Gbit, WiFi 6 router

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kutya
Medium Star
Medium Star

Gbit, WiFi 6 router

Príspevok od používateľa kutya »

Ahojte, mam aktualne router Xiaomi AC2100, no je to cinska verzia, GUIko sa musi prekladat cez google translator a blbne mi na nom WiFi. Dual-band nefunguje optimalne, stale ma pripaja len na 2.4 GHz a po novom mi 2.4 GHz ani nevie najst, neviem pripojit interierovu kameru k WiFi ani tlaciaren lebo nevedia najst moju WiFi siet, atd. Stale same problemy.

Tak som sa rozhodol ho vymenit. Podmienkou su 4 LAN porty a 1 WAN, vsetko 1 Gbit a podpora WiFi 6 s dobrym pokrytim. Rozmyslam nad TP-Link Archer AX20. Stoji okolo 65 EUR.

Je to podla vas dobra volba alebo zozeniem za podobnu cenu nieco lepsie? Nasiel som jeden archer ax20 na bazosi, rok a pol stary ale vraj uz nefunguje, tak sa kus obavam o spolahlivost.

Dakujem za rady
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Gbit, WiFi 6 router

Príspevok od používateľa heker »

AX20 alebo AX23 (nema podporu VPN) su ok. Len sa pozri, ze ci je to tretia generacia, oznacuju ju ako V3 alebo Ver3. Ak preferujes Asus, tak napriklad RT-AX55, len tam budes asi aj dost cez rozpocet.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Archer AX20 mam a som uplne spokojny.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Máš notebook alebo niečo čo má wifi6? Potom tam bude rýchlosť o ničo lepšia ináč ti stačí aj niečo s wifi5, povedzme tp link archer c6, čo má veľmi dobrý wifi dosah. AX20 som zatiaľ nemal, či má tak isto silný wifi signál.
Napísať odpoveď