Zdravím páni,
Posledné dni sa trápim s nastavením názvov špeciálnych IMAP priečinkov.
V roundcube mám nastavené názvy priečinkov v angličtine tak, aby mi ich natívna appka v iPhone / iPade pekne zobrala. Nastavené mám teda:
- Sent Messages
- Deleted Messages
- Drafts
- Junk
- Archive
Na iPhone aj iPade to funguje krásne, priečinky zoberie a správy ukladá tak, ako si predstavujem.
Ak však účet pripojím v Outlooku (Windows aj iOS), ktorý mám v slovenčine, priečinky mi to úplne rozhádže, nič (okrem inboxu) sa neukladá tam, kde by som si predstavoval.
Je nejaká možnosť (najmä na win) nastaviť na tvrdo názvy špeciálnych priečinkov?
Že teda priecinok “Odoslané” má ťahať správy zo servera z priečinku “Sent Messages” atd?
Verím, že som dostatočne opísal, čo mám na mysli
Teším sa na tipy
IMAP Názvy priečinkov - Outlook
-
nejakymarko
Addict
Re: IMAP Názvy priečinkov - Outlook
To si zvlast vytvaral tie priecinky? Lebo to su defaultne (okrem junk)
-
nejakymarko
Addict
Natvrdo som si ich premenoval v roundcube, aby kopírovali štruktúru iOS. Ale nefungujú mi hlavne odoslané maily, tie ma trápia najviac
To bude asi problem. Neviem ako je to vseobecne pri IMAP ale gmail nepodporuje premenovanie defaultnych priecinkov.
Co tak skusit prepnut default jazyk zo slovenciny do anglictiny v outlook aplikacii vo windowse? Tam by to potom po prepnuti malo mat rovnake nazvy ako v roundcube a mohlo to opat vediet ukladat spravy tak, ako potrebujes.
https://lazyadmin.nl/office-365/change- ... -language/
https://lazyadmin.nl/office-365/change- ... -language/
-
nejakymarko
Addict
No len ja by som mal rad outlook (a potom hlavne teda word, excel...) v slovenčine