Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Blastbitove písanie názorov v témach LVP

A- chcem aby písal názory do tém LVP
21
50%
B- nechcem aby písal svoje názory do tém LVP
21
50%

Celkom hlasov: 42

Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Príspevok od používateľa Pilifo »

Trochu offtopic, ale spomenul som si akurát na Blastbita ako odborníka na astrológiu.

Dnes v noci sa mi snívalo, že som robil osobného trénera Luka Dončićovi. Blastbit, nevieš, čo by to malo znamenať? Stane sa mi to v budúcnosti? :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Nenapisal som že som odbornik na astrologiu.Ja som písal ze vedci,psychiatri,psycholovia,astronomovia,astrologia atd aj na základe astrologie definovali ludské osobnosti viac do hlbky a priradili im tie temperamenty,subtemperamenty,kombinácie, ich DNA dispozicie.
Medzi ktorými je vyššia a nižšia zhoda pri určovaní potenciálnej pritazlivosti medzi typmi ludí (muža so ženou) a ich osobností.
Tu nešlo o nejaku ezoteriku,veštenie,horoskopy, toto ste si sami niektorí vydedukovali ale budiš. Ked budes chciet robiť tomu pánovi osobneho trenera je to skor zrealizovatelné ako to co sa mne snivalo ze som šustal por*oherečku na ladovom klzisku zimneho štadiona v minulom sne.
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

Počuj, Blastbit, ale ja by som si náhodou takú tému o temperamentoch prečítala. Sám si písal, že slovenské články to dosť zjednodušujú a je to oveľa komplexnejšie :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Možno by nebolo odveci mať možnosť hodnotiť kvalitu príspevkov. Nech si tu ľudia píšu, keď chcú, veď o tom je diskusia, ale spätná väzba v podobe niečoho takého "tento príspevok označili diskutéri za shit" by tomu mohla pomôcť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Marry- všetko je na anglickych vedeckých strankach. Pozret MBTI. Fakt nebudem to tu rozpisovat skoro nikoho by to nezaujimalo.
kayko -
Viem asi ako to myslíš ale nechaj tak, boj s veternými mlynmi. Dajme tomu pár dní alebo do konca mesiaca tých niekolko desiatok hodnotení príde a ak mi výjde výsledok premna taký že nechcu aby som sa vyjadroval do tem LVP (aby neboli konflikty a aby mne nerupli nervy a nezačal by som byt poriadne osobne neprijemny stým, ze ma naozaj niekto zabanuje). Ja toto riskovat nebudem. Stiahnem sa na dobro a nick Blastbit sa už nebude skrátka vyjadrovat do vztahových starostí ludí na tomto fore = či nováčikov alebo dlhodobých užívatelov.
Ak by mi to vyšlo tak, že ludia chcu aby som nadalej prispieval do tem LVP tak uz to urobím tak(aj ked som to ešte nikdy neurobil), že dám na ignore list aj ludí s ktorými som mal najväčšie konflikty. Vtedy ma už skutočne naozaj nebude zaujimať aké maju nazory na slobodnom fore.
Už teraz viem ktorý ludia tam skončia, no pochopitelne nehovorím o tých s ktorými som mal nejaké nedorozumenie,nezhodu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Blastbit napísal: 20 jan 2023, 20:51 Aspon pár desiatok hlasov (pozitivnych-negativnych) by som potreboval v tomto hlasovaní
na začiatku si písal, že bude záväzné a teraz to obmedzujes na desiatky hlasov
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Záväzné bude, ale chcem aby sa dohromady aspon desiatky ludí rozhodlo do konca mesiaca na základe hlasovania či mam ci nemám nadalej komentovat temy v LVP. Ak si väčšina hlasujucich bude priať to, že nechcu aby som písal svoje nazory, lebo ich to priliš irituje,uráža a pod, tak od začiatku februára sa už nadobro prestanem verejne vyjadrovať do hocijakých tem v LVP.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

mne je sumak, ci budes prispievat alebo nie, ale co ma zaujalo je tych 20 hlasov v ankete, ked sa tu pomaly polka aktivnych uzivatelov vyjadrila, ze hlasovat nebude(ja to vidim taktiez). to hlasuju aj boti alebo co :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Blastbit, stream ktorý ťa poteší :)
Čím je partner bohatší, tím více s ním ženu baví sex. Proč? | Stream
https://www.stream.cz/matika-zivota/cim ... -internetu
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

LOL, Kovanda zabil :D

Ale jeho vysvetlenie má veľmi logickú podstatu. Takže je lepšie prestať plakať a začať sa viac snažiť (v mnohých aspektoch života), ak je niekto single a hľadá partnera/partnerku.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

3-4 ludia čo nejdu hlasovať je polka aktivneho fora? Tak zase s M142 som ja nikdy konflikty nemal, takže logicky to moze byt niekomu šumafuk.
Do konca mesiaca aký bude verdikt taký bude. Ak bude ze ma väčšina nechce aby som prispieval, tak už viac prispievať nebudem do LVP.
To hlasuju zrejme aj ludia co sem chodia sporadicky, čiže nie boti. Viem aká je realita pomer bohatý muž a ženy vs chudobný muž a ženy.
Všeobecne som sa o ženách nevyjadroval že su všetky zlatokopky. No niekomu sadne niečo na nos zle vydedukuje text a uz rýpe.
Vzápätí sa další toho chytí.No pravdepodobne ak takto dopadne hlasovanie ako je momentálne teraz tak skrátka sa porúčam premna vybavené.
blackieees
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa blackieees »

Blastbit, preco radis muzom v teme LVP, aby ignorovali zeny, aby to vzbudilo u zien zaujem o daneho muza? Preco svoje rady nepraktikujes aj sam na seba voci foru? Keby si sa uplne odmlcal z hojka, mali by sa uzivatelia dozadovat, aby si sa vratil a zacal prispievat dalej, namiesto toho si spravis anketu a snazis sa vzbudzovat pozornost presne ako ten chudak chlapec, ktory sa vsemozne pokusa zbalit babu. Trosku si protirecis slovami a skutkami. Vodu kazes, vino pijes.

A mam jednu otazku, ak by v tvojej ankete nikto nehlasoval, ako by si to vyhodnotil?

P.S. Chlacholit sa tym, ze v sukromnych spravach ta podporuje xy ludi, to je co? 😂
Preco ma tych xy ludi problem ta podporit aj verejne? Tu je to anonymne hojko forum, snad nikomu nehrozi vyhadzov z prace, rozvod, bitka atd., ak vyslovi nazor, ze suhlasi s tebou.

👍 aacid, gogo, starysomar
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Predpokladám že si čital absolutne všetky témy a názory čo som tu kedy napísal. Pretože aj nezaujem od muža vzbudí zaujem ženy.
Toto som napísal "Mna nejaký ludia verejne, aj cez Ss podporili síce minulý rok"...toto si napísal ty " Chlacholit sa tym, ze v sukromnych spravach ta podporuje xy ludi, to je co? "....vidíš tam rozdiel medzi týmito vetami?
"A mam jednu otazku, ak by v tvojej ankete nikto nehlasoval, ako by si to vyhodnotil?"...Tak by som začal dávať ludí do ignore a az vtedy by ma skutočne prestalo zaujimať kto čo píše. Urobil som kompromis tak som založil anketu. Kto chce sa verejne ozval napr v tej teme Blastbitov životný pribeh a kto sa chcel vyjadrit sukromne aby sa nemusel s niekym tuto verejne dotahovať tak mi napísali sami od seba Ss.
Ked uz píses ze xy tak ja som nikdy nikde nenapísal ze ma XY ludí podporuje.Tak trošku čitat s porozumením pred odoslanim príspevku.
blackieees
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa blackieees »

Blastbit napísal: 21 jan 2023, 22:51 Predpokladám že si čital absolutne všetky témy a názory čo som tu kedy napísal. Pretože aj nezaujem od muža vzbudí zaujem ženy.
Toto som napísal "Mna nejaký ludia verejne, aj cez Ss podporili síce minulý rok"...toto si napísal ty " Chlacholit sa tym, ze v sukromnych spravach ta podporuje xy ludi, to je co? "....vidíš tam rozdiel medzi týmito vetami?
Zrakovo ano, vyznamovo nie

Autoeditácia príspevku po 1 min 24 sek:
Kludne rozvin, co podla teba nevidim.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak pojem "xy" a "nejaký" je zrejme rozdiel nie? XY znamená neurčitý počet 100,150,250..Nejaký znamená niektorí v počte 5,10 napríklad.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

už druhý deň som si zabudol kúpiť popcorn k tejto téme.

svoj názor na teba som vyjadril už veľakrát, sebarelexia, čítanie s porozumením a písať tak, aby ti bolo rozumieť.

v hlasovaní robím obštrukciu a vyťahujem kartičku z hlasovacieho zariadenia.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nech sa páči dokup si aj hranolky najedz sa ako ti hrdlo ráči. Kto chce chápe v podstate hned a kto chce si hladá zámienky na konflikt.
Ninx to včera jasne pomenoval a stotožnujem sa snim. Do konca mesiaca ma pravdepodobne budete mat z krku, výsledok to zrejme potvrdí.
Potom sa tu vadte medzi sebou ako to dokážete robit v teme covid,očkovanie,vojna,politika,rozne ine temy sak ja vas do detailu citam.
Len večná škoda ze sem uz pravidelne nechodia zelený moderatori čo to premazať a cca 20 členná skupina ludí co sem aktivne prispievala a aj vdaka nim som sa so ženami posuval dalej a dalej. Len už sem nechodia žial.
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

Blastbit napísal: 21 jan 2023, 22:51 Pretože aj nezaujem od muža vzbudí zaujem ženy.
Toto neplatí o všetkých ženách. Nezáujem zo strany muža vo mne záujem nevzbudil, skôr odradil. A keď striedal záujem s nezáujmom a nevedela som na čom som, vzbudzovalo to vo mne nedôveru voči nemu. Cítila som sa ako na špagáte.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Marry - tak pochopitelne kým nie je vybudovaná pritazlivost, tak chlap moze dotyčnu zenu ignorovat kolko chce jej to bude jedno.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pravda je ze ked zakazete blastbitovi prispievat sem tak klesne priemerny pocet prispevkov za den na fore tak o polovicu :D
Napísať odpoveď