Nie, Fortunu vlastni Penta.
Politika
Re: Politika
mlady lucansky ako host na streame u bombica. da sa klesnut hlbsie?(recnicka otazka, myslim ze o tejto rodiacej sa kreature este budeme pocut)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie, ze by sme tui nemali dost nabozenskych fanatikov v politike, ale nezov, to je daco ako "bananove jablko".
Minule som pozrel rozhovor na yotube na dennik n s predsedom PS. Nejakú hodinu sa tam trápil, nepovedal nič, všetko len diskutujeme, plánujeme, robí sa na tom. To bolo veľké utrpenie to počúvať že niekto tak dlho nepovie absolútne nič. Je mi záhadou, ako môže nieto vôbec voliť stranu, ktorá okrem LGBT propagandy má nulový obsah, je to ako keby ti niekto dal pod vianočný stromček krabicu a po otvorení zistíš, že je prázdna. Je to celé o ničom, nula bodov.
V predošlých voľbách čo získali niečo pod 7% a odvtedy uplynuli 3 roky a po otázkach moderátora nevie povedať absolútne žiadnu odpoveď na nič. Ešte aj ten Matovič nech už je akýkoľvek ale vedel povedať, že ide naháňať Smerákov a podobne, ale Šimečka nevie povedať vôbec nič. Je mi záhadou ako môže už aj len uvažovať o tom, že takýchto voliť ako ten Šimečka. Hrôza.
Je zaujímavé, že Dzurinda mal jednu tlačovku a odvtedy je ticho. Takto asi ťažko získa hoci aj jedno percento. No Fico má denne minimálne jednu polhodinovú tlačovú besedu. A čo ostatní? Nič. Potom sa čudujú, že Ficove preferencie rastú ako huby po daždi. Maká na tom 2
hodín denne, ostatní len nariekajú alebo nerobia nič. Je úplne isté, že Fico tie voľby vyhrá, tu budeme mať koalícia Smer-Hlas-Republika. To tu máme neschopných politikova a asi polovica voličov sú totálni debili, takže niet sa čomu čudovať. Slovensko si toto skrátka zaslúži a dostane presne to, čo si zaslúžia. A ostatní toto budú musieť strpieť alebo sú otvorené hranice a odísť kam chcú.
V predošlých voľbách čo získali niečo pod 7% a odvtedy uplynuli 3 roky a po otázkach moderátora nevie povedať absolútne žiadnu odpoveď na nič. Ešte aj ten Matovič nech už je akýkoľvek ale vedel povedať, že ide naháňať Smerákov a podobne, ale Šimečka nevie povedať vôbec nič. Je mi záhadou ako môže už aj len uvažovať o tom, že takýchto voliť ako ten Šimečka. Hrôza.
Je zaujímavé, že Dzurinda mal jednu tlačovku a odvtedy je ticho. Takto asi ťažko získa hoci aj jedno percento. No Fico má denne minimálne jednu polhodinovú tlačovú besedu. A čo ostatní? Nič. Potom sa čudujú, že Ficove preferencie rastú ako huby po daždi. Maká na tom 2
hodín denne, ostatní len nariekajú alebo nerobia nič. Je úplne isté, že Fico tie voľby vyhrá, tu budeme mať koalícia Smer-Hlas-Republika. To tu máme neschopných politikova a asi polovica voličov sú totálni debili, takže niet sa čomu čudovať. Slovensko si toto skrátka zaslúži a dostane presne to, čo si zaslúžia. A ostatní toto budú musieť strpieť alebo sú otvorené hranice a odísť kam chcú.
Cesar
Dzurinda u volicskeho mainstreamu nie je popularny, preto ho ani ludia nechcu velmi vidiet v mediach. Media poskytuju to, čo vacsina chce vidiet/pocut. Vox populi, vox dei. Osobne som prestal uplne sledovat slovensku politiku a je velka otazka, ako dopadnu tohtorocne volby..
Co si ludia zvolia to budu mat, so vsetkymi naslednymi konsekvenciami. Ked pocujem co velka cast volicov ma za nazory, tak ma napada len jedno- nech si robia co chcu.. Slovenske zmyslanie bude v pomere ku svetu stale take iste ako bol tento pomer pred 200, 100, 50 rokmi.
Rozumni a sikovni odchadzaju preč a tym padom hustota "jednoduchších" a "lahsie manipulatovatelnych" v populacii rastie.
Dzurinda u volicskeho mainstreamu nie je popularny, preto ho ani ludia nechcu velmi vidiet v mediach. Media poskytuju to, čo vacsina chce vidiet/pocut. Vox populi, vox dei. Osobne som prestal uplne sledovat slovensku politiku a je velka otazka, ako dopadnu tohtorocne volby..
Co si ludia zvolia to budu mat, so vsetkymi naslednymi konsekvenciami. Ked pocujem co velka cast volicov ma za nazory, tak ma napada len jedno- nech si robia co chcu.. Slovenske zmyslanie bude v pomere ku svetu stale take iste ako bol tento pomer pred 200, 100, 50 rokmi.
Rozumni a sikovni odchadzaju preč a tym padom hustota "jednoduchších" a "lahsie manipulatovatelnych" v populacii rastie.
Že dávajú populárnych politikov? Tak asi preto stále vidno Procházku, Bugára, Danka a im podobných zúfalcov pravidelne, ako komentujú čo a ako by bolo treba a kto čo podľa ich názoru robí dobre alebo zle a že čo a ako by sa malo robiť. Majú nulovú podporu, nikto ich nechce, zlyhali vo všetkom, sú to totálni skrachovanci ale pravidelne komentujú všetko. Ale mohol by som spomenúť aj Druckera, aj ten osciluje okolo nuly ale ho dosť často ukazujú a sa vypytujú čo by sa malo robiť. Aj to je mi záhadou, že taký skrachovanec Procházka ide radiť čo a ako treba robiť dobre že nie denno-denne v televízii. On teda určite vie čo by bolo treba robiť, ozajstná poltická troska a mrtvola.
velka otazka znie ci potrebujeme v politike ludi co vedia dobre rozpravat alebo ludi co budu robit dobre rozhodnutia.Cesar napísal: 28 feb 2023, 11:58V predošlých voľbách čo získali niečo pod 7% a odvtedy uplynuli 3 roky a po otázkach moderátora nevie povedať absolútne žiadnu odpoveď na nič. Ešte aj ten Matovič nech už je akýkoľvek ale vedel povedať, že ide naháňať Smerákov a podobne, ale Šimečka nevie povedať vôbec nič. Je mi záhadou ako môže už aj len uvažovať o tom, že takýchto voliť ako ten Šimečka. Hrôza.
samozrejme idealne obe ale tak si mas vybrat...
politici budu vzdy problematickí. Takých čo by boli spickový odbornici, ale nie populisti a zaroven nechceli pre seba a svojich znamych "dojiť štátny rozpočet" je minimum, resp. taki sa tam uplne hore ani nedostanú, lebo ich predbehnu prave ti populisti. Ked si to zoberiete, tak skandaly sa nasli v kazdej vlade co zatial bola, ci to bola ta ci ona strana.Zaroven tu vzdy bude fungovat nepochopitelný pro-ruský sentiment..
Niekto, čo finančne skrachoval nech nedáva rady ako treba hospodáriť a aj do politiky by nemal ísť nikto, čo nevie ani sám seba presvedčiť čo tam chce robiť.
Keď je niekto neschopný na niečo tak zbytočne takého tam dávať aby robil niečo, na čo skrátka nemá.
A tu máme v politike kopu neschopných politikov, ktorí robia všetko, len nie normálnu politickú robotu, nemajú tam čo hľadať. Nevedia vládnut, nevedia robiť poltitiku ale sa zubami nechytami sa tam držia, ale najneskôr po ďaľších voľbách príde krutá realita a tvrdý pád a koniec pesničky.
Už ani tých, čo ich volili si tých vlastných bývalých voličov nevedia presvedčiť, tak o čom sa to rozprávame?
Keď je niekto neschopný na niečo tak zbytočne takého tam dávať aby robil niečo, na čo skrátka nemá.
A tu máme v politike kopu neschopných politikov, ktorí robia všetko, len nie normálnu politickú robotu, nemajú tam čo hľadať. Nevedia vládnut, nevedia robiť poltitiku ale sa zubami nechytami sa tam držia, ale najneskôr po ďaľších voľbách príde krutá realita a tvrdý pád a koniec pesničky.
Už ani tých, čo ich volili si tých vlastných bývalých voličov nevedia presvedčiť, tak o čom sa to rozprávame?
Cesar
politici sa tam idu iba napakovat /drviva vacsina z nich/, nič iné. Je im uplne jedno co bude po skonceni madatu, ak sa dovtedy stihnu zabezpecit cez statne zakazky.Takto to funguje vsade v statnej sprave /cinknute vyberova konania a pod/. Pred volbami sa na nas usmievaju z bilbordov aby potom šafárili, nič viacej, nič menej. Rovnako komunalna uroven.
politici sa tam idu iba napakovat /drviva vacsina z nich/, nič iné. Je im uplne jedno co bude po skonceni madatu, ak sa dovtedy stihnu zabezpecit cez statne zakazky.Takto to funguje vsade v statnej sprave /cinknute vyberova konania a pod/. Pred volbami sa na nas usmievaju z bilbordov aby potom šafárili, nič viacej, nič menej. Rovnako komunalna uroven.
Asi tak, ale ten Dzurinda je príkladom, že aj keď aj kradli ale popri tom aj niečo robili. Získali investorov, priblížili sme sa západu cez integráciu. Veď nech zarobia ale popri tom nech sú aj nejaké iné pozitívne výsledky. Ale len kradnúť a hotovo, nič viac, čo sa tu dialo, to je už veľmi zle.
Cesar
nekritizujem priamo Dzurindu, len ide o to, že nema žiadnu relevantnu volicsku podporu, aspon co laicky vidim.
Na Slovensku budu asi vzdy vladnut populisti typu Fico/Meciar, potom nejaka odroda "narodniarov", pripadne "Rodina". Ked som minule celkom nahodou zistil co tam v parlamente za Rodinu sedí, tak už sa nebudem divit nicomu ani ked zajtra rano pristanu ufoni.
**
Rovnako v Ba, bola podana zaevidovana banalna ziadost, na komunalnej urovni, islo o vymenu ziarovky na chodniku, schodoch, kde nechodi vela ludi ale vyuziva sa, medzi zahradami. Nikto za celu dobu nepohol prstom, lebo to sa neda efektne vyfotit a vycapit niekde do medii..
Je to cele fraška ako cela politika. A uz nebudem ani nikdy volit.
Pozrite sa co politici robia: pred volbami nieco slubia a po volbach si aj tak robia co chcu. Cele je to podvod, divadlo, cirkus.
nekritizujem priamo Dzurindu, len ide o to, že nema žiadnu relevantnu volicsku podporu, aspon co laicky vidim.
Na Slovensku budu asi vzdy vladnut populisti typu Fico/Meciar, potom nejaka odroda "narodniarov", pripadne "Rodina". Ked som minule celkom nahodou zistil co tam v parlamente za Rodinu sedí, tak už sa nebudem divit nicomu ani ked zajtra rano pristanu ufoni.
**
Rovnako v Ba, bola podana zaevidovana banalna ziadost, na komunalnej urovni, islo o vymenu ziarovky na chodniku, schodoch, kde nechodi vela ludi ale vyuziva sa, medzi zahradami. Nikto za celu dobu nepohol prstom, lebo to sa neda efektne vyfotit a vycapit niekde do medii..
Je to cele fraška ako cela politika. A uz nebudem ani nikdy volit.
Pozrite sa co politici robia: pred volbami nieco slubia a po volbach si aj tak robia co chcu. Cele je to podvod, divadlo, cirkus.
Co znamena robit dobre rozhodnutia. Rozhodnutie PS ist naposledy do volieb so 7% hranicou povazujes za dobre? Alebo rozhodnutie pred volbami namiesto odbornych problemov chodit za nackami na namestia? Pripadne rozhodnutie nominovat nemastneho neslaneho Simecku za predsedu? Praca politika je napokon najma praca s ludmi. Hlavnym obsahom je chodit na stretnutia a rozhovory a tam diskutovat, presviedcat, rokovat a podobne. Dokaze tieto ulohy Simecka efektivne robit a presadzovat program ktory maju ako strana napisany? Ja sa domnievam ze nie, lebo nevie presvedcit ani novinarku, ktora mu viac menej fandi. Ako chce potom presvedcit napr. ostatnych politikov, ine staty, odborarov, ministrov, uradnikov atd o svojej vizii?aacid napísal: 28 feb 2023, 12:29 velka otazka znie ci potrebujeme v politike ludi co vedia dobre rozpravat alebo ludi co budu robit dobre rozhodnutia.
samozrejme idealne obe ale tak si mas vybrat...
Velmi o nich posledne tri roky nepocut a neviem ci vobec nejako vyrazne pohli so svojim programom. Teraz im narastly percenta, lebo v tom sialenstve v parlamente si ludia pozreli jedinu stranu, ktora tym nie je zaspinena. Myslim si ale, ze pred volbami ked sa zacnu ukazovat viac na kamerach im pojdu percenta zasa dolu. Podobne ako to bolo v poslednych volbach - proste nevedia ludi presvedcit ze dokazu cokolvek presadit.
Tých 6 komentárov na článok je zrejme trefných a súhlasím s nimi https://www.aktuality.sk/clanok/7bpYMYX ... -koalicie/
ja nijak neobhajujem PS. len pisem ze u politika ma nezaujima ci je dobry populista ale ci je aj schopny a chce spravit nieco pre stat.eMPiko napísal: 28 feb 2023, 13:19 Co znamena robit dobre rozhodnutia. Rozhodnutie PS ist naposledy do volieb so 7% hranicou povazujes za dobre? Alebo rozhodnutie pred volbami namiesto odbornych problemov chodit za nackami na namestia? Pripadne rozhodnutie nominovat nemastneho neslaneho Simecku za predsedu? Praca politika je napokon najma praca s ludmi. Hlavnym obsahom je chodit na stretnutia a rozhovory a tam diskutovat, presviedcat, rokovat a podobne. Dokaze tieto ulohy Simecka efektivne robit a presadzovat program ktory maju ako strana napisany? Ja sa domnievam ze nie, lebo nevie presvedcit ani novinarku, ktora mu viac menej fandi. Ako chce potom presvedcit napr. ostatnych politikov, ine staty, odborarov, ministrov, uradnikov atd o svojej vizii?
Velmi o nich posledne tri roky nepocut a neviem ci vobec nejako vyrazne pohli so svojim programom. Teraz im narastly percenta, lebo v tom sialenstve v parlamente si ludia pozreli jedinu stranu, ktora tym nie je zaspinena. Myslim si ale, ze pred volbami ked sa zacnu ukazovat viac na kamerach im pojdu percenta zasa dolu. Podobne ako to bolo v poslednych volbach - proste nevedia ludi presvedcit ze dokazu cokolvek presadit.
Lenze to je tvoj pohlad. Slovo maju volici a ti ked tam chcu mat neschopnych populistov tak tam aj budu. Bodka. Mozes s tym maximalne nesuhlasit.Cesar napísal: 28 feb 2023, 12:36A tu máme v politike kopu neschopných politikov, ktorí robia všetko, len nie normálnu politickú robotu, nemajú tam čo hľadať. Nevedia vládnut, nevedia robiť poltitiku ale sa zubami nechytami sa tam držia
Ty vidis dlhodobo nefunkcnu ziarovku (ano je to zle), ja vidim citelny progres odkedy vo vedeni nie su rozkradaci. Kazdi vidi co chce vidiet, to plati o zivote ako takom.gogo956 napísal: 28 feb 2023, 12:46Rovnako v Ba, bola podana zaevidovana banalna ziadost, na komunalnej urovni, islo o vymenu ziarovky na chodniku, schodoch, kde nechodi vela ludi ale vyuziva sa, medzi zahradami. Nikto za celu dobu nepohol prstom
Nevolenie nebudem radsej komentovat. Je to vizitka preco v krajine stagnuje/zhorsuje sa situacia.
Podľa mňa je fajn, že Dzurinda zistil, čo je Kollár zo SPOLU zač už teraz. A nie až vtedy keby ho vytiahol do poslanecnej lavice. Proste klasika...veľa náčelníkov a žiadny indiáni.
A už ste sa mohli naučiť, že na Slovensku zásadne nehlasujeme za niekoho, ale proti niekomu.
Je to lepšie ako nevoliť.
A už ste sa mohli naučiť, že na Slovensku zásadne nehlasujeme za niekoho, ale proti niekomu.
Dzurindov projekt je zatial odkazany na neuspech, zo zaciatku sa mi trochu pozdavalo to jeho mentorstvo, ze bude v pozadi a bude pozorovat, teraz vidim Dzurindu, ktory stoji pri kazdej tlacovke na cele a za nim postavenych hadam 50 ludi, z ktorych vecsina su uz iba z pohladu pofiderne individua. Dzurina nema koho oslovit, moze uz iba ako sam povedal niekoho mentorovat, zatial vsak maju stranu, kde je videt iba on a pofiderni ludia zo spolu. Brat si pod kridla stranou, ktora potobila PS vo volbach, to bol koho napad?
"Pellegriniho vo štvrtok prijal v Berlíne nemecký kancelár Scholz. Znamená to, že zahraničie ho, na rozdiel od Fica, akceptuje? Je to pre Pellegriniho veľká vec?"
Zdroj: https://dennikn.sk/3266990/javorsky-bru ... /?ref=list
Ze by malicka nadej?
Spoiler
Javorský: Keď najdôležitejší tvorca európskej politiky, ešte navyše veľmi zaneprázdnený, prijme lídra opozície z malej krajiny, tak je to veľká vec nielen pre toho lídra, ale pre celú krajinu. To pozvanie znamená, že Nemecko jednak sleduje dianie na Slovensku, jednak správne odhaduje, že Peter Pellegrini bude pravdepodobne budúci premiér, a čo je ešte dôležitejšie, vidia nádej, že Peter Pellegrini by sa mohol dostať na správnu stranu dejín. Tým pozvaním to podporili a myslím si, že aj zvýšili jeho motiváciu, aby sa tak rozhodol, keď na to príde.
Brunovský: Presne tak. Je to veľmi dôležitý diplomatický signál.
Brunovský: Presne tak. Je to veľmi dôležitý diplomatický signál.
Ze by malicka nadej?
Nech sa mýlim, ale Heger podľa až takú výraznú podporu nezíska. Okrem toho, že súhlasí s odosielaním pomoci pre Ukrajinu nič pozitívne ma nenapadá, čo konkrétne spravil.
Možno jediný pozivíny efekt, ktorý môže mať, že stiahne Matovičovu stranu pod 5% ale možno ešte ani to sa mu nepodarí.
A ten Naď istý čas mi pripadal, ako v pohode politik ale v poslednom čase mi pripomína nejaké psychopata, ktorý kričí a melie to svoje dookola či už na tlačovkách alebo v televíznych reláciách, to sa nedá počúvať. Neviem čo sa s ním deje ale asi niečo nemá v hlave v poriadku.
Možno jediný pozivíny efekt, ktorý môže mať, že stiahne Matovičovu stranu pod 5% ale možno ešte ani to sa mu nepodarí.
A ten Naď istý čas mi pripadal, ako v pohode politik ale v poslednom čase mi pripomína nejaké psychopata, ktorý kričí a melie to svoje dookola či už na tlačovkách alebo v televíznych reláciách, to sa nedá počúvať. Neviem čo sa s ním deje ale asi niečo nemá v hlave v poriadku.