hru hras vzdy len cez rockstar social club. steam, epic a podobne su len obchody kde si to kupis. mozes to kupit kdekolvek (kludne ja krabicovu verziu) ale v konecnom dosledku sa vzdy musis prihlasil do rockstar social club a hrat to cez to.
takze pokial si to kupil/dostal cez epic, nainstaloval cez epic, potom si sa musel aj tak prihlasil do social clubu. no a pokial si dostal tam ban tak si musis hru kupit znova a vytvorit si nove konto na social clube.
GTA V - vseobecna diskusia
-
AggreSSor777
Light Expert
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Tak som to poriešil tak, že som zakúpil účet na playerauction (epic) za 7 eur od nejaké ho rusa a rockstar účet sa mi automaticky sparoval s jeho účtom na rockstare....a funguje to bez problémov
Ak bol kradnuty, dlho si ho neužiješ.
GTA Online má na PC bezpečnostnú dieru | Sector.sk
Hackeri objavili v GTA Online bezpečnostnú dieru, ktorá umožňuje iným hráčom manipulovať s vaším profilom. Môžu pridávať, rušiť a upravovať vaše štatistiky a permanentne pokaziť vaše konto alebo aj niečo vo vašom PC. Kým to Rockstar nefixne, neodporúča sa hrať bez firewallu a ideálne je však momentálne nehrať GTA Online na PC.
Ak by sa vám to stalo, hneď si vymažte Rockstar Games adresár pod dokumentmi a spustite hru znovu, aby sa vám refreshol profil.
Ja som naposledy GTA Online zapol pred 3 rokmi, vtedy mi nejaky hrac zistil IP adresu (dost jednoduche v GTA Online) a dostal som taky DDoS attack, ze sa mi router hodinu spamataval.