Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady
neries ju ako potencialnu partneru, ten parnik uz odplaval
nema to ziaden zmysel, hladaj inu, tuto ber len ako spolupracovnicku
nema to ziaden zmysel, hladaj inu, tuto ber len ako spolupracovnicku
Marinak
Iba sa potvrdzuje to aky dojem to robilo odzaciatku: je to karieristka a ty si len pre nu nastroj
Iba sa potvrdzuje to aky dojem to robilo odzaciatku: je to karieristka a ty si len pre nu nastroj
Tak ich cesty sa stretli viacmenej len vďaka podobným kariérnym záujmom.
Vyčítať jej, že s ním rieši na prvom mieste prácu, keď po nej doteraz nevyštartoval, je trošku výkrik do tmy.
Treba trošku oddelovať súkromie a prácu a nebrať si hneď všetko osobne. Ak práve riešite prácu, tak netreba pliesť city tam, kde nepatria. A keď budete niekedy riešiť súkromie, tak vtedy treba mať viac odvahy.
Vyčítať jej, že s ním rieši na prvom mieste prácu, keď po nej doteraz nevyštartoval, je trošku výkrik do tmy.
Treba trošku oddelovať súkromie a prácu a nebrať si hneď všetko osobne. Ak práve riešite prácu, tak netreba pliesť city tam, kde nepatria. A keď budete niekedy riešiť súkromie, tak vtedy treba mať viac odvahy.
Predtým, než si Marinak napísal ten posledný príspevok, som chcela napísať, že súhlasím s tvojimi kamarátkami. Ale tak už ani netreba, samo sa to potvrdilo.
Miešať prácu a súkromie. Veď to tuna dotyčná dávala neurčité signály (aby si udržala jeho pomoc), na začiatku Marinaka objímala a to sa ešte len spoznali, potom ho volala na byt, dali víno a nabalila mu jedlo na cestu. Takže tu aj chápem, že Marinakovi to lichotilo a ľahko sa namotal.
Žena, keby chce, tak ťa pobozká aj prvá. Alebo to môže "nenápadne" s pekným kukuč zaobaliť vetou "a pusa na dobrú noc/na rozlúčku...nebude ?". Proste keby je aj chalan veľmi neistý, alebo mu treba napriamo viac naznačiť, že môže urobiť krok vpred, tak sa vždy nájde spôsob.
Problém s tými čiarkami. Ona ten článok nevidela predtým, než bol publikovaný? Keď je taký pedant. Predpokladám, že ste to napísali niekde do Wordu a potom sa to len prekopírovalo. Ona to nechcela skontrolovať? Lebo je dosť nefér vyčítať to tebe.
Miešať prácu a súkromie. Veď to tuna dotyčná dávala neurčité signály (aby si udržala jeho pomoc), na začiatku Marinaka objímala a to sa ešte len spoznali, potom ho volala na byt, dali víno a nabalila mu jedlo na cestu. Takže tu aj chápem, že Marinakovi to lichotilo a ľahko sa namotal.
Žena, keby chce, tak ťa pobozká aj prvá. Alebo to môže "nenápadne" s pekným kukuč zaobaliť vetou "a pusa na dobrú noc/na rozlúčku...nebude ?". Proste keby je aj chalan veľmi neistý, alebo mu treba napriamo viac naznačiť, že môže urobiť krok vpred, tak sa vždy nájde spôsob.
Problém s tými čiarkami. Ona ten článok nevidela predtým, než bol publikovaný? Keď je taký pedant. Predpokladám, že ste to napísali niekde do Wordu a potom sa to len prekopírovalo. Ona to nechcela skontrolovať? Lebo je dosť nefér vyčítať to tebe.
Mozno ho chce len vyuzit, ale stale je to iba v hypotetickej rovine, pretoze nikto nikomu nevyznal lasku, nikto sa s nikym nebozkaval, nikto nikomu neslubil hory doly. Chapem jeho postoj v kontexte toho, ze je neskuseny, ale s nadhladom tu nie je komu co vycitat, pretoze vsetky nase zavery su hypoteticke. Co ak ona cakala, ze bude aktivnejsi a ze si k nej dovoli viac? A co ak ma na neho nervy, ze sa nedokaze rozhybat, alebo mala blby den a preto mu vytkla tie ciarky?zuzanuska napísal: 11 jan 2023, 16:25 Miešať prácu a súkromie. Veď to tuna dotyčná dávala neurčité signály (aby si udržala jeho pomoc), na začiatku Marinaka objímala a to sa ešte len spoznali, potom ho volala na byt, dali víno a nabalila mu jedlo na cestu. Takže tu aj chápem, že Marinakovi to lichotilo a ľahko sa namotal.
Tazko sa posudzuju cudzie umysly, ked mame iba pohlad toho menej skuseneho. Ani ja by som sa asi nespraval ku kazdej zene tak, ako na svojom prvom rande v zivote, ze vsetko budem mysliet uprimne a kazdu jej vetu a spravanie budem posudzovat ako definitivne.
Pokial sa u nej nepokusi o viac, tak definitivnu odpoved nedostane a bude iba tapat vo svojich pocitoch a predstavach.
to bola ta chyba ze sa v tom byte "nezaktivizoval" pretoze takto nema stale spatnu vazbu ako na tom naozaj je.
Alebo ci v priebehu casu neprisiel na to, ze uz o nu ako potencialnu partnerku ani az tak nestoji a staci ked zostanu na tmtom leveli, tj priatelia.
Alebo ci v priebehu casu neprisiel na to, ze uz o nu ako potencialnu partnerku ani az tak nestoji a staci ked zostanu na tmtom leveli, tj priatelia.
Veľké rozuzlenie celej kauzy je konečne tu. Dnes okolo obeda priznala farbu a napísala mi, že jej priateľ robil kvôli mne scény. Preto sa toto všetko dialo a popravde, podvedome som to tušil a nielen ja. S nikým si nerozumela tak, ako so mnou a to aj po pracovnej stránke. Nesmierne si ma váži a má ma rada. Cíti sa so mnou úžasne. Nikdy však neočakávala odo mňa nič viac. Na otázku, či mám u nej teoreticky šancu alebo nie, odpovedala, že má priateľa, to je otázka, keby nemala, takže na to ani raz nepomyslela. Takže je to tak, ako sme čakali. Nechcem o ňu prísť a som rád, že je súčasťou môjho života. Nechávam si ju v zálohe, ale nebudem sa na ňu fixovať. Ona si musí v prvom rade urobiť poriadok vo svojom živote.
Takže všetci tí, čo ste písali, že je za tým on, ste mali pravdu. A aj môj kamarát v tom, že mi teraz povie, že to nerieši, keďže má priateľa. A rovnako tak aj moje kamarátky. Poviem pravdu, uľavilo sa mi.
Takže všetci tí, čo ste písali, že je za tým on, ste mali pravdu. A aj môj kamarát v tom, že mi teraz povie, že to nerieši, keďže má priateľa. A rovnako tak aj moje kamarátky. Poviem pravdu, uľavilo sa mi.
Ako sa toto môže chlap opýtať ženy? To už jej rovno dones papiere že si na ňu prepísal svoj byt.Marinak napísal: 12 jan 2023, 13:04 Na otázku, či mám u nej teoreticky šancu alebo nie, odpovedala, že má priateľa
Ako by podľa teba vyzeral váš vzťah? Ty by si bol ako psík na vodítku. A ona by si chodila s kolegami na byt kvôli robote?
Marinak
mnohé ženy su skvelé herečky, zahrajú part aky sa im práve hodí. To teraz nie je ich kritika, proste každý sme nejaký aj my muži máme vela roznych vlastností ktoré diplomaticky napisane "nie su idealne". Hlavne nebud na nu nahnevany alebo namrzeny, to nema zmysel. Aj iba kamaratstvo moze byt skvela vec
mnohé ženy su skvelé herečky, zahrajú part aky sa im práve hodí. To teraz nie je ich kritika, proste každý sme nejaký aj my muži máme vela roznych vlastností ktoré diplomaticky napisane "nie su idealne". Hlavne nebud na nu nahnevany alebo namrzeny, to nema zmysel. Aj iba kamaratstvo moze byt skvela vec
Jasné, kamaráti zostávame
Som rád, že sme si to vyjasnili. Na otázke, či mám u nej šancu, osobne nevidím nič zlé. Nepremýšľa nad tým, jasné, lebo má frajera. Už ona musí vedieť, či a prečo s ním chce byť. Jediné, čo ma štve je, že nebola ku mne úprimná, ale v podstate to dnes napravila.
"že jej priateľ robil kvôli mne scény."...lenze to bola jej prvotná chyba že tie scény jej frajera prišli. Na teba nemá byť co nasraný.
Od prvého spoznania sa na teba lepila aj fyzicky, ona ta volala k sebe na byt, ona ta volala von a riešila miesto stretnutia.
Isto to jej chlap o tom hned nevedel, ale asi jej to už nedalo a mu všetko povedala. Takže tým pádom nebola možná jeho tolerancia voči nej.
Najprv ti povedala ked ste sa spoznali ze je SLOBODNA, o pár dní na to bola opäťovne ZADANA S EX. Ona je stihačka, on žiarlivec čo robí nenormálne scény a bodka. Pri takejto babe do buducnosti max.kamoška s výhodami ani do vztahu radšej nie, popálil by si sa potom už naozaj.
Ved uvažuj keby si na mieste jej frajera ako by si reagoval keby si ona berie na byt v podstate cudzieho chlapa ktoreho predtým objimala.
Som vdačný za tuto temu a aj za hlasovanie, taketo situácie sa skrátka deju pri rozne nastavených pároch.Možno to nejakým ludom otvorí oči.
Od prvého spoznania sa na teba lepila aj fyzicky, ona ta volala k sebe na byt, ona ta volala von a riešila miesto stretnutia.
Isto to jej chlap o tom hned nevedel, ale asi jej to už nedalo a mu všetko povedala. Takže tým pádom nebola možná jeho tolerancia voči nej.
Najprv ti povedala ked ste sa spoznali ze je SLOBODNA, o pár dní na to bola opäťovne ZADANA S EX. Ona je stihačka, on žiarlivec čo robí nenormálne scény a bodka. Pri takejto babe do buducnosti max.kamoška s výhodami ani do vztahu radšej nie, popálil by si sa potom už naozaj.
Ved uvažuj keby si na mieste jej frajera ako by si reagoval keby si ona berie na byt v podstate cudzieho chlapa ktoreho predtým objimala.
Som vdačný za tuto temu a aj za hlasovanie, taketo situácie sa skrátka deju pri rozne nastavených pároch.Možno to nejakým ludom otvorí oči.
Hej, hej, len neviem, prečo sa to večne musí diať mne, ale čo už... Zažívam to prakticky stále v rôznych podobách, som vždy ten tretí. Ale aby sa mi konečne stalo, že ja budem ten, kto bude vo vzťahu a nie ten, kto stále "niečo doťahuje", tak to ani za boha... Na budúci rok v novembri 30-tka (viem, je to ešte dosť času), ale u mňa veľká bieda, čo sa týka vzťahov. A toto teraz nie je o nej. Už pomaly strácam vieru. Toto je však už asi na samostatnú tému.
Takze sa citi s tebou uzasne, nema problem sa s tebou objimat a stretavat osamote u seba, ale na otazku na telo odpovie, ze ma priatela...
Pri niektorych zenach nedostanes odpoved, aku si chcel dostat, ale mozno keby si sa nepytal a isiel rovno na vec, dostal by si neverbalnu odpoved, ktora by bola protipolom tej slovnej.
Niektore zeny potrebuju vyklepat, aby dostali z hlavy sucanseho frajera. Takze v jej pripade to uz asi nebudes ty, ale niekto iny by mohol, niekto kto sa nebude pytat a pojde na vec.
A deje sa ti to presne pre toto, ze malo konas a miesto toho zenu unavis svojou komunikaciou. Ty sa chces uistit pred tym, nez sa o nieco pokusis, ze mozes.
Uz som to spomenul inde, ze zeny nevedia co chcu a neprestanu, kym to nedostanu. Prave preto u zien boduju skor muzi, ktori sa vela nepytaju.
Pri niektorych zenach nedostanes odpoved, aku si chcel dostat, ale mozno keby si sa nepytal a isiel rovno na vec, dostal by si neverbalnu odpoved, ktora by bola protipolom tej slovnej.
Niektore zeny potrebuju vyklepat, aby dostali z hlavy sucanseho frajera. Takze v jej pripade to uz asi nebudes ty, ale niekto iny by mohol, niekto kto sa nebude pytat a pojde na vec.
A deje sa ti to presne pre toto, ze malo konas a miesto toho zenu unavis svojou komunikaciou. Ty sa chces uistit pred tym, nez sa o nieco pokusis, ze mozes.
Uz som to spomenul inde, ze zeny nevedia co chcu a neprestanu, kym to nedostanu. Prave preto u zien boduju skor muzi, ktori sa vela nepytaju.
Takých sa nájde aj tu kámo. Ved ked si prevažný introvert s malým potencialom byt extrovert(škorpiony sú taký ludia) tak si nehladat moc extrovertnu žensku. Stavím sa že táto baba bola tá júlová levica alebo sa mýlim?
V podstate kayko to dobre popísal, niekedy a ako u koho je menej hovoriť a len konať hoc aj na drzovku bud intimnosti,vyčítavá facka alebo nič. Ale ženská bola zadaná to by si musel hned v prvé dni ju prekotiť. Lenze áno ked Marinak spominal ze je panic nepojde to tak lahko ale kto nemá nič nemá moc co stratiť.
V podstate kayko to dobre popísal, niekedy a ako u koho je menej hovoriť a len konať hoc aj na drzovku bud intimnosti,vyčítavá facka alebo nič. Ale ženská bola zadaná to by si musel hned v prvé dni ju prekotiť. Lenze áno ked Marinak spominal ze je panic nepojde to tak lahko ale kto nemá nič nemá moc co stratiť.
Áno, viem, že v cudzích chlapoch pomerne bežne vyvolávam pocit žiarlivosti, nestalo sa mi to po prvýkrát. Pred rokom si ma dokonca jedna kamoška zablokovala, lebo prekážam jej frajerovi 
Asi máte pravdu, toto budem musieť zmeniť. Ako som už povedal, nikdy neviem odhadnúť, či má ženská o mňa záujem, resp. čo si môžem ku nej dovoliť.
Blastbit- Neviem, či je levica, ale spýtam sa jej na dátum narodenia. Prekotiť hneď na hoteli vo Vyhniach? Snáď nie
U mňa asi skôr tá facka 
Asi máte pravdu, toto budem musieť zmeniť. Ako som už povedal, nikdy neviem odhadnúť, či má ženská o mňa záujem, resp. čo si môžem ku nej dovoliť.
Blastbit- Neviem, či je levica, ale spýtam sa jej na dátum narodenia. Prekotiť hneď na hoteli vo Vyhniach? Snáď nie
Marinak neber vsetko doslovne.
Jasne, ze na zenu treba ist postupne, ale netreba zbytocne cyklit dialogy a stretnutia, ked sam vies, ze ju to k tebe od zaciatku taha.
Vedel si ze ma frajera, napriek tomu nemala problem s tebou komunikovat a stretavat sa.
Naco sa jej pytat zbytocne omacky okolo jej vztahu? To je ako pytat sa zlodeja, ci by kradol keby dopredu vedel, ze ho chytia.
Bud ti to vadi a kasles na nu, alebo ides po nej a nezaujima ta jej frajer, naco to komplikovat?
Keby chcela s tebou vztah, tak bude klamat a nepovie, ze niekoho ma a poza tvoj chrbat to nejako ukonci.
Zazil som nieco podobne - z vlastnej skusenosti mojej mladickej najivnosti - tiez som bol namotany na zensku.
Mala frajera no nemala problem sa so mnou stretavat, neskor bozkavat.
Ale akonahle som zacal riesit city, jej sukromie, vztah, tak uz si ma k sebe nepustila.
Dnes si hovorim, mohol som ju aspon vyklepat, kym bola sanca a nemusel riesit hovadiny.
Co ma prist pride, nemozes brat hned kazdu zenu, ktora sa ti paci, ako svoju potencialnu zivotnu partnerku.
Jasne, ze na zenu treba ist postupne, ale netreba zbytocne cyklit dialogy a stretnutia, ked sam vies, ze ju to k tebe od zaciatku taha.
Vedel si ze ma frajera, napriek tomu nemala problem s tebou komunikovat a stretavat sa.
Naco sa jej pytat zbytocne omacky okolo jej vztahu? To je ako pytat sa zlodeja, ci by kradol keby dopredu vedel, ze ho chytia.
Bud ti to vadi a kasles na nu, alebo ides po nej a nezaujima ta jej frajer, naco to komplikovat?
Keby chcela s tebou vztah, tak bude klamat a nepovie, ze niekoho ma a poza tvoj chrbat to nejako ukonci.
Zazil som nieco podobne - z vlastnej skusenosti mojej mladickej najivnosti - tiez som bol namotany na zensku.
Mala frajera no nemala problem sa so mnou stretavat, neskor bozkavat.
Ale akonahle som zacal riesit city, jej sukromie, vztah, tak uz si ma k sebe nepustila.
Dnes si hovorim, mohol som ju aspon vyklepat, kym bola sanca a nemusel riesit hovadiny.
Co ma prist pride, nemozes brat hned kazdu zenu, ktora sa ti paci, ako svoju potencialnu zivotnu partnerku.
Tak, ako mi napísala, viem, že som človek, ktorý jej sadol po každej stránke. Má však frajera a to je fakt. "Som zadaná" znamená u mňa naozaj znamená "som zadaná". Kayko, Tebe keby napríklad sudca na súde povedal, že "máte to za 14 rokov", tiež sa tam s ním nezačneš dohadovať ako na trhu, nakoľko obsah tejto vety je predsa jednoznačný. Faktom je, že je s ním a ona musí vedieť, prečo. Kamarátka prišla s teóriou, že si ju on vydržiava, takže je s ním kvôli peniazom. Alebo kvôli sexu mi napadlo, prípadne oboje. Je starší, má dve deti, takže určite je aj bohatší. Ja som obyčajný chudobný koncipient, nemám ani také postavenie, takže v tomto smere jej nemám až tak čo ponúknuť. Pravdou je, že mi na moju otázku neodpovedala, že "nie, u mňa určite nemáš šancu", takže teoretická nádej tu je. Ona sa však musí rozhodnúť, čo chce. Som šťastný, že je v mojom živote. Bojím sa však jedného a síce, že čo pokiaľ jej dá ultimátum, buď on alebo ja? Zoberme si, koľko pozná jeho a koľko mňa. Napriek tomu, že sa prezentuje ako silná a sebavedomá žena, mám pocit, že je riadne pod papučou a jej frajer má na ňu značný vplyv. Víkend u nej nebude, nakoľko u nej v byte prespia jeho deti, ale písala mi, že v nedeľu príde do Trnavy po mňa autom. Vôbec sa na ňu nehnevám, ani nič podobné a uvidíme, ako to bude ďalej medzi nimi. Hoci mám aj iné kamarátky, s ňou si asi najlepšie rozumiem.
navyssi cas riesit nejaku inu, alebo?
Sucho ako na púšti, niet koho... Ostatné moje kamarátky sú zadané a inak nemám nikoho iného. Nemám také možnosti, čiže niet koho momentálne riešiť.
Sorry ale tu ta musim pozastaviť
Ona sa rozišla s frajerom(ktorý je navyše zrejme ovela starší ked má uz dve deti) alebo on snou sa rozisiel a po nejakej dobe a po chvilke ako teba spoznala sa opät dali dohromady. Nepride ti toto znepokojujuce ze chodil by si snou a co ak pozachrbat by opät riešila jeho hm? Ved tá baba nemá problem si po chvilke dohadovat stretká hoci je zadaná. Ci co potrebuje zistit kto je lepší? Uz ti tu pár báb písalo logické názory (ženy sa neriadia len emociami to je mylný bullshit u chlapov) a aj tá kamoška alebo kamošky ti to hovorili a takisto ti to hovorili do očí aj kamaráti.
Báb je všade vela ci na socialnych sietach len co zapneš FB a začneš listovať zoznam žien,alebo ist do terenu (kurzy,reštiky,ulica atd)
Cim skor sa začneš od nej fixovať tým lepšie preteba, akože priatelstvo odtial potial. Najprv som si myslel ešte dneska, že kamoška s výhodami keby je slobodná,ale upustil by som radšej aj od tohto kedže sa dozvedáme nové informácie.
Ona má asi búrlivý vztah so skúseným samcom co má budget,dalšie zabezpečenie, má deti a toto ženy enormne pritahuje ako zaruka zabezpečenia. Cim viac skladačiek do takejto vztahovej mozajky tým vyššia šanca na dlhodobý uspech.
Oni kludne mozu mat taliansky vztah s rozchodmi a opätovnými návratmi, vztah hore dole- niekoho toto vzrušuje a pritahuje tak sa podobné mentality k sebe viac pritahujú ako tie odlišné. Odlišné charaktery(mentality,temperamenty) sa pritahuju len dočasne(zvyčajne pár mesiacov)
Sice sme skorej kombinácia minimálne 2-3 temperamentov ale niekde tie pravdepodobnosti zhody sú skrátka ovela vyššie a ovela nižšie.
Báb je všade vela ci na socialnych sietach len co zapneš FB a začneš listovať zoznam žien,alebo ist do terenu (kurzy,reštiky,ulica atd)
Cim skor sa začneš od nej fixovať tým lepšie preteba, akože priatelstvo odtial potial. Najprv som si myslel ešte dneska, že kamoška s výhodami keby je slobodná,ale upustil by som radšej aj od tohto kedže sa dozvedáme nové informácie.
Ona má asi búrlivý vztah so skúseným samcom co má budget,dalšie zabezpečenie, má deti a toto ženy enormne pritahuje ako zaruka zabezpečenia. Cim viac skladačiek do takejto vztahovej mozajky tým vyššia šanca na dlhodobý uspech.
Oni kludne mozu mat taliansky vztah s rozchodmi a opätovnými návratmi, vztah hore dole- niekoho toto vzrušuje a pritahuje tak sa podobné mentality k sebe viac pritahujú ako tie odlišné. Odlišné charaktery(mentality,temperamenty) sa pritahuju len dočasne(zvyčajne pár mesiacov)
Sice sme skorej kombinácia minimálne 2-3 temperamentov ale niekde tie pravdepodobnosti zhody sú skrátka ovela vyššie a ovela nižšie.