.
Ak po troch "rande" (ak sa tak daju nazvat vase stretnutia) nepreskoci iskra a nepadne vasnivy bozk, tak ta sanca sa rapidne znizuje.
Ja som ti to už písal, že podobné zmýšľanie som mal aj ja, keď som bol v tínedžerských rokoch a bál som sa, že keď urobím prvý krok, tak to bude ženskej nepríjemné. Ach Majka, doteraz ľutujem, že som ťa nevyprášil, keď som mal šancu, aj keď pri spätnom pohľade mi je teraz úplne jasné, že si to očakávalaMarinak napísal: 09 jan 2023, 18:59 Áno, bolo mi s ňou príjemne, ale všetci ste tu veľkí hrdinovia, ktorých by som si rád pozrel v akcii. Bol som u nej na byte áno, popíjali sme vínko, ale iba trošku, počúvali vianočné koledy z Youtube, rozprávali sa na všeobecné témy, šlo skôr o kamarátske stretnutie. Aj keď je pravdou, že tam boli "hluché miesta", to znamená chvíle, keď nikto z nás nič nehovoril a iba sme sedeli vedľa seba. Tie trvali zopár sekúnd, čiže teoreticky áno, bolo možne tieto využiť. Lenže presne, ako píše frco, jednej by to už možno prekážalo, že som nič neurobil, iná by zasa nechcela.
ALE! Ak preletí medzi vami iskra, čo snáď vycíti aj autista, tak je veľmi pravdepodobné, že pri obyčajnom bozku na pery sa ženská neodtiahne. Mne sa to teda ešte nikdy nestalo, keď som bol s ženskou na prvom alebo druhom rande (vtedy je to takmer istotka, keďže súhlasila s ďalším stretkom) a cítil som sympatie, že by sa zhrozila, čo to na ňu skúšam a či si nemyslím, že to je nevhodné...
Je dosť možné, že sa toto zmýšľanie odbúra až nabratím skúseností. Ty ich nemáš skoro žiadne, takže máš podľa mňa pokrivený pohľad na realitu a príliš nízke sebavedomie. Tak si daj poradiť a nabudúce alebo pri inej ženskej už nečakaj, že po tebe vyštartuje ona, čo sa asi vo väčšine prípadov nestane.
nemusi jej hned dat pusu
uplne by stacilo, keby ju chyti za ruku, ak ruku neodtiahne, tak treba prejst na dalsi krok a to je bozk
uplne by stacilo, keby ju chyti za ruku, ak ruku neodtiahne, tak treba prejst na dalsi krok a to je bozk
Trafili ste klinec po hlavičke, žiaľ tým, čo píšete a síce, že mám nízke sebavedomie. Áno, čo sa týka žien, mám nízke, až skoro žiadne sebavedomie a môj predchádzajúci prípad a aj toto, čo sa deje s touto aktuálnou, to už úplne pochovali. Nedá mi to už roky spávať a pochybujem, že sa to už zmení. Prečo je tomu tak, je na dlhšiu analýzu a inú tému.
Včera nám publikovali náš spoločný článok. Večer mi volala, že sú tam nejaké chýbajúce čiarky v texte. Ani sa ma nespýtala, ako sa mám, iba ma hnala rýchlo, riešila iba článok a keď som sa jej opýtal, ako s víkendom, zostalo asi na tri sekundy ticho a zaváhala. Opäť je chorá (bolo počuť aj na hlase), preto mi aj zrušila tú Trnavu. Nerozumiem ale, prečo mi to nepovedala. Vravela iba o byte a že ďalej to už neriešila. V súvislosti s chýbajúcimi čiarkami mi napísala správu, ktorá vyznela vyčítavo až direktívne. Svedkom rozhovoru bola kamarátka, ktorá ako nezaujatá a nestranná pozorovateľka zostala z jej prístupu rovnako zmätená. Obdobne vyhodnotila aj tú správu a aj ďalší ľudia. Konfrontoval som ju s tým, že čo si mám o tom myslieť. Povedala mi, že nie, ona je iba pedant, bolo to myslené v dobrom a nie ako výčitka, že všetko, čo také povie, myslí týmto spôsobom. Dnes večer si máme volať na dlhšie.
Včera nám publikovali náš spoločný článok. Večer mi volala, že sú tam nejaké chýbajúce čiarky v texte. Ani sa ma nespýtala, ako sa mám, iba ma hnala rýchlo, riešila iba článok a keď som sa jej opýtal, ako s víkendom, zostalo asi na tri sekundy ticho a zaváhala. Opäť je chorá (bolo počuť aj na hlase), preto mi aj zrušila tú Trnavu. Nerozumiem ale, prečo mi to nepovedala. Vravela iba o byte a že ďalej to už neriešila. V súvislosti s chýbajúcimi čiarkami mi napísala správu, ktorá vyznela vyčítavo až direktívne. Svedkom rozhovoru bola kamarátka, ktorá ako nezaujatá a nestranná pozorovateľka zostala z jej prístupu rovnako zmätená. Obdobne vyhodnotila aj tú správu a aj ďalší ľudia. Konfrontoval som ju s tým, že čo si mám o tom myslieť. Povedala mi, že nie, ona je iba pedant, bolo to myslené v dobrom a nie ako výčitka, že všetko, čo také povie, myslí týmto spôsobom. Dnes večer si máme volať na dlhšie.