GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: GTA V - vseobecna diskusia

Príspevok od používateľa aacid »

hru hras vzdy len cez rockstar social club. steam, epic a podobne su len obchody kde si to kupis. mozes to kupit kdekolvek (kludne ja krabicovu verziu) ale v konecnom dosledku sa vzdy musis prihlasil do rockstar social club a hrat to cez to.
takze pokial si to kupil/dostal cez epic, nainstaloval cez epic, potom si sa musel aj tak prihlasil do social clubu. no a pokial si dostal tam ban tak si musis hru kupit znova a vytvorit si nove konto na social clube.
AggreSSor777
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AggreSSor777 »

Tak som to poriešil tak, že som zakúpil účet na playerauction (epic) za 7 eur od nejaké ho rusa a rockstar účet sa mi automaticky sparoval s jeho účtom na rockstare....a funguje to bez problémov
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ak bol kradnuty, dlho si ho neužiješ.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

GTA Online má na PC bezpečnostnú dieru | Sector.sk
Hackeri objavili v GTA Online bezpečnostnú dieru, ktorá umožňuje iným hráčom manipulovať s vaším profilom. Môžu pridávať, rušiť a upravovať vaše štatistiky a permanentne pokaziť vaše konto alebo aj niečo vo vašom PC. Kým to Rockstar nefixne, neodporúča sa hrať bez firewallu a ideálne je však momentálne nehrať GTA Online na PC.

Ak by sa vám to stalo, hneď si vymažte Rockstar Games adresár pod dokumentmi a spustite hru znovu, aby sa vám refreshol profil.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ja som naposledy GTA Online zapol pred 3 rokmi, vtedy mi nejaky hrac zistil IP adresu (dost jednoduche v GTA Online) a dostal som taky DDoS attack, ze sa mi router hodinu spamataval.
Napísať odpoveď