Problem s pc - asi virus
Problem s pc - asi virus
ahojte neviem co sa mi stalo s pc ale posledne 2 dni mi nejako blbne z nicoho nic mi otvori hocijake okno napriklad ovladac na grafiku alebo nejaku slozku v pc ...mam ESET antivirus nenaslo ziaden virus neviete cim to moze byt ?
a tiez mi nenacitava nejake stranky na internete alebo ich velmi dlho spusta
prosim poradte nieco
mam win10 64bit
a tiez mi nenacitava nejake stranky na internete alebo ich velmi dlho spusta
prosim poradte nieco
mam win10 64bit
Re: Problem s pc
Skusit iny antivirus, napr. Bitdefender alebo Kaspersky, nech ti checknu pocitac. Mozes tam mat nejaku pliagu, co Eset nevie rozpoznat.
https://www.malwarebytes.com FREE DOWNLOAD
okey vyskusam zatial dakujem
Re: Problem s pc - asi virus
preinstaloval som win ale zas mi robi to co predtym ze mam otvorene nejake okno a samo z nicoho nic ho zavrie alebo som na internete mam otvorene napriklad 5 kariet v prehladaci... jednu zatvorim a zatvori mi 3 okna naraz alebo 2 ako kedy..... a aj ked som v nejakom priecinku tak ked davam dozadu sipku tak preskoci niekolko poloziek ako keby so, 3 krat dal dozadu neviem preco to robi daval som uz aj adwcleaner no nic nenaslo tak isto mam aj eset premium ucet tiez nic nenaslo viete pomoct?
Odkiaľ máš inštalačku?
z microsoft stranky a potom som to dal na USB a nainstaloval
odkial mas instalacku?
ake vsetky programy si instaloval na cisty windows?
ake ine pocitace su pripojene v sieti?
preinstaluj znova windows. nepripajaj ho k sieti/internetu. zisti ci to robi. potom pripoj na internet, zisti ci to robi. potom postupne instaluj programy ktore bezne instalujes a zisti po ktorom to zacne robit.
ake vsetky programy si instaloval na cisty windows?
ake ine pocitace su pripojene v sieti?
preinstaluj znova windows. nepripajaj ho k sieti/internetu. zisti ci to robi. potom pripoj na internet, zisti ci to robi. potom postupne instaluj programy ktore bezne instalujes a zisti po ktorom to zacne robit.
klasicke programy ako winrar ... eset...adobe...microsoft visual....net framework...directx
Skús ,odinštaluj ten eset.Presná verzia ,zostava OS Win10 ?
Neskusal si ci to nemoze byt nahodou myskou/klavesnicou?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
toto mi tiez pride ako klavesnica/mys problem, bud problem so spinacom tlacitka na jednej periferii alebo nieco na tento styl
Pripajam sa k verzii s periferiami.
High end mysi maju onboard pamate kde sa daju ukladat rozne makra a keybindy, nemohlo sa ti nieco take stat? Podobne tak highend klavesnice a rozne Fn alebo Multimedialne tlacitka, castokrat byvaju preddefinovane pod roznymi kombinaciami klaves a pod. Skus zo srandy nejaky "hlupy" 5 eurovy set klavesnica a mys a uvidis, prinajhorsom ti ostane rezerva
High end mysi maju onboard pamate kde sa daju ukladat rozne makra a keybindy, nemohlo sa ti nieco take stat? Podobne tak highend klavesnice a rozne Fn alebo Multimedialne tlacitka, castokrat byvaju preddefinovane pod roznymi kombinaciami klaves a pod. Skus zo srandy nejaky "hlupy" 5 eurovy set klavesnica a mys a uvidis, prinajhorsom ti ostane rezerva
A to musis ozaj pisat duplicitne do dvoch tem?
nebolo to planovane napisal som do jednej a vobec mi neukazovalo ze to je tam ...tak som myslel ze nastala nejaky chyba
tak potom som napisal do inej a az niekedy dalsi den mi ukazovalo ze to tam pridalo do tej predoslej ...nebolo to naschval