Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

A- chcem aby písal názory do tém LVP
21
50%
B- nechcem aby písal svoje názory do tém LVP
21
50%

Celkom hlasov: 42

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Založil som premna záväznú anketu o tom, či si ludia želajú alebo neželajú aby som prispieval do tem v LVP.
Podla toho sa rozhodnem s mojim prispievanim do tejto sekcie na základe výsledku hlasovania. Dôvody - viacnásobné konflikty, nedorozumenia
Hlasovať môžu absolutne všetci bezohladu nato ci sem prídu raz za rok alebo každý den, každý hlas rozhodne.Potom sa rozhodnem.
Samozrejme ja v tejto téme nehlasujem.
PS- nikdy som nechcel z ludí čo žiadali o rady na fore aby sa vydali na zlú cestu alebo na takú ktorú by nedokázali zvládnuť.
cmuk55
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Príspevok od používateľa cmuk55 »

V ankete hlasovat nebudem, pretoze mi je jedno ci budes pisat alebo nebudes. Len ti napisem to, ze ak napises svoj nazor do temy, tak preco sa snazis este to iste napisat 5x a niekoho spresvedcit o tom, ak ma iny nazor? Svoj nazor si vyjadril uz v prvom prispevku, ale ty dokazes dalsie tri strany omielat stale to iste, pretoze len a len ty mozes mat pravdu.

Tato tema je len dokazom toho, ze si psychicky nevyzrely jedinec a potrebujes nazor ludi o tom, ze ci tu mas nadalej pisat alebo nie. Zosypal si sa ako Matovicova vlada. Zrazu sa z experta na medziludske vztahy stal uplakany chlapec. Popracuj na sebe, zamysli sa nad sebou a hlavne, pozor, hlavne si najdi konecne zenu!
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Neboj sa a zahlasuj nebudem strácať čas s ludmi ak nemienia poriadne citat alebo pochopiť o co sa jedná. Každý si napíse nazory tolkokrát kolko chce a vo všetkých temach v LVP som sa neangazoval. Nie som ani prvý ani posledný co sa viackrát kde kade vyjadruje.
cmuk55
Expert
Expert

Vidis, opat nedokazes akceptovat cudzi nazor. Miesto toho, aby si porozmyslal nad tym co pisem, tak mi odpises, ze budes pisat svoj nazor kolkokrat chces (synonymum).
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dnes si svoje názory arogantne predkladal nielen tu ale aj v teme kolko minať za priatelku. Nie som povinný prijat taketo tvoje nazory.
Svoje skusenosti so ženami mám na roznej sfere ci tomu veris ci nie a mna to uz prestáva baviť písať niekomu realitu viackrát nez je treba.
Mas pocit zeby som velebil len svoje nazory a neprijal nazory iných? tak to by som sa potom nestotožnil s nazormi napr starehosomara,marry,goga,kayka napriklad. Mas pocit zeby som ich alebo iných začal osocovat tak ako ty mna teraz?
Ja sa teda este pomerne dobre drzim v rámci pravidiel, na živo by sme sa asi inak bavili o tomto.Ja som si uz prešiel takými zmenami a takými ze nie som z tých co by si dlho nechal brnkat po nose len preto ze niekto je prvý na mna arogantný ci muž ci žena.
Tak preto to hlasovanie tak hlasujte ako viete podla svojho svedomia a podla toho sa zariadim vybavené premna. Kto chce poradit nech mi sám od seba napíse Ss.Ked nie tak nie ja mam co doma,v práci aj vonku robiť.
cmuk55
Expert
Expert

Citim plac z tvojich slov, ktore si napisal. Spravas sa ako chlapec, ktoremu ukradli hracku. Nezabudol si dodat, ze cez internet si chlapec, ale na zivo by sme sa bavili inak :D Cas pri pisani, ktory ti venujem, tak je pre mna strata casu a je css vyhladat odbornu pomoc. Vidim, ze v hlasovani ti uz ludia z fora ukazuju zrkadlo
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Sak co si zacal dneska prvý struhat geroja v tej druhej teme hm? Ukazes sa tu raz za uhorský rok ludom sa nesnazis pomoct a ja ti to mam tolerovat? Uz ked som komentoval tvoje temy si bol ako chlapček co nevie kam s konope, vtedy som ti to uznal, teraz uz nie.
Ja som v zivote moc neplakal pretoze slzy nic neriešia riesi sa len makanie na sebe po všetkých stránkach aby clovek nieco dosiahol.
Poradit som si nechával viac od ludí ktorý sem uz zial nechodia aktívne dlhé roky. Hej inak by sme sa bavili smiech by došiel za tie tvoje uražky.
Preto je to hlasovanie nech sa forum rozhodne ci stoji o moje nazory na temy ohladom vztahov ci nie.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Evidentne máme viacerí tu na fóre taký názor, že skrátka tvoje myšlienky tu nie sú veľmi žiadúce. Povedané diplomaticky.

Možno si expert v iných oblastiach a rozumieš a vyznáš sa napríklad do elektroniky, do počítačov, alebo ja neviem...športu. Tak sa kľudne realizuj v tých témach. Ale aby si písal tu, tak je to podľa mňa zbytočné.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Toto uz je slušne napísaný názor.Viacerí áno ale všetci zrejme nie.Snád pár desiatok ludí zahlasuje.Hlasovanie to ukáže ten výsledok.
IT ani elektronika u mna nie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja tiez nebudem hlasovat. to je tvoja vec kde pises. ked ale pises nazory s ktorymi nesuhlasia ludia tak musis byt pripraveny na reakcie.

vsetko zenies do extremu, je to vidno na tvojich nazoroch a je to vidno napriklad aj touto temou. miesto toho aby si sa mozno menej hadal a mozno si aj priznal svoju chybu (vymyslel si si svoju statistiku, linkol som clanok ktory ju vyvratil tak si sa rozplakal, urazil a prestal diskutovat) tak chces aby ini o tebe rozhodli ci mas uplne prestat pisat svoje nazory...
ja nechcem aby si prestal pisat do tych tem, ja by som iba chcel aby si sa spraval trochu rozumnejsie :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nebudem hlasovať. No k veci - je taká hláška: Keď je niečoho príliš - tak je toho moc.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Lepsie ako aacid by som to nenapisal :sly:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ako vidím, ako jediný som zatiaľ zahlasoval za to, že chcem, aby Blastbit ďalej prispieval do LVP tém. Nie preto, že by som s jeho názormi súhlasil, čo sa asi nikdy nestalo, pokiaľ si dobre pamätám, ale preto, že má na to právo, sme predsa na verejnom fóre.

Ak sa vám jeho posty nepáčia a iritujú vás, stačí si rozkliknúť jeho profil a pridať si ho do zoznamu ignorovaných. Boom, problem solved!
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pilifo, vyhana ho niekto? Sam sa opusta a nezvlada kritiku.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Osobné utoky od niektorích z vás nie su kritika a ked som to vratil tak mne včera prišlo upozornenie od admina že ma zabanuje.
Ziadate o to aby som bral vaše nazory na vedomie(hoci u niektorích to aj robím) ale tí co na mna utocite rešpektujete aj moj nazor na situácie v aktuálnych temach? No ocividne nie inak by tu nebola aj táto tema. A ze si v nejakej teme napíšem 5-6 x nejaký nazor je na to nejaký limit niekde kolko nazorov si mozem napisat? Ved napr aj tá Marinakova tema je téma co sa vlečie uz cez 20 strán pribudaju nové info a bol som medzi prvými ktorý ho odhovárali od tej baby. Tak ako mu mozem zle radit mi niekto vysvetlite? Aj tak drvivá väčšina ludí z fora sa zhodla nech dá ruky preč.Do Marry som sa nenavazal ved uz ako inak mam veci napísať ved najmä tá jedna otázka bola jasná ked vzápätí na nu nadviazal aj napr kayko. Ako moze niekto na mna písať ze sa o niekom vyjadrujem ze je zlatokopka, alebo všeobecne zeby som písal o všetkých ženách ako zlatokopkách ked to nepíšem. Mimochodom zlatokopky nepotrebuju chodit do práce tak asi tazko budem väčšinu pracujucich žien takto brať.
aacid- ty si linkol clanok z 2017 a ja som ti linkol clanok z 2022 tak co je bližšie k realite toho co tam bolo písané?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nemal si už o sebe jednu tému?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mal, to bolo detailne rozpísané skusenosti mna so ženami.Toto je posledná tema v LVP co zakladám teraz sa definitivne rozhodne moje dalsie posobenie do tem v LVP .Ak sa rozhodne ze nemam prinos mojimi nazormi,radami novým ludom co sem zavitaju na forum alebo aj tým co su tu dlhé roky tak ja sa definitivne stiahnem a nebudem sa uz do tém v LVP vyjadrovat dávam moje záväzné slovo.
Aspon pár desiatok hlasov (pozitivnych-negativnych) by som potreboval v tomto hlasovaní tak ako to má Marinák v tej jeho téme - k takemu prehladu situácie.
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

Som tu len pár mesiacov, ale nemyslím si, že by si mal prestať prispievať. Možno sme sa v jednej veci nezhodli/nepochopili, ale každý má právo na názor.
Všimla som si, že v niektorých veciach máš striktne vyhranený názor a odmietaš sa na to pozrieť inak. Okej, beriem. Tvoje názory sformuloval tvoja minulosť. Nečítala som tvoj príbeh, ani nebudem. Minulosť je minulosť, treba spraviť čiaru a žiť v prítomnosti.
A ja viem byť tiež, v závislosti od situácii, taká, že sa budem stoj čo stoj byť za svoju pravdu. Takže v pohode. Beriem ľudí s rezervou.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

aacid, Pilifo - toto nie je tema, kde sa hojko pyta, ci ma zabanovat Blastbita. Tu sa pyta on sam na nazor ostatnych a nakoniec sa aj tak rozhodne podla seba. Ma preto zmysel uprimne zahlasovat.

Ja som oznacil nie. Jednak sa mi jeho prispevky nedaju citat, lebo su zbytocne dlhe, repetitivne a stylisticky podpriemerne. V kazdej teme pise jemne odlisne variacie toho isteho nazoru, ktory prameni z jeho jedinecnych zivotnych skusenosti. Ostatni s nim v drvivej vacsine pripadov nesuhlasia a castokrat je chyba aj v nich - spolu danu temu zvrhnu na dalsiu epizodu serialu Blastbit vs cely svet. Degraduje to uroven fora a sklzava do zbytocneho flamu bez pridanej hodnoty.

Mne to chybat nebude.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne flame tiez nechýba. Uz najmenej pol roka sa ale v temach LVP len dotahujeme o to ktorý nazor je najlepší, hoci som písal ze zdielame len svoje zivotné situácie kto si co prežil a podobne. Ale teraz to Ninx uprimne polopate napísal ako to berie, takže beriem to.
Mna nejaký ludia verejne, aj cez Ss podporili síce minulý rok ale uz ma to unavuje toto celé. Rozhodne forum, výsledok budem 100% rešpektovať.
Popravde ja už dlhší čas uvažujem aj celkovo nad odchodom z fora zo dňa na deň ale stále verím že v nejakých temach bude väčšia zhoda.
Napísať odpoveď