Aký seriál začať pozerať
-
twardykamen
Medium Professional
Re: Aký seriál začať pozerať
White Lotus-vtipno dramaticka sonda do spolocnosti.vyborne originalne.
Jack Ryan - Season 3 - 8/10. Napatie, zapletka, akcia, mne sa to dost pacilo cela tato seria 3.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kvoli tomu EPIC koncu urcite ... mna odjebalo !!harrison314 napísal: 02 dec 2022, 20:45 Oplati sa pozriet 1899? (Dark som nevidel a mam rad ked sa zahady a mysteria nakoniec vysvetlia.)
inac teraz mozem odporucit TULSA KING taky mafiansky serial hra tam RAMBO
Tiez akurat pozeram Tulsa King. Jediny problem je cakat na dalsie diely.
tulsa king odporucam aj ja 
dalsie casti vychadzaju vzdy v nedelu
dalsie casti vychadzaju vzdy v nedelu
Pozeram Invansion na Apple Tv+ :
je to divné, nie zlé, ale divné a má to pomalé tempo
som zvedavy na záver ale také pozeranie, že ešte pri tom mobilujem - idealne
som zvedavy na záver ale také pozeranie, že ešte pri tom mobilujem - idealne
mna velmi prekvapil Cabinet of Curiosities, podla mna to ani nie je serial v pravom slova zmysle, kazdy diel ma hodinu je to samostatny pribeh a je od ineho rezisera. cele to zastresuje guillermo del torro. skor by som to oznacil ako zbierka kratkych horrorovych filmov ale niektore su fakt stavnate... ziadny nebol (zatial, este ostavaju dva) vyslovene zly.
The Bear - Disney+
Podľa Guardianu seriál roka a určite má k tomu blízko! Nečakal som a dostal som Boiling Point X10
Vlastné nestíhate od začiatku ale stačí to pozerať a unášať sa a každým dielom to začne dávať väčší a väčší zmysel a aj záver je super a nie žiadny lacný cliffhanger.
Všetko sa točí okolo reštaurácie, tak na to sa treba pripraviť.
Podľa Guardianu seriál roka a určite má k tomu blízko! Nečakal som a dostal som Boiling Point X10
Vlastné nestíhate od začiatku ale stačí to pozerať a unášať sa a každým dielom to začne dávať väčší a väčší zmysel a aj záver je super a nie žiadny lacný cliffhanger.
Všetko sa točí okolo reštaurácie, tak na to sa treba pripraviť.
Andor na Disney+
Ako jedine, co viem na tento serial povedat je iba wow. Star Wars serial bez Jedi a ich mecov, bez vsetkeho co Star Wars robi Star Warsom a napriek tomu neskutocne dielo. Ak sa zamyslim, tak v celom seriali sa toho vela neudialo, ale takto to vyzera, ked hercom sadnu postavy, vela politiky v pozadi a brutalny soundtrack. Odporucam kazdemu a hlavne napriek nudnym prvym castiam dopozerat do konca.
Ako jedine, co viem na tento serial povedat je iba wow. Star Wars serial bez Jedi a ich mecov, bez vsetkeho co Star Wars robi Star Warsom a napriek tomu neskutocne dielo. Ak sa zamyslim, tak v celom seriali sa toho vela neudialo, ale takto to vyzera, ked hercom sadnu postavy, vela politiky v pozadi a brutalny soundtrack. Odporucam kazdemu a hlavne napriek nudnym prvym castiam dopozerat do konca.
Urcite od Taylor Sheridan: yellowstone a 1923
A taktiež prequel 1883, ma to skvely pribeh.
Andor pre mna obrovske prekvapenie. Neskutocny vizual, soundtrack, postavy. Nenudil som sa ani minutu.
Slow Horses - Apple TV+
Vynikajúci Gary Oldman v role nechutného bossa najhorších agentov v Odpadlisku kam chodia agenti za trest ked nieco pokazia. Pod vrstvou akože komedie je skryty jeden z najlepších špionážnych seriálov poslednej doby. Mne osobne tam tá haha-zložka prišla trochu na silu, ale tak asi je to potom pohodovejšie na sledovanie alebo čo.
Neviem prečo, mne to pripomínalo Bodyguarda z Netflixu, ale nebolo to uplne ronvaké. Berie sa to menej vazne a lepšie herecké vykony.
07/10
Vynikajúci Gary Oldman v role nechutného bossa najhorších agentov v Odpadlisku kam chodia agenti za trest ked nieco pokazia. Pod vrstvou akože komedie je skryty jeden z najlepších špionážnych seriálov poslednej doby. Mne osobne tam tá haha-zložka prišla trochu na silu, ale tak asi je to potom pohodovejšie na sledovanie alebo čo.
Neviem prečo, mne to pripomínalo Bodyguarda z Netflixu, ale nebolo to uplne ronvaké. Berie sa to menej vazne a lepšie herecké vykony.
07/10
1883 SkyShowtime skvelý western, ktorý sleduje strasti pionierov na Oregon trail..a trochu prekvapivo skončí v Montane, pretože je to predsa prequel k Yellowstone a 1923
9/10 -1 bod za to, že všetci mali dokonalý chrup
9/10 -1 bod za to, že všetci mali dokonalý chrup
Začal som pozerať nové veci na AppleTV+
Shrinking
Hello Tomorrow
Liaison
Za mňa všetky fajn oddychovky. Liaison zaujímavý akčný.
Autoeditácia príspevku po 1 min 21 sek:
Shrinking
Hello Tomorrow
Liaison
Za mňa všetky fajn oddychovky. Liaison zaujímavý akčný.
Autoeditácia príspevku po 1 min 21 sek:
Pomalé, nikam sa to za celú sériu neposunulo ale druhá séria ak bude tak myslím, že by mohla byť už lepšie na tom. Mňa to bavilo ale tiež to bolo také že môžeš si skrolovať tiktok a nič ti neušlo.begbeee napísal: 03 jan 2023, 9:57 Pozeram Invansion na Apple Tv+ :
som zvedavy na záver ale také pozeranie, že ešte pri tom mobilujem - idealne![]()
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som si dal Red Rose na netflixe, tiez dobra oddychovka
Rabbit Hole
The Big Door Prize
A tretia séria Ted Lassa je naloženáááá.
The Big Door Prize
A tretia séria Ted Lassa je naloženáááá.
Tiez som dnes zacal pozerat Rabbit Hole a po prvych dvoch castiach mozem len odporucat.
https://www.csfd.cz/film/1232839-medium/prehled/ toto ma dnes chytilo
-
twardykamen
Medium Professional
Beef - tak toto ma neuveritelne chytilo. Road rage vyusti do spiraly napriekov a nasilnosti.vtipno dramaticke 9/10
https://www.csfd.cz/film/1314198-ve-pri/prehled/
https://www.csfd.cz/film/1314198-ve-pri/prehled/