náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Príspevok od používateľa kayko »

To by bolo moc prvoplánové, keďže ako píše, momentálne sa tvária, že sú niekde na začiatku. Skôr jej naznačiť, že tvoj záujem neopadol, keď sa ti niečo na nej páči, tak jej to dať najavo, ale žiadne sexuálne narážky. S návrhom musí prísť ona, stačí aby jej dal pocit istoty, že je na ňu nažhavený, ale má to pod kontrolou.
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Lenze on to nema pod kontrolou a ani nikdy mat nebude.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pocit istoty a ze je na nu nazhaveny jej vie dat aj tym, ze jej napise, ze ma na nu chut. Ved nema co stratit, maximalne ho odmietne.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lukylan »

ja by som jej dal najavo, lenže som absolútne zmätený. Ona sa tvári už 2 mesiace ako keby sme nikdy spolu nespali. Akoby to nebola tá nadrźaná perverzná samica, ktorú poznám. Myslíte, že by to mohla byť hra? Lebo keby kašlala na mňa, tak sa aj tak správa, ale ona je veľmi milá a príjemná.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

A teba to stále prekvapuje? Veď si predtým písal o jej pravidlách so STOPkou, tak toto je iba ďalšia jej manipulácia. Treba byť nad vecou a kontrolovať svoje emócie. Nedá sa byť milý k niekomu, s kým si predtým spával a teraz už nespávaš? To sa nejako vylučuje? Veď ste mali spolu iba sex, celý čas ti hustila do hlavy, že to chce bez lásky.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Manipulácia je presná definícia.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

starysomar- veď by somnou nemusela manipulovať. Vie, že som do nej zbláznený aj bez toho. Jedine keby ju bavilo trápiť ma
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ona ta netrapi. Ty sa trapis sam.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

A ty vieš, že ste obaja ženatý. Dalo by sa teda polemizovať o tom, čo by ste nemuseli. Toto mi príde, ako keď sa zlodej sťažuje, že ho okradli.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Možné je všeličo. Môže mať inú hračku. Mohla si pomyslieť, že to skôr-neskôr môže niekomu ublížiť. Sám som bol blízko podivnému vzťahu s čerstvo rozvedenou. V podstate sme vycúvali obaja. Ona potrebovala niekoho nastálo, nie na víkendy, ja som sa bál, aby to neohrozilo rodinu, deti boli ešte malé. Vlastne som niečo podobné vyviedol v ten istý rok ešte raz, no potom už nikdy. Mojej to vtedy nevadilo, vedela o tom, dnes by sa už bála z viacerých dôvodov.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ze by manzelska kriza skoncila a ona uz nepotrebuje hladat sex inde?
takze doteraz si bol zamilovany do cudzej zeny a aspon si s nou mal sex, teraz si uz cisto vo friendzone... gratulujem. hlavne teda pokial ti to vyhovuje ako si napisal.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

tak včera som za ňou bol v kancelárii riešiť nejaké veci (samozrejme zámienka) a už som nevydržal, tak som si ju k sebe pritisol a začal som ju bozkávať. Nechala sa a rozdali sme si to u nej na pohovke. Myslel som si, že ma odstrčí, ale nie. Bola vášnivá ako vždy, akurát mi predtým nedávala žiadne signáli. Takže po dvoch mesiacoch....
prestigio77
Novice
Novice

Príspevok od používateľa prestigio77 »

Lukylan napísal: 08 feb 2023, 10:42 tak včera som za ňou bol v kancelárii riešiť nejaké veci (samozrejme zámienka) a už som nevydržal, tak som si ju k sebe pritisol a začal som ju bozkávať. Nechala sa a rozdali sme si to u nej na pohovke. Myslel som si, že ma odstrčí, ale nie. Bola vášnivá ako vždy, akurát mi predtým nedávala žiadne signáli. Takže po dvoch mesiacoch....
Ja trošku OT, ale mňa by zaujímalo, že kde pracuješ? Je mi jasné, že sem nenapíšeš konkrétnu firmu ani nič, to vôbec ani nechcem, ale možno odvetvie, v ktorom ty alebo firma pôsobíš? Písal si tu lebo o vysokých manažérskych pozíciách a solídnych prachoch a maržách z obchodu, tak by ma zaujímalo, v akom segmente sa takto dokáže vypracovať aj človek, ktorý neovláda svoje emócie. Nemyslím to nijak v zlom ani uštipačne, ale asi si to aj sám uvedomuješ, tak čisto zo zvedavosti.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Prestigio 77- nemyslím si, že neovládam svoje emócie. Skôr si myslím, že sa ovládam až moc dobre. Do dnešného dňa moja žena nič nezistila. Doma som presne taký ako vždy. A keby "moja" zistila, že sa neovládam ,okamžite by to somnou ukončila. čiže jediný ventil, ktorý som dal bola táto stránka a všetko ostatné som držal a aj držím v sebe. Momentálne sme tak, že máme spoločný skôr biznis ako sex. Jasne, milujem ju, netajím sa tým a nevie to opäť nikto len ja a čitatelia tejto stránky, čo je úplne bezpredmetné. Máme veľmi pekný vzťah. Naposledy sme spolu spali na začiatku februára. Odvtedy zasa nie. Keď sa stretneme, objímem ju, viackrát sa nežne pobozkáme a pri rozlúčke tiež. Stále som toho názoru, že je neskutočná. Je moja múza a budem ju milovať asi už do konca života. Každú noc patria moje posledné myšlienky jej a keď vstanem, skôr ako pozriem na hodiny myslím na ňu. Nie som šťastný, šťastný by som bol, keby som ju mohol denne držať v náruči. Lenže nemôžem mať všetko. Ona udáva noty a ja sa prispôsobujem. Je to takto to najlepšie ako mohlo byť. Keby to bolo totižto na mne, tak by sme boli už dávno odhalení. Ona celý náš hriešny vzťah riadi aj riadila ako úspešnú firmu. A ohľadom tvojej otázky- biznis mám vo farmaceutickom priemysle.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Neovládať sa a držať pod pokličkou sú 2 odlišné veci. Ani kleptoman každého neotravuje s tým, že kedy čo komu ukradol.
Takže v tomto smere Prestigio trafil klinec po hlavičke. Si sukničkár a chodíš sa sem chvastať, lebo inde by si dostal po papuli.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Lukylan napísal: 24 mar 2023, 9:29netajím sa tým a nevie to opäť nikto len ja a čitatelia tejto stránky
si niekedy aj citas po sebe co napises?

ono jedina ozaj smutna vec na celej tejto tvojej situacii je tvoja manzelka.
ty tu pises ze hentu milujes, ze je pre teba vsetko a ze na nu myslis ked zaspavas aj ked vstavas a pritom zaspavas a budis sa vedla svojej manzelky...
to je jedina vec ktora z teba robi chudaka.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar - 25 jún 2022, 12:50
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

tak som tu zas. Možno niekoho zasa naseriem, možno niekoho zaujíma ako to je so mnou ďalej... Tak v novembri to budú dva roky, co to spolu "ťaháme" Stále spolu spávame, rovnako vášnivo ako pred tým. Rozdiel v tom je ale, že sa všetko tak nejako upokojilo, ja už necítim ten brutálny príval sexuálne energie voči nej. No neprestal som ju obdivovať za jej múdrosť, perfektné strategické myslenie a krásu.. Mám ju veľmi rád a úprimne, si ani nechcem predstaviť, že by sme sa rozišli. Stretneme sa tak 1-2 krát do mesiaca, tak že spolu spíme a približne raz za týždeň idem za ňou na kávu do kancelárie, alebo sa niekde stretneme. Rád som s ňou, vážim si ju a je pre mňa stelesnením ženskej dokonalosti. Minule sa mi rozplakala kvôli jednej veci čo ju trápilo a zdalo sa mi, že som ju nikdy krajšiu a dokonalejšiu nevidel. Stále jej na každé stretnutie nosím čokoládu, teší sa jej ako malé dieťa. Tak asi toľko
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja som si tie marcové posty posledné tu veľmi nevšimol, asi ma už nebavil ten kolotoč a že neprišiel žiadny nový zvrat, len zareagujem na ten posledný post od niekoho vyššie: súhlasím, že vôbec neovládaš svoje emócie a správaš sa ako 18 ročný "simp" (neznášam anglické slová tam kde nemusia byť ale nenapadol mi náš ekvivalent, proste chlapček, ktorého má žena na vodítku v tvojom prípade).

Ak to takto ťaháte a vyhovuje ti to, tak je to asi OK a nemáme tu čo riešiť. Bublina zatiaľ ešte nepraskla a či praskne je asi len na tebe. Ale tie tvoje posledné slová o tom, ako posledné myšlienky večer a prvé ráno patria jej, a nie tvojej žene, tak to už bola silná káva aj na mňa. Mysli si o mne čo chceš, ale dúfam, že to tvoja žena zistí. Aby si stihla nájsť niekoho, koho myšlienky budú patriť jej a nie cudzej pipke z kanclu, lebo ak ju budeš vydržiavať do 50-ky, tak ju pripravíš o časť života. Ale tak to, že chrbtová kosť ti chýba, to už nám tu píšeš 15 strán, takže nič nové.
skooty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa skooty »

Hensym napísal: 04 nov 2023, 18:33 a správaš sa ako 18 ročný "simp" (neznášam anglické slová tam kde nemusia byť ale nenapadol mi náš ekvivalent, proste chlapček, ktorého má žena na vodítku v tvojom prípade).
Ekvivalent slova "Simp" pre tento prípad bude asi "Naivka" ?
Napísať odpoveď