Blastbitove písanie názorov v témach LVP
Re: Blastbitove písanie názorov v témach LVP
Tak mi daj tú odbornu pomoc ked sa pytaš co je toto za temu. Pokial viem si projektový manazer a nie psycholog ani psychiater aby si vedel posudit na zaklade nejakej temy kto potrebuje a kto nepotrebuje odbornu pomoc.Nemas takuto kvalifikaciu. Založil som jasnu temu tak sa vyjadri alebo nevyjadri k teme a nespamuj mi tu arogantnými príspevkami.Na kolko tu je spoločenská(forum) objednavka.
-
maciatko99
Medium Star
Hlasovala som za NIE, pretoze mu chyba slusnost, ucta, pokora, schopnost prijat iny nazor a schopnost rozumne sa vyjadrovat. Myslim si, ze beznym ludom tu nebudu chybat reci o zlatokopkach, dobrej praci, statuse, koketnosti, hviezdach, vysportovanom tele a neviem o com dalsom. Ved co tema, to rovnake dristy.
Mne zase nechyba arogancia určitých ludí včetne tvojich arogantných nazorov. Sama musis vidiet porovnanie teba s Marry,Miaevou a Zuzkou.
To sa skrátka nedá porovnať ako ty prezentuješ svoje nazory a ako prezentuju svoje názory tieto dámy.
Ale ak hlasovanie rozhodne ze ludia chcu aby som prispieval v LVP, tak s ludmi s ktorými som mal častejšie konflikty začnem dávať na ignore list, prípadne iné nástroje ktoré su k dispozicii na fore.
Ale dobre, aspon si zahlasovala, do konca mesiaca ukončím termin, urobím zhodnotenie a následné opatrenie.
To sa skrátka nedá porovnať ako ty prezentuješ svoje nazory a ako prezentuju svoje názory tieto dámy.
Ale ak hlasovanie rozhodne ze ludia chcu aby som prispieval v LVP, tak s ludmi s ktorými som mal častejšie konflikty začnem dávať na ignore list, prípadne iné nástroje ktoré su k dispozicii na fore.
Ale dobre, aspon si zahlasovala, do konca mesiaca ukončím termin, urobím zhodnotenie a následné opatrenie.
-
maciatko99
Medium Star
Dakujem za nazor, nic ine ako ofenzivu z tvojej strany som necakala. To len opat potvrdilo tvoju nevyspelost a urazene ego. Kedze v tejto casti fora nepise az tak vela ludi, tak si myslim, ze hlasovanie je uz rozhodnute. Snad si pokoketujes aspon pri pive s kamaratmi. Serus!
Prvu ofenzivu si urobila ty v Terepinovej teme tam to celé začalo, takže začni od seba aj ohladom nevery a koketovania s chlapmi.
Dal som termin do konca mesiaca. Po jeho ukončení končí aj anketa a po tomto termine uz dalšie hlasovanie nepokračuje.
Dal som termin do konca mesiaca. Po jeho ukončení končí aj anketa a po tomto termine uz dalšie hlasovanie nepokračuje.
-
maciatko99
Medium Star
Aj by som ti nieco na to odpisala, ale nechcem sa znizovat na tvoju uroven.
Na mojej urovni veru nemozes byt, pretože ked som bol zadaný som nebehal za ženou ktorá bola atraktívne oblečená, bol som frajerke verný.
A ty ked si bola zadaná, behala za chlapom v obleku a ten ked zistil ze si zadaná tak ta už nechcel, no ale stále si snim chcela niečo mať.
A nikdy by som toto nevytahoval z minulosti kebyze nezačneš na mna arogantne utočiť v Terepinovej teme ako zmyslov zbavená.
Tak len tolko k tvojim dristom ze nezalezi na peniazoch,obliekani,postave chlapa, jeho spoločenskom postavení.
A ty ked si bola zadaná, behala za chlapom v obleku a ten ked zistil ze si zadaná tak ta už nechcel, no ale stále si snim chcela niečo mať.
A nikdy by som toto nevytahoval z minulosti kebyze nezačneš na mna arogantne utočiť v Terepinovej teme ako zmyslov zbavená.
Tak len tolko k tvojim dristom ze nezalezi na peniazoch,obliekani,postave chlapa, jeho spoločenskom postavení.
-
maciatko99
Medium Star
Svoje temy a prispevky na fore si pamatam. Pamatam si aj na temu, ktoru som zalozila takmer presne 12 rokov dozadu. Som rada, ze si mi ju pripomenul, tak ako si mi ju pripomenil asi dva mesiace dozadu v jednej diskusii. Vobec sa za tu svoju temu nehanbim, ani za tu druhu. Bola som mlada, beriem to ako lekciu vo svojom zivote.
Tebe musel strasne niekto v detstve ublizit. Nebol si sexualne zneuzivany alebo nieco take? Lebo ked citam tvoje prispevky, tak niekedy mi prides takpovediac ako taka moralna troska, ktora si kompenzuje svoj prazdny zivot prispevkami na tomto fore. Mas prudke sklony k ponizovaniu, nedokazes ustat ani len malu kritiku, akukolvek kritiku na tvoju osobu pretavis na osobny utok. Uz ti tu na fore aj niekto pisal, ze si vyhladas temy pouzivatela a snazis sa ho tym konfrontovat. Presne tak ako si to urobil u mna pred dvomi mesiacmi a aj prave teraz. Tvoje detinske spravanie a hnev, ktory v sebe skryvas dokazuje to, ze akou formou pises prispevky. Najskor nieco napises, odosles a potom ti napadnu dalsie myslienky, o tri minuty upravis prispevok a doplnis ho. O dalsie dve minuty das opat upravit prispevok a nieco dopises. Nedokazes si utriedit myslienky pri pisani, nedokazes veci napisat na prvykrat, dusis v sebe hnev a preto potrebujes dvakrat upravit prispevok a nieco dopisat.
Tebe musel strasne niekto v detstve ublizit. Nebol si sexualne zneuzivany alebo nieco take? Lebo ked citam tvoje prispevky, tak niekedy mi prides takpovediac ako taka moralna troska, ktora si kompenzuje svoj prazdny zivot prispevkami na tomto fore. Mas prudke sklony k ponizovaniu, nedokazes ustat ani len malu kritiku, akukolvek kritiku na tvoju osobu pretavis na osobny utok. Uz ti tu na fore aj niekto pisal, ze si vyhladas temy pouzivatela a snazis sa ho tym konfrontovat. Presne tak ako si to urobil u mna pred dvomi mesiacmi a aj prave teraz. Tvoje detinske spravanie a hnev, ktory v sebe skryvas dokazuje to, ze akou formou pises prispevky. Najskor nieco napises, odosles a potom ti napadnu dalsie myslienky, o tri minuty upravis prispevok a doplnis ho. O dalsie dve minuty das opat upravit prispevok a nieco dopises. Nedokazes si utriedit myslienky pri pisani, nedokazes veci napisat na prvykrat, dusis v sebe hnev a preto potrebujes dvakrat upravit prispevok a nieco dopisat.
Si pekne mimo pokrytecka69. Pred pár dnami som podakoval za kritiku pár ludom a ty napíšeš že nedokážem ustáť ani malú kritiku.
Ked mi dala kritiku zuzanuška alebo Marry nedávno alebo zopár chlapov ešte som sa im aj podakoval aj za názor.
Ja tvoju cholericku aroganciu nemusím brať ako názor ktorý musím akceptovať stoj čo stoj. Z chudáka Terepina ste v tej téme urobili nulu.
Nebol som sexuálne zneužívaný, ale na zlých ludí ako ty reagujem bezcitne. Celý môj sexuálny život bol spísaný v mojej predposlednej téme.
To že si predbežne štylisticky upravím príspevok to preto, že som v robote a doma mám svoju dalšiu robotu. Tiez sa ti to moze stať ako aj mne.
Este byť aj hrdá na to, že si nejakým chlapom úmyselne ubližovala si pekne mimo skrátka. Premna si zase koketná troska
To už aj por*oherečka má vyššiu hodnotu.Tá si aspoň na seba zarobí,pravidelne na prehliadky chodí, nemusí kde koho klamať koho má za milencov. Prípadné tvoje dalšie reakcie už končia na ignore liste tak nestrácaj čas, z tvojich názorov si nič nezoberiem k srdcu takže papa.
Ked mi dala kritiku zuzanuška alebo Marry nedávno alebo zopár chlapov ešte som sa im aj podakoval aj za názor.
Ja tvoju cholericku aroganciu nemusím brať ako názor ktorý musím akceptovať stoj čo stoj. Z chudáka Terepina ste v tej téme urobili nulu.
Nebol som sexuálne zneužívaný, ale na zlých ludí ako ty reagujem bezcitne. Celý môj sexuálny život bol spísaný v mojej predposlednej téme.
To že si predbežne štylisticky upravím príspevok to preto, že som v robote a doma mám svoju dalšiu robotu. Tiez sa ti to moze stať ako aj mne.
Este byť aj hrdá na to, že si nejakým chlapom úmyselne ubližovala si pekne mimo skrátka. Premna si zase koketná troska
To už aj por*oherečka má vyššiu hodnotu.Tá si aspoň na seba zarobí,pravidelne na prehliadky chodí, nemusí kde koho klamať koho má za milencov. Prípadné tvoje dalšie reakcie už končia na ignore liste tak nestrácaj čas, z tvojich názorov si nič nezoberiem k srdcu takže papa.
Taktiež som dal nie.
Podľa môjho názoru, tieto názory v štýle: chlap musí dobre vyzerať a dobré zarábať, ináč nemá šancu (omieľané pri každej príležitosti), môžu niektorým ľuďom, ktorý hľadajú v tejto téme pomoc, skôr uškodiť ako im niečo dať.
Podľa môjho názoru, tieto názory v štýle: chlap musí dobre vyzerať a dobré zarábať, ináč nemá šancu (omieľané pri každej príležitosti), môžu niektorým ľuďom, ktorý hľadajú v tejto téme pomoc, skôr uškodiť ako im niečo dať.
-
starysomar
Hardcore addict
Blastbit - sám si mimo a mal by si s tým niečo robiť. Keď Ti niekto stúpi na kurie oko - začneš vyvádzať.
Máš nejaké nutkanie vyjadrovať sa ku všetkému možnému no osobne ak by som potreboval poradiť vo vzťahoch - Tvojim radám sa vyhnem oblúkom. Máš problém sám so sebou a nemalý.
Máš nejaké nutkanie vyjadrovať sa ku všetkému možnému no osobne ak by som potreboval poradiť vo vzťahoch - Tvojim radám sa vyhnem oblúkom. Máš problém sám so sebou a nemalý.
JCM01- vdaka za uprimny príspevok - chlap čo chce mať uspech u žien by mal mať daleko viac ako len podpriemerny vyzor a prácu za 550 eur.
Má to nejakých takýchto chlapov motivovať a panicov tiež niečo robiť stým stavom. V poriadku tu sa nezhodneme každý to vidí na základe svojich skúseností inak. Ty si si napr niečim prešiel a ja takisto no nebál som sa to verejne detailne rozpísať.
starysomar - určite si spomenieš že aj na tvoje rady, som sem tam dal a podakoval. Osobné arogantné útoky a stupenie na kurie oko je rozdiel.
Ku všetkemu sa vyjadrujem? Toto by som poprosil vysvetliť viac. Samozrejme každý si moze z dostupných informacii vyberať to, s čím sa najviac stotožnuje. Ved som tým ludom ani v živote nepísal, že sa musia riadiť zrovna mojimi radami.
Má to nejakých takýchto chlapov motivovať a panicov tiež niečo robiť stým stavom. V poriadku tu sa nezhodneme každý to vidí na základe svojich skúseností inak. Ty si si napr niečim prešiel a ja takisto no nebál som sa to verejne detailne rozpísať.
starysomar - určite si spomenieš že aj na tvoje rady, som sem tam dal a podakoval. Osobné arogantné útoky a stupenie na kurie oko je rozdiel.
Ku všetkemu sa vyjadrujem? Toto by som poprosil vysvetliť viac. Samozrejme každý si moze z dostupných informacii vyberať to, s čím sa najviac stotožnuje. Ved som tým ludom ani v živote nepísal, že sa musia riadiť zrovna mojimi radami.
Už len za poslednú stranu Blastbitovych vyjadrení by som dal NIE, nevyzreté názory a mentálna obmedzenosť z tých postov úplne striekaju
Tak daj volbu B aj do hlasovania kludne. Tiez by som ta tak pomenoval v teme koronavirus za tie tvoje verbálne utoky na jackbovu rodinu ty nevyzretý názor a mentálna obmedzenosť ktoré z teba enormne striekali.
Stále máš možnosť 
-
maciatko99
Medium Star
Tak si sa Blastbit opat predviedol. Starysomar to pekne opisal, ze ti niekto stupi ns kurie okolo a uz vyvadzas. Presne to je aj vidiet z tvojich par poslednych prispevkov.
-
javatar
Hardcore addict
pod toto by sa hadam podpisala vacsina.aacid napísal: 20 jan 2023, 19:53...ja nechcem aby si prestal pisat do tych tem, ja by som iba chcel aby si sa spraval trochu rozumnejsie
V prvom rade by som ale odporucal predtym ako prispevok napises:
1. Premysliet si co vlastne chcem povedat
2. Napisat myslienku a precitat si to po sebe
3. Opytat sa: Je to co som napisal zrozumitelne v sulade s mojim postojom a myslienkou ktoru som chcel vyjadrit? Ak nie je dostatocne, tak sa vratit k bodu 1. Ak je vsetko v poriadku tak az potom kliknut tlacitko "Odoslat"
aacid ma prispevky velmi zrozumitelne, mohol by napisat par tipov ako pisat viac zrozumitelne
javatar - vdaka za konštruktivnu kritiku. Dlhé slohy vypisujem len ľudom ktorí nechápu ani to, keď napíšem niečo v stručnosti.
Ja aacida rozhodne nemusím, do budúcnosti už s ním nechcem v žiadnej téme o niečom diskutovať, to píšem otvorene.
Pochopil som, čo si mi chcel zdeliť, beriem to na vedomie.
Ja aacida rozhodne nemusím, do budúcnosti už s ním nechcem v žiadnej téme o niečom diskutovať, to píšem otvorene.
Pochopil som, čo si mi chcel zdeliť, beriem to na vedomie.
ja a asi aj každý tu si o balastbitovi myslí svoje. Ale ako fanúšik bizarného humoru, mi to príde celkom zábavné. Niečo ako stand up Petra Marcina v repríze o pol noci pri druhej fľaši vína. Taký guilty pleasure, kedy si naozaj prečítam našupu celú tému a jeho názory a celkom sa medzi kamošmi bavíme 
A takýto nado mnou robí psychologa