Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Blastbitove písanie názorov v témach LVP

A- chcem aby písal názory do tém LVP
21
50%
B- nechcem aby písal svoje názory do tém LVP
21
50%

Celkom hlasov: 42

Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Blastbitove písanie názorov v témach LVP

Príspevok od používateľa Frco »

Rešpekt, že to ukončil napriek tesnému výsledku. Nie každý by to tak spravil a snažil sa to zaobaliť práve o tom, že veď pár hlasov hore dole.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

to dopadne ako keď niekto verejne vyhlási, že si ruší facebook. Za mesiac je späť :-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kedze je pred polnocou a v hlasovani je to nerozhodne 19 ku 19, tak vyuzijem svoj hlas a zahlasujem aj ja. Ja som zahlasoval v ankete na moznost B, teda nechcem, aby pisal svoje nazory do LVP. Myslim si, ze clovek, ktory potrebuje sam o sebe zakladat temy, pytat sa ludi na nazor o sebe, tak nebude na tom uplne psychicky v poriadku. Pokial je ten nazor kriticky ci opozitny ako nazor Blastbita, tak Blastbit okamzite spusta utoky vo forme urazok a ponizovania. Aj preto som mu na fore udelil varovanie. Myslim si, ze clovek, ktory vyhladava polutovanie, zaklada o sebe temy, spoveda sa tu zivotopisom v ktorom sa snazi obhajovat sam seba, tak ma v prvom rade problem sam so sebou a nemal by radit inym ludom. Lebo ako si uz mnoho ludi vsimlo, tak pokial niekto s Blastbitom nesuhlasil, hned bol ohen na streche. A obhajoba, ze vychadza len z vlastnych zivotnych skusenosti je podla mna velmi chaba.

Z mojho pohladu skoncila tato anketa pre Blastbita velkym fiaskom, ze to necakal ani on sam.

Na zaver len jedno: Pokora, pokora...
Prílohy
blastbit_anketa.jpg
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ja som podobne zahlasoval za moznost B, sice som s nim nikdy konflikt nemal, mne skor vadilo, ze v kazdej LVP teme bol on hlavnym prispievatelom a nevedel nikde zniest nazory inych ludi. Ja si denne prezriem toto forum, neprispievam velmi casto, ale v poslednej dobe bolo v temach priliz vela Blastbita. Keby mal o 1/3 menej prispevkov, tak by som aj mozno zahlasoval za moznost A, ale takto bohuzial to bola moznost B pre mna.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Kazdy sme nejaky a vzdy je moznost na sebe popracovat. Preto dufam, ze to nezoberie negativne, ale ako wake-up call a posnazi sa nieco zmenit aj v ramci spatnej vazby, ktoru tu obdrzal.
Napísať odpoveď