To mám akože začať písať náhodným ženám na FB? Alebo oslovovať náhodne ženy na ulici? Či ako to bolo myslené?Báb je všade vela ci na socialnych sietach len co zapneš FB a začneš listovať zoznam žien,alebo ist do terenu (kurzy,reštiky,ulica atd)
Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady
Blastbit
Jasne že hej. A kamošky si ako spoznal? Ved tie baby spoznavaj ako si spoznaval iné baby co uz poznáš. Len stým rozdielom ze si kurevsky vylepšíš výzor co najviac to ide(tým nič neposerieš), budes právnik co je kurevské plusko a začneš sa báb aj dotýkať a nebyť im vzdy po ruke.
Co je na tom ze zensku chytis za ruku na drzovku pri prechádzke napriklad. Nie kazdá baba má rada ukecaneho chlapa co jej bude vyznavat city. Vyznavanie citov pride az potom ked bude vztah. Chce si ženská zatancovat? ideálna šanca sa jej dotykat.
Ja si teda este rád precitam od ludí co ti napísu a co este ty napises na to co tebe kamosi a kamošky odporucaju.
Co je na tom ze zensku chytis za ruku na drzovku pri prechádzke napriklad. Nie kazdá baba má rada ukecaneho chlapa co jej bude vyznavat city. Vyznavanie citov pride az potom ked bude vztah. Chce si ženská zatancovat? ideálna šanca sa jej dotykat.
Ja si teda este rád precitam od ludí co ti napísu a co este ty napises na to co tebe kamosi a kamošky odporucaju.
Vieš čo, rôzne, buď cez net, alebo cez niekoho iného, alebo cez rôzne náhody, tak ako napríklad aj túto, alebo čo mám dve dobré kamarátky masérky, najskôr bol medzi nami len vzťah klient-masér, až neskôr sa medzi nami vyvinulo kamarátstvo a podobne. Nech sa človek snaží akokoľvek, vždy to začne veľkolepo, počúvam na seba ódy, aký som skvelý, kým držím veci v kamarátskej rovine, tak je všetko ok, ale následne, ak si poviem, že to chcem posunúť niekam vyššie, vždy sa to nejako dosere s prepáčením. Od gymnázia, až doteraz sa to ťahá, rôzne neúspešné pokusy, predtým koniarka z Piešťan, tiež sa na mňa vyj--ala (až neskôr som zistil, že je vydatá, chcel som si aspoň užiť, ani to mi nevydalo) a teraz táto. Aj v decembri som na Instagrame oslovil jednu kočku, spočiatku bola horlivá, posielala mi hlasovky ostošesť, chválila ma, sľubovala stretko, až zrazu mi zo dňa na deň prestala odpisovať. Dnes som jej napísal a zrušila mi follow
Ja už neviem, ale podaktoré ženy sú poriadne je*---uté stvorenia (neberte to prosím osobne a ani ako útok na ženské pokolenie, ja si normálne ženy, ako aj mužov nesmierne vážim, celkovo ľudí a nerozlišujem pri tom pohlavie, rôzne exempláre sa nájdu v oboch pohlaviach). Nikdy nepochopím ženské zmýšľanie. A nie je to len môj pocit, čítam aj iné fóra a názory a tiež sa tam častokrát píše, že nájsť normálnu ženskú je ako hľadať ihlu v kope sena. Tie, čo za niečo stoja, sú už dávno zadané/vydaté, prípadne majú aj deti a rodinu. A jasné, dám vedieť aj názory iných.
Jo chlap napíše ze nikdy nepochopí ženské stvorenia, ale ženy častokrát nechápu ani ženy ktoré zmýšlajú inak
Ty to nemáš držať v kamarátskej rovine, ty máš jesť polievku ked je teplá (obrazne povedané). Tým myslím to že ked má zaujem tak ty rozhodne povieš že ideme tam a tam a hotovo a ked odmietne tak začneš v primeranej miere ignorovat aby sa vydusila vo vlastnej šťave tvojho nezaujmu.
Jej zaujem o to viac narastie(ak nie tak reálny zaujem tam nebol a len sa hrala) potom ona teba zavolá von a pojdete von a vonku treba dotyky. Teba zenská musi vnimat viac a viac ako jebača.
Ja som svoju bývalku(vysvetlené v mojej teme) vonku zbalil na veštenie kariet ako taku zábavku, na konci stretka padla pusa a na druhom stretku vášnivé olizovačky.
Ty to nemáš držať v kamarátskej rovine, ty máš jesť polievku ked je teplá (obrazne povedané). Tým myslím to že ked má zaujem tak ty rozhodne povieš že ideme tam a tam a hotovo a ked odmietne tak začneš v primeranej miere ignorovat aby sa vydusila vo vlastnej šťave tvojho nezaujmu.
Jej zaujem o to viac narastie(ak nie tak reálny zaujem tam nebol a len sa hrala) potom ona teba zavolá von a pojdete von a vonku treba dotyky. Teba zenská musi vnimat viac a viac ako jebača.
Ja som svoju bývalku(vysvetlené v mojej teme) vonku zbalil na veštenie kariet ako taku zábavku, na konci stretka padla pusa a na druhom stretku vášnivé olizovačky.
Hej, lenže aj na tie olizovačky musí existovať fyzická príťažlivosť a žena musí mať záujem, čo v mojom prípade nebadám. Som maximálne pre ženy dobrý kamarát a tam to celé končí.
Musis makat na sebe a vnimat uz len to ze je stebou ženská vonku aj to je jasný signál, lebo na bežné chodenie von má kamošky.
Všetko si všimaj od jej obliekania, jej mimiky,tváre atd sak ako právnik buduci tie psychologické vzorce u ludí budes pozorovať.
Všetko si všimaj od jej obliekania, jej mimiky,tváre atd sak ako právnik buduci tie psychologické vzorce u ludí budes pozorovať.
Áno, to si všímam čoraz viac, hlavne na pojednávaní, pričom človek v práve zažije rôzne príbehy. Uvedomujem si, že je stále na čom makať, či už kariérne alebo v osobnom živote.
Marinak, tvoj problém je ale v tom, že si si vybral rolu obete a nie rolu lovca. Ona prvá ťa objala, prvá ťa k sebe pozvala a to že ti napísala, že má frajera a od teba nikdy nečakala viac bolo len preto, že si sa jej nedostal dostatočne pod kožu a že si si to pýtal. Väčšinou dostaneš takú odpoveď, akú otázku položíš. Nesebavedomí chlapi si od žien pýtajú "povolenie", tí druhí si pýtajú telefónne číslo.Marinak napísal: 12 jan 2023, 21:01 Tebe keby napríklad sudca na súde povedal, že "máte to za 14 rokov", tiež sa tam s ním nezačneš dohadovať ako na trhu, nakoľko obsah tejto vety je predsa jednoznačný. Faktom je, že je s ním a ona musí vedieť, prečo. Kamarátka prišla s teóriou, že si ju on vydržiava, takže je s ním kvôli peniazom. Alebo kvôli sexu mi napadlo, prípadne oboje. Je starší, má dve deti, takže určite je aj bohatší. Ja som obyčajný chudobný koncipient, nemám ani také postavenie, takže v tomto smere jej nemám až tak čo ponúknuť.
A nie je to tak veľmi o peniazoch, ako si nahováraš, vždy sa nájde niekto bohatší, niekto lepší, tieto stereotypy sú súčasťou tvojho podvedomia, čo vyplýva z nízkeho sebavedomia.
Marinak je proste v tomto "pasivnejsi typ" a to nie je nič dehonestujuce, kazdy sme nejaky.
Riesenim je bud si hladat dominantnejsie zeny /a takych je dost/ ktore preberu vo vztahu iniciativu alebo sa stane sam aktivnejsim.
Ak mas Marinak nejaku naozaj super kamošku tak sa jej v spravnej chvili uprimne spytaj ze si nevies najst partnerku, /nemusis hovorit ze si panic/ ze jej ako kamoske doverujes a ze ci by ti mohla narovinu povedat pravdu, že preco tomu tak je, ci nevidi na tebe nejaku pricinu. Mohol by si tak dostat velmi cennu spatnu vazbu. A hlavne nezufaj,30tka v zivote muža nic zle neznamena, naopak, teraz pre teba zacne obdobie ked budes pre velku cast zien zaujimavejsi ako v minulosti.
Riesenim je bud si hladat dominantnejsie zeny /a takych je dost/ ktore preberu vo vztahu iniciativu alebo sa stane sam aktivnejsim.
Ak mas Marinak nejaku naozaj super kamošku tak sa jej v spravnej chvili uprimne spytaj ze si nevies najst partnerku, /nemusis hovorit ze si panic/ ze jej ako kamoske doverujes a ze ci by ti mohla narovinu povedat pravdu, že preco tomu tak je, ci nevidi na tebe nejaku pricinu. Mohol by si tak dostat velmi cennu spatnu vazbu. A hlavne nezufaj,30tka v zivote muža nic zle neznamena, naopak, teraz pre teba zacne obdobie ked budes pre velku cast zien zaujimavejsi ako v minulosti.
Marinak napísal: 12 jan 2023, 22:04 Blastbit
To mám akože začať písať náhodným ženám na FB? Alebo oslovovať náhodne ženy na ulici? Či ako to bolo myslené?
Musíš skúšať ďalšiu a ďalšiu až kým nenájdeš takú, ktorá bude chcieť byť s tebou. Myslíš si že ty si jediný sám kto rieši takúto vec? Zobuď sa.
My tu na fóre vidíme len stránku ako píšeš, nevidíme ako vyzeráš/ako sa reálne správaš.
Sám musíš vedieť čo treba zlepšiť. Samozrejme v takej miere aby si sa cítil ty komfortne.
No a ako už bolo spomenuté, musíš sa prepnúť z ublíženého na toho kto ublíži.
Nemyslím si že rada kamošky, o tom v čom by si sa mal zlepšiť, bude vhodná. Možno by som si našiel niekoho kto by ti robil wingbacka alebo ako sa to volá, že by ti pomohol ako o seba dbať, prípadne ako sa spoznať s niekým novým.
Good luck.
Možno som mal byť aktívnejší, možno by to pomohlo a možno nie. Aj by som ju zvádzal, ale mám svoje zásady. Presne toto hľadám, niekoho, kto bude chcieť byť so mnou. Kamarátka s tým však nesúhlasí, že by som tým niečo zmenil u nej, keby som bol aktívny, to by mi podľa nej bola povedala.
Áno, mám rád dominantné ženy a to nielen v posteli, ale aj vo vzťahu, také, ktoré preberú iniciatívu. Na strane druhej sa tomu čudujem, keďže som zložitá povaha a nenechám si rozprávať do vecí.
Som zo seba až zhrozený, s akým takmer stoickým pokojom som to prijal. Asi preto, že som už bol na to pripravený.
Ak by bol záujem, pošlem foto súkromne na mail alebo do súkromnej správy, ak sa to tu dá.
Verím, že sa to konečne zmení a ten naj vek ešte len príde.
Áno, mám rád dominantné ženy a to nielen v posteli, ale aj vo vzťahu, také, ktoré preberú iniciatívu. Na strane druhej sa tomu čudujem, keďže som zložitá povaha a nenechám si rozprávať do vecí.
Som zo seba až zhrozený, s akým takmer stoickým pokojom som to prijal. Asi preto, že som už bol na to pripravený.
Ak by bol záujem, pošlem foto súkromne na mail alebo do súkromnej správy, ak sa to tu dá.
Verím, že sa to konečne zmení a ten naj vek ešte len príde.
-
failExperiment
Expert
Precital som si celu temu a presne som sa nasiel v Marinekovi. Sice si nehladam dominantnu zenu, ale zas nespravam sa k zenam ako ku handre.
Co sa tyka tej co tu riesil, tak nechapem, preco by mali zostat kamarati, ved ona ho ocividne zneuzila aj citovo aj pracovne. Jedine co z takeho vztahu bude, ze znovu pride a zatoci zadkom, ked bude daco potrebovat, no po tom sa zas vrati k svojmu frajerovi. Takychto ludi je najlepsi zo zivota uplne odfajcit (bez ohladu na pohlavie).
A moje zazitky so zenamy su rovnake, najskor vsteko ide ako ma a potom sa prestanu ozivat a uplne odpovedat a nikdy netusim preco. Popripade ked vyjadrim city, tak pocuvam zaplavu vyhovoriek preco to nejde (ocividne klamstva).
Podobne aj moj rybnik bab vyschol, uz nepoznam ziadnu nezadanu, tak dostavam podobne rady ako tu (treba ist von a hladat). Co je super, keby mam 17, ale nie ked mam 35. Po vonku sa uz nepohybuju slobodne zeny v mojom veku, nemam ich ako spoznat a pri osloveni na ulici je to bez sance (ludia neodpovedia, ani ked chcem nasmerovat na spravnu ulicu). Do resturacii a podobnych zariadeni sice chodim, ale nikdy som nevidel zenu, co by som nebola zo svojim parnerom, alebo hlucik zien. A podobne je to so vsetkymi volnocasovymi aktivitami, vsade same pary.
Online zoznamky - tam je to bez sance.
Rada najst na FB, to ako pisat nahodnym zenam? To vazne netusim ako si to predstvujete.
Co sa tyka tej co tu riesil, tak nechapem, preco by mali zostat kamarati, ved ona ho ocividne zneuzila aj citovo aj pracovne. Jedine co z takeho vztahu bude, ze znovu pride a zatoci zadkom, ked bude daco potrebovat, no po tom sa zas vrati k svojmu frajerovi. Takychto ludi je najlepsi zo zivota uplne odfajcit (bez ohladu na pohlavie).
A moje zazitky so zenamy su rovnake, najskor vsteko ide ako ma a potom sa prestanu ozivat a uplne odpovedat a nikdy netusim preco. Popripade ked vyjadrim city, tak pocuvam zaplavu vyhovoriek preco to nejde (ocividne klamstva).
Podobne aj moj rybnik bab vyschol, uz nepoznam ziadnu nezadanu, tak dostavam podobne rady ako tu (treba ist von a hladat). Co je super, keby mam 17, ale nie ked mam 35. Po vonku sa uz nepohybuju slobodne zeny v mojom veku, nemam ich ako spoznat a pri osloveni na ulici je to bez sance (ludia neodpovedia, ani ked chcem nasmerovat na spravnu ulicu). Do resturacii a podobnych zariadeni sice chodim, ale nikdy som nevidel zenu, co by som nebola zo svojim parnerom, alebo hlucik zien. A podobne je to so vsetkymi volnocasovymi aktivitami, vsade same pary.
Online zoznamky - tam je to bez sance.
Rada najst na FB, to ako pisat nahodnym zenam? To vazne netusim ako si to predstvujete.
S tým, že by ma akokoľvek zneužila, osobne nesúhlasím. Ale inak súhlasím so všetkým, čo si napísal, v podstate si to povedal za mňa, vidím to obdobne, situácia je, žiaľ, bezútešná. Tiež už nemám 17, ale 28. Takže aj štatisticky bez šance. Pomôže už iba zázrak.
Marinak- kamen urazu je vztah-nevztah tej baby ktoru si chcel. Jej toto ocividne vyhovuje,teba má ako možno spriaznenu dušu-butlavu vrbu.
Marinak a failexperiment - moja rada ako hrubý základ je vylepšovať výzor od hlavy po päty, všetko detailne upraviť - od vlasov, alebo mat holu hlavu, strnisko bud narásť,upraviť alebo zhodiť.Obliekanie takisto zistit ten najvhodnejší štýl.
Ak sa dá tak cvičiť, ak treba nabrať svalstvo dá sa to(vlastná skusenost), ak treba kilá zhodiť dá sa to.Je to makačka ale výsledky pridu.
Viem ze si Marinak spominal to postihnutie ruky, tak ale aspon teda vylepšiť obliekanie-sak ako právnik je oblek bežný.
Takto si chlap zvýši o desiatky percent (50% +/-) svoje šance pri ženách. Vyznávanie citov nikdy nie pred potencionalnym vztahom ale az vo vztahu. Online zoznamky kedysi boli vhodné teraz je to fake učty=kradnutie identity žien a mužov.
Ked uz písať ženám tak na FB = lepšie zabezpečenie. Treba zbierať skusenosti, aj chyby človeka posilnia a svojim sposobom navedu na lepší smer.
Na ukludnenie mysle kludne aj meditácia,yoga a pod, zlepšiť si vyžarovanie,ženy to vycitia intuitivne.Detaily rozhoduju pri prvom dojme.
Chlapi nie ze skončíte ako Terepin a jeho téma ktorá sa rozoberá 15 rokov a výsledky skoro nulové hoci do pol roka sa čo to dá zmeniť.
Zivot nie je len o sedení za PC na ktorom sa len hrať alebo programovat a ničim iným nežiť a potom si pred a po 30 tke zrazu chlap zmyslí že chce samicu na sulož alebo aj vztah s citmi. Preto mladí stýmto zacinaju v cca 17 tich toto objavovat,riskovať,pokaziť to,niečo napraviť.
Chlapi máte auto? zrejme máte, ak nie tak existuju vlaky,autobusy.Ked nenajdete baby z najbližšieho okolia,dediny, tak treba ist objavovat ine miesto=mesto,dedinu kde ten výskyt žien bude vyšší a vyššia pravdepodobnosť najst aj slobodné ženy.
Marinak a failexperiment - moja rada ako hrubý základ je vylepšovať výzor od hlavy po päty, všetko detailne upraviť - od vlasov, alebo mat holu hlavu, strnisko bud narásť,upraviť alebo zhodiť.Obliekanie takisto zistit ten najvhodnejší štýl.
Ak sa dá tak cvičiť, ak treba nabrať svalstvo dá sa to(vlastná skusenost), ak treba kilá zhodiť dá sa to.Je to makačka ale výsledky pridu.
Viem ze si Marinak spominal to postihnutie ruky, tak ale aspon teda vylepšiť obliekanie-sak ako právnik je oblek bežný.
Takto si chlap zvýši o desiatky percent (50% +/-) svoje šance pri ženách. Vyznávanie citov nikdy nie pred potencionalnym vztahom ale az vo vztahu. Online zoznamky kedysi boli vhodné teraz je to fake učty=kradnutie identity žien a mužov.
Ked uz písať ženám tak na FB = lepšie zabezpečenie. Treba zbierať skusenosti, aj chyby človeka posilnia a svojim sposobom navedu na lepší smer.
Na ukludnenie mysle kludne aj meditácia,yoga a pod, zlepšiť si vyžarovanie,ženy to vycitia intuitivne.Detaily rozhoduju pri prvom dojme.
Chlapi nie ze skončíte ako Terepin a jeho téma ktorá sa rozoberá 15 rokov a výsledky skoro nulové hoci do pol roka sa čo to dá zmeniť.
Zivot nie je len o sedení za PC na ktorom sa len hrať alebo programovat a ničim iným nežiť a potom si pred a po 30 tke zrazu chlap zmyslí že chce samicu na sulož alebo aj vztah s citmi. Preto mladí stýmto zacinaju v cca 17 tich toto objavovat,riskovať,pokaziť to,niečo napraviť.
Chlapi máte auto? zrejme máte, ak nie tak existuju vlaky,autobusy.Ked nenajdete baby z najbližšieho okolia,dediny, tak treba ist objavovat ine miesto=mesto,dedinu kde ten výskyt žien bude vyšší a vyššia pravdepodobnosť najst aj slobodné ženy.
Vtacik samcek najprv postavi hniezdo. Nasledne si ho vtacica uz najde sama..
Joga, meditacia, oblek a zrazu sa to isu zvysovat sance o 50 percent? Vypisovat zenam na Facebooku? Podla mna velky podiel zien ani neodpise. Neodpise, lebo to velakrat niekto skusal a nemaju dovod. Toho cloveka nepoznaju a preco by s nim mali komunikovat? Nie, vztahy sa nenadvadzuju na Facebooki, ale v skutocnej realite. Ta realita je normalne medzi ludmi, moze to byt obchod, kaviaren, bar, restauracia, kniznica alebo aj lavicka na pesej zone. Tam je vhodne miesto na kontakt, na prvy dojem. Odporucit niekomu pisat zenam na FB, tak to moze len clovek, ktory je rovnako strateny doma za pocitacom, bez zeny, s nudnym zivotom.
Marinak, failExperiment
Odporúčam neísť von a nehľadať. Skúste začať od seba. Dajte na prvé miesto prácu na sebe samom, namiesto hľadania ideálnej ženy, alebo snahe zapáčiť sa nejakej. Ak vám väčšina báb dáva košom, tak bude chyba v prvom rade niekde vo vás. A zbytočne to budete siliť, keď nie ste na to pripravení.
Neuznávam online zoznamky a balenie náhodných báb na ulici, pretože to nie je prirodzené, ale chlap skôr vyznie ako zúfalec. Nájdite si koníček a venujte sa niečomu, čo vás posunie ďalej a hlavne vám dodá sebavedomie z dosiahnutých výkonov. To je prvý krok k vyššiemu sebavedomiu. A samozrejme druhým je osamostatniť sa, pretože ťažko si udržíte ženu, keď ju nemáte kam pozvať k sebe domov.
Odporúčam neísť von a nehľadať. Skúste začať od seba. Dajte na prvé miesto prácu na sebe samom, namiesto hľadania ideálnej ženy, alebo snahe zapáčiť sa nejakej. Ak vám väčšina báb dáva košom, tak bude chyba v prvom rade niekde vo vás. A zbytočne to budete siliť, keď nie ste na to pripravení.
Neuznávam online zoznamky a balenie náhodných báb na ulici, pretože to nie je prirodzené, ale chlap skôr vyznie ako zúfalec. Nájdite si koníček a venujte sa niečomu, čo vás posunie ďalej a hlavne vám dodá sebavedomie z dosiahnutých výkonov. To je prvý krok k vyššiemu sebavedomiu. A samozrejme druhým je osamostatniť sa, pretože ťažko si udržíte ženu, keď ju nemáte kam pozvať k sebe domov.
Kayko, nejde o nasilne balenie na ulici. Aj ked to tu uz niekde pisal. Skor za vhodnejsi sposob povazujem ist s kamaratom niekde cez vikend do baru, kde bezne chodia spolu 2, 3 alebo 4 kamaratky, sadnu si, daju si vino, kecaju. Neraz som tak bol s kamaratmi, bud sme si prisadli my, niekedy si prisadli zeny, niekedy to skoncilo fiaskom, ale nebol v tom ziadny problem. Bolo to osobne, uvolnene, clovek hned vedel s kym komunikuje.
heker - moja citácia k 50%... "moja rada ako hrubý základ je vylepšovať výzor od hlavy po päty, všetko detailne upraviť - od vlasov, alebo mat holu hlavu, strnisko bud narásť,upraviť alebo zhodiť.Obliekanie takisto zistit ten najvhodnejší štýl.
Takto si chlap zvýši o desiatky percent (50% +/-) "
Takto si chlap zvýši o desiatky percent (50% +/-) "
Heker, stastie praje pripravenym. Ja som im odporucil zacat od seba. S nizkym sebavedomim by som do baru neliezol, lebo bud sa neodvazia k prvemu kroku, alebo sa na nich zavesi nejaka vymetacka barov. Ja niesom barovy typ, mal som zeny, ktore som spoznal cez zoznamky, cez bary, ale nikdy to nefungovalo dobre, pretoze mali ine hodnoty, ktore vacsinou pramenili aj z toho, kde som tie zeny spoznal. Svoju vyvolenu som spoznal cez tretiu osobu a pointa bola v tom, ze som bol na ten vztah pripraveny, mal som vysporiadany svoj vlastny zivot, zdrave sebavedomie a zacal som si vztah iba s takou, s ktorou chcem byt ja, nielen ona so mnou.