Aplikácia na záznam financií
Aplikácia na záznam financií
Čaute,
používa niekto prosím aplikáciu na hospodárenie s peniazmi?
Mám Android, potrebujem aby som si vedel zaznamenávať kde a koľko a načo míňam peniaze a hlavne aby tam bol aj nejaký možný mesačný prehľad.
Niečo som hľadal na internete a neviem sa rozhodnúť.
Ďakujem moc.
používa niekto prosím aplikáciu na hospodárenie s peniazmi?
Mám Android, potrebujem aby som si vedel zaznamenávať kde a koľko a načo míňam peniaze a hlavne aby tam bol aj nejaký možný mesačný prehľad.
Niečo som hľadal na internete a neviem sa rozhodnúť.
Ďakujem moc.
Re: Aplikácia na záznam financií
Spendee je úplne super a prehľadná appka, používam už cca 3-4 mesiace a som spokojný. 
Aj ja pouzivam Spendee.
No ja mám viac účtov a bohužiaľ vo free verzii sa dá nastaviť, ale len jeden. Uvidím, budem skúšať a ak sa zaľúbi tak zakúpim licenciu.
Ďakujem za radu.
Ďakujem za radu.
A načo tam potrebuješ účty? Pracuješ tam evidovať ich stav?
Ja používam jednoduchú droid wallet, kde si evidujem iba príjmy a výdaje.
Mne je jedno či mi výplata ide na účet alebo v hotovosti. Takisto keď si kúpim notebook v alze, je predsa jedno či to platím v hotovosti, kartou alebo prevodom z účtu.
Pre mňa je dôležitejšie rozlíšiť koľko som mesačne dal za domácnosť, energie, phm, stravu, koníčky, elektroniku a či som daný mesiac v mínuse alebo v pluse.
Uniká mi nejaký zmysel evidovať si domáce výdaje zvlášť ako hotovosť, karty a účty?
Ja používam jednoduchú droid wallet, kde si evidujem iba príjmy a výdaje.
Mne je jedno či mi výplata ide na účet alebo v hotovosti. Takisto keď si kúpim notebook v alze, je predsa jedno či to platím v hotovosti, kartou alebo prevodom z účtu.
Pre mňa je dôležitejšie rozlíšiť koľko som mesačne dal za domácnosť, energie, phm, stravu, koníčky, elektroniku a či som daný mesiac v mínuse alebo v pluse.
Uniká mi nejaký zmysel evidovať si domáce výdaje zvlášť ako hotovosť, karty a účty?
Ja som dlho používal Financisto, ale keďže sa už dlhú dobu neaktualizovalo, začal som asi pred 2r používať Money Manager..
https://play.google.com/store/apps/deta ... anagerfree
tiež treba zaplatiť na odstránenie reklám.. no potom si vieš robiť úpravy svojich financií aj v PC - potrebuješ mať mobil a PC na jednej sieti.
Posledné mesiace na to už nemám čas..
https://play.google.com/store/apps/deta ... anagerfree
tiež treba zaplatiť na odstránenie reklám.. no potom si vieš robiť úpravy svojich financií aj v PC - potrebuješ mať mobil a PC na jednej sieti.
Posledné mesiace na to už nemám čas..
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som istý čas používal Wallet, potom ma prestalo baviť zapisovať si každé utratené Euro 
https://play.google.com/store/apps/deta ... ion.wallet
https://play.google.com/store/apps/deta ... ion.wallet
-
K-u-b-i-a-k
Addict
používate? premýšľam nad tým
Ja používam https://web.budgetbakers.com/
Ak si zaplatíš, tak to aj automaticky sťahuje informácie z tvojho účtu.
Ak si zaplatíš, tak to aj automaticky sťahuje informácie z tvojho účtu.
Mám len jeden príjem a málo výdavkov. Všetky výdavky/príjmi vidím v internet bankingu.
Nevidel som zmysel že prečo by som si to mal zapisovať dvojmo. Viem o mojich pravidelných výdavkoch ktoré mám zapísané aj v Poznámkach (internet, paušál, nájom, sauna, fitko).
Skúšal som aplikáciu Spendee. Dosť vymakaná aj free verzia. Ale po pár dňoch ma to zapisovanie prešlo.
-
starysomar
Hardcore addict
Stahuje z Tvojho uctu...by som sa bal.
Dlhe roky si pisem do Excelu, ktory som si postupne vylepsoval. Bol dovod. Mam v nom prehlad, vypocty atd.
Dlhe roky si pisem do Excelu, ktory som si postupne vylepsoval. Bol dovod. Mam v nom prehlad, vypocty atd.
Prečo by si sa bál? Najskôr to sťahuje zo SEPA XML formátu, ktorý bežný účet vie generovať. Tieto výpisy sa párujú skoro so všetkými účtovnými softvérmi, aby vedeli samé priraďovať platby a pod.
Žiadny prístup do účtu to nemá a nie je sa čoho báť.
Žiadny prístup do účtu to nemá a nie je sa čoho báť.
-
starysomar
Hardcore addict
Odkiaľ to sťahuje informácie z účtu bez prístupu do účtu?
Nieje to klasicky pristup do uctu ale len jeho "citanie".
-
starysomar
Hardcore addict
ja som chvilu viedol komplet vlastne financie v GNUCash ale prestalo ma to bavit. zistil som ze realne na sprostosti az tak neminam a to bol dovod preco som zacal.
Ja tiez pouzivam excel ale pisem do neho len prijem a nepravidelne vacsie vydavky. Napr jedlo vseobecne neriesim vobec (aj ked to za mesiac spravi dost)
tiez mam len excel, kde mam prijmy a vydaje s vyhladom na pol roka vopred, ale dopodrobna si naklady nesledujem, kedysi som to skusal robit, ale vzdy som zabudal a nemam ani ziadne vydavky, o ktorych neviem, tak som to potom vzdal, kedze mi to neprinasalo ziaden uzitok
Kedysi som si chcel zacat od januara pisat vydavky. Nezvladol som to ani do konca januara, asi po 3 tyzdnoch som to vzdal. Zistil som, ze ak clovek plati ucty, tak ich musi platit aj nadalej a nic s tym neurobi. Ak chcem ist do krcmy, na kavu alebo si kupit nieco na oblecenie, tak to urobim a ziadna tabulka v Exceli ma nezastavi. Ak ochorie pes a musim na veterinu alebo ak treba vymenit olej v aute, tak to musim zaplatit. Ak som hladny, tak si kupim obed alebo idem do obchodu. Cize pre mna to bolo zbytocne, pretoze som si vsimol, ze minam na to co potrebujem a na to, aby som si zivot ako tak uzival, nie ho len prezival.
-
mirak2
Hardcore addict
Ja si raz za mesiac nahodim do Excelu stav aktualnych financii, kolko mam na ktorom ucte, v penazenke a robi mi to grafy aj s moznym vyvojom a celkom pekne to funguje. Nevidim osobne velky zmysel v sledovani toho kolko ma stoja tyzdenne/mesacne obedy, ale je mozne, ze to je len preto, lebo to nemusim sledovat.