Alebo hoci HDTUNE 2.5.5 - free
Ak spustíš "Benchmark" - nemal by výrazne ku spodku spadať graf a spusti aj Erros Scan no BEZ zaškrtnutého okienka QUICK.
*****HERO***** napísal: 15 dec 2021, 9:48
na youtube mozes dat prave tlacitko na video a mas tam nieco ako statistiky pre nerdov. skus si to pri pozerani zapnut, sleduj connection speed a zdravie bufferu.
kazdopadne pisal aj o problemoch s offline hrami, takze to bude max dalsi problem
dnes som skusal pri tom jak mi seklo video na youtube pozriet to zdravie buferu a speed ale vobec nic neslo... naskocilo az ked zacalo prehravat dalej video o par sekund
Toto tu je take tapanie, ved autor temy tazko opisuje problem a ak aj padnu rady, tak spravi z toho len co zvlada. Idealne by bolo, ak by sa niekto napojil cez TeamViewer a pozrel to cez vzdialenu plochu, lebo inak tato tema moze pokracovat dalsi mesiac.
preinstaloval som win ale zas mi robi to co predtym ze mam otvorene nejake okno a samo z nicoho nic ho zavrie alebo som na internete mam otvorene napriklad 5 kariet v prehladaci... jednu zatvorim a zatvori mi 3 okna naraz alebo 2 ako kedy..... a aj ked som v nejakom priecinku tak ked davam dozadu sipku tak preskoci niekolko poloziek ako keby so, 3 krat dal dozadu neviem preco to robi daval som uz aj adwcleaner no nic nenaslo tak isto mam aj eset premium ucet tiez nic nenaslo viete pomoct?
gogo956 napísal: 13 feb 2023, 19:26
CCleaner? WiseCleaner? alebo potom periferia ako pise aacid
daval som ccleaner ale nepomohlo skusim to este s tou klavesnicou a mysou
Autoeditácia príspevku po 14 min 44 sek:
ale toto je zaujimave ze nerobi to akokeby v kuse ale proste 2 hodiny napriklad v pohode ide a potom daco spravy a urobi ten problem a potom zase dlho nic
"skus vymenit klavesnicu alebo mys" - a/alebo to nechaj s pár otvorenými oknami a stránkami browsera s odpojenou klávesnicou/myšou pár hodín, či sa niečo zatvorí. Ak áno - nedával si nejaký program na vzdialenú správu? Nepomáhal Ti niekto cez napríklad Team Viewer? Robil si kompletný antivírový sken?
Kľudne pomocou Eset online skener.