inak aj 22.110 som premeskal aspon teda za 300 eur, mozno inde bude este skladom o nieco drahsi. zariskujem trochu a pockam ci sa nieco neobjavi este, ci nenaskladnia popripade ci nepride akcia este. v najhorsom proste priplatim za nieco lepsie (ak bude vobec nieco skladom, ak nie sperky nikdy nic nepokazia)
My sme ho silno chceli, ale zistili sme, že ten displej je tam k ničomu. Sme čakali, že tam bude pár programov káv, ale tam sa dá nastaviť len intenzita a veľkosť + kapučíno.
Zvazujem kupu lacnejsieho kavovaru. Nie som kavickar, ale zaroven vypijem pomerne dost kavy (praca v IT). Je to lepsia/horsia volba nez tie lacnejsie Delongi ? Vzal by som Delongi, ale na tomto ma zaujalo, ze to vie aj latte a ja tie mlieckove kavy celkom mozem
Siemens sa mi pozdava najviac, ale ked pozeram hodnotenia, ludia su s nim velmi spokojny kym funguje, ale mnohym to klaklo. Delongi sa zda byt o hodne spolahlivejsie
osobne som pil kavu z oboch, dokonca som ju robil sam a co sa tyka chuti kavy mas to jedno, zalezi skor na tom co tam nasypes, ale uzivatelsky mi prisiel intuitivnejsi 21.117
Kupon na 10eur mam tusim tiez, dostal som ho za akceptovanie spamu. Tak uvidim, ale asi vezmem to delongi. Na Alze ho maju za 260 aj v pouzitom stave, ale je tam uz obmedzena zaruka, takze to za tych par eur nestoji.