Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Blastbitove písanie názorov v témach LVP

A- chcem aby písal názory do tém LVP
21
50%
B- nechcem aby písal svoje názory do tém LVP
21
50%

Celkom hlasov: 42

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Príspevok od používateľa beardie »

zalozil si si temu (uz druhu), aby si sa spytal na nazor na seba od spoludiskuterov a nepaci sa ti, ked ti napisu, co si o tebe realne myslia :smt006
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Nazor a trollovanie nie je to isté, jelafitä :smt006. To sú 2 rozličné témy. Ale možno sa nakoniec dočkáte niektorí to že v LVP skončím :)
Dobre vedieť kto je nepriatel a kto na niekoho sa dá spolahnuť.
beardie
Redeemer
Redeemer

fakt to takto binarne delis?
nezobral si si z toho nic ine? ziadny priestor na zlepsenie na tvojej strane? si dokonaly a nic menit nebudes?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Blastbit napísal: 23 jan 2023, 13:01Dlhé slohy vypisujem len ľudom ktorí nechápu ani to, keď napíšem niečo v stručnosti.
Tvoje dlhe slohy na zrozumitelnosti povacsine nepridavaju. Skor naopak.
Blastbit napísal: 23 jan 2023, 13:01Ja aacida rozhodne nemusím, do budúcnosti už s ním nechcem v žiadnej téme o niečom diskutovať, to píšem otvorene.
Nemusiet niekoho je v poriadku ale odmietat diskutovat aj ked mate obaja co povedat k veci ukazuje dalsi problem. Ty potom nehladas diskusiu ale echo-chamber. To uz nie je o myslienkach ale o nejakom pseudo-socialnom rozmere kde ludia tvoria skupinky kde sa navzajom bezpodmienecne podporuju, zanedbavaju sa nekonzistencie a celkovo ide o vztahy viac ako o myslienky - a to nie je primarna funckia verejnej diskusie (a celkovo je tento format pre formovanie vztahov nevhodny).

Dost osobna otazka ale nemas nahodou problem s osamelostou? Vies sa nezhodnut s ludmi vo svojom blizkom okoli a napriek tomu si ich vazit?

Autoeditácia príspevku po 59 sek:
Blastbit napísal: 23 jan 2023, 13:29Dobre vedieť kto je nepriatel a kto na niekoho sa dá spolahnuť.
Tak z tohto jasne vidiet, ze nehladas diskusiu ale nejake socialne zazemie. Case closed.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie - netvrdim ze som dokonalý to si napísal ty. Osobnostná dokonalosť neexistuje. Opäť niečo z tvojich prekrúcačiek ?
Tu máš uvedené spred pár minút čo som si zobral k srdcu od javatara
1. "vdaka za konštruktivnu kritiku" (len v tejto téme viackrát napísané odo mňa)
2. "Pochopil som, čo si mi chcel zdeliť, beriem to na vedomie." (niekolkýkrát v tejto téme takisto napísané odo mňa)
U mňa si na rovnakej urovni ako aacid,pokrytecka69 takže dalšie tvoje snahy o niečo budú už ignorované, nielen tu ale aj v iných sekciach.
javatar - diskusia z ich strany len o tom že ich slniečkarske názory sú jediné správne a ze nikto nemoze mat odlišný názor z odlišných skusenosti. Na kolko poznám osobne stovky ludí tak o osamelosti nemože byť reč. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

„A vy lynčujete černochy“ (rusky: „А у вас негров линчуют“, A u vas něgrov linčujut) a později „A vy věšíte černochy“ jsou fráze satirizující reakce sovětské propagandy na americkou kritiku porušování lidských práv.[1][2] Používání frází, jako jsou tyto, je příkladem taktiky tu quoque[3][4] (jde o argumentační klam typu Úhybný manévr) a bylo pokusem odrážet kritiku Sovětského svazu odkazováním na rasovou diskriminaci a lynčování v USA.[2][5]
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

javatar napísal: 23 jan 2023, 12:54aacid ma prispevky velmi zrozumitelne, mohol by napisat par tipov ako pisat viac zrozumitelne
budem s cervernat :) dakujem za kompliment ale obavam sa ze nejake extra mudre rady nemam. pisem ako pisem, nikdy som sa nad tym nezamyslal ze preco tak pisem :) (osobne si myslim ze niekedy pisem ako retard ked to po sebe citam, hlavne ked pisem po veceroch a pod vplivom :D)

ja by som uprimne chcel Blastbitovi pomoct, lebo mam pocit ze jeho nazory nie su tie najspravnejsie a ze keby ich zmenil tak by to prospelo aj jemu.
ale pokial on pomoc nechce/nepotrebuje je to jeho vec a ja to respektujem a viac menej sa ho snazim ignorovat. problem nastava ked sem pride niekto iny s tym ze chce poradit a Blastbit do neho hned zacne tlacit svoju filozofiu. vtedy uz ide kazit zivot nie len sebe ale aj inym ludom a tomu by som chcel zabranit.
beardie
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 23 jan 2023, 13:48U mňa si na rovnakej urovni ako aacid,pokrytecka69 takže dalšie tvoje snahy o niečo budú už ignorované, nielen tu ale aj v iných sekciach.
prosim nieeeee :nono:
nedavaj ma do ignoru, co budem robit :cry:
patvak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa patvak »

ja to tu len citam .. forum som veru citaval este snad ako 16 rocny dnes uz taha na 31.. (ak by sa tu vytahoval vek ) :)
mne z tohto celeho co Blastbit pise jedine
ten clovek ma komplex z toho co robi a z toho co zarobi
sam vie ze by nedokazal zenu ako on pise na urovni ohurit tak automaticky hlada dovody resp matematicke pravidlo preco to neexistuje a neda sa to.
Tipujem ze ak by mal moznost mat babu ako maciatko okamzite by ju chcel ale ta by o neho neoprela ani len bicykel...
mne to pride ako reci odvrhnuteho zakomplexovaneho cloveka ktory je zo seba nestastny a zeny o neho nejavia zaujem tak na ne utoci a neschopnost najst si partnera zvaluje na to, ze caka na tu s hodnotami...
bullshit bral by len nie je koho
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Docitat temu Blastbitov zivotný pribeh od hora,dole - všetko detailne vysvetlené než sa začnu tvoriť domnienky aj mylné závery.
Ale díky za komentár a hentú by som v zivote nechcel spoznat, opovrhujem takými zrádnymi ženami. Mám svoje typy žien a kamarátky.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Prečo mám pocit, že sa pri nich naozaj nemusíš báť mužskej konkurencie :D :D :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 23 jan 2023, 13:48diskusia z ich strany len o tom že ich slniečkarske názory sú jediné správne a ze nikto nemoze mat odlišný názor z odlišných skusenosti.
Mne to skor pride tak, ze ktokolvek ma iny nazor tak donho tlacis ten svoj. Ak ti iny nazor pride chybny tak na tu chybu poukaz. Spytaj sa doplnujucu otazku, napis opacny pripad a podloz ho niecim. Namiesto toho beries ine nazory alebo chyby v tvojich tvrdeniach ako osobne utoky. A hras sa na nepriatelov a kamaratov. Ja viem, ze je tazke vidiet veci ktore robime sami z pohladu druheho ale skusil to vobec?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobre javatar tak názorný príklad na poukazovanie chyby a moje argumentačné písanie názoru na dotyčnú chybu.
Niekto napíše že dostať sa do Friendzone je stopka chlapa u ženy, že nie je možné sa z toho už vyhrabať.
Moj nazor je taký ze dotyčnej osobe/osobám napíšem, že poznám viacero ludí v ktorých chlap možno bol z nejakých príčin pre dotyčnú ženu nepríťažlivý, ale ked na sebe začal vychytávať výzorové chyby, chyby jeho správania k dotyčnej žene, zmena práce a nadobudnutie lepších financii (nehovorím o milionaroch) tak ho tá žena môže začať postupne brať ako chlapa na vztah.
Ved poznám osobne ženy ktoré si začali vztahy so svojimi kamarátmi, resp niektoré sa za nich aj vydali. Hoci predtým to bol len kamarát.
No a vzápätí na mna skupina ludí začne reagovať (aj osobnými invektívami), ako keby som napísal nemožnú vec ktorá sa nikdy nemohla udiať.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Vies to dolozit aj prispevkami?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Samozrejme ze som zahlasoval za NIE ale je mi to v podstate jedno. Uz skoro rok ho mam v ignore.
95% jeho prispevkov povazujem za spam a je uplne irelevantne ci s jeho nazorom suhlasim. Problem je inde.
beardie
Redeemer
Redeemer

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Na kolko poobede a v noci tu nebudem, tak už teraz cca o 12 tej uzatváram hlasovanie v ankete a zároveň píšem posledný príspevok v LVP.
Opätovne dakujem asi tak 20 člennej skupine ludí žien a mužov z fora, no žial už sem prestali aktívne chodiť a prispievať do tém LVP.
Od oktobra 2012 - marca 2014 mi otvorili oči ohladom rozmýšlania žien, nárokov na mužov a skutočných potrieb slovenských žien.
Ich cenné a praktické rady, vyvrátené bullshity a mýty, ktoré sa mi v reálnom živote potvrdili, ma ochránili od prípadných problémov.
Pred úplným záverom dakujem ludom, ktorí hlasovali za moje zotrvanie a za konštruktívnu kritiku (za ktorú som viackrát podakoval).
No plne rešpektujem tento výsledok hlasovania. Po viac ako 10 rokoch, definitívne a záväzne končím s prispievaním do tém LVP.
beardie
Redeemer
Redeemer

:smt006
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

F :smt119
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

podla mna vzhladom na tesny vysledok zbytocne.
Napísať odpoveď