nádej na? U Pelleho je problém, že nikto (ani on sám) nevie, či neotoci
Ja jazýčkom na váhach, môže ísť aj so smerom a republikou, môže ísť aj s pravicou
Rozhodnutie je na ľuďoch okolo, nie priamo na ňom
nádej na? U Pelleho je problém, že nikto (ani on sám) nevie, či neotoci
Balka sa nezastávam, ale skutocne vyučovanie finančného práva a najmä pôsobenie v dozorných radách finančných inštitúcií, naozaj zakladá aspoň malý predpoklad, že daná osoba rozumie oblasti auditu. Pretože táto oblasť sa dotýka aj finančného práva. Čiže Klus a Balko sú absolultne neporovnateľný, hoci aj za Balka by sa isto našiel aj kvalifikovanejší človek s väčšími praktickými skúsenosťami.retkvic napísal: 24 mar 2023, 12:18
By ma ale zaujimalo ake predpoklady mal na to ten Balko, ci vyucovanie financneho prava ho na to opravnovalo, pripadne jeho kolotoc roznych funkcii v roznych financnych instituciach, kde vykonaval bohvie co v tych dozornych radach.
Balko s Klusom sa nozaj nedaju porovnavat, no urcite by na tuto funkciu nasli kompetentnejsieho cloveka ako vzdy, no zrejme im bol vtedy poruke prave Balko a ako vzdy to bola politicka nominacia za radicovej vlady, kedze tam bol od 2010.Peter00 napísal: 24 mar 2023, 13:40 Balka sa nezastávam, ale skutocne vyučovanie finančného práva a najmä pôsobenie v dozorných radách finančných inštitúcií, naozaj zakladá aspoň malý predpoklad, že daná osoba rozumie oblasti auditu. Pretože táto oblasť sa dotýka aj finančného práva. Čiže Klus a Balko sú absolultne neporovnateľný, hoci aj za Balka by sa isto našiel aj kvalifikovanejší človek s väčšími praktickými skúsenosťami.
Tak som sa k tomu konecne dostal a z pohladu skusenosti a praxe nula bodov, z pohladu nesuhlasu sefa strany z ktorej odisiel 100 bodov, po zhliadnuti je zrejme, ze na tie fleky sa dostavali ludia, ktori mali mozno podobne skusenosti s auditom ako ma Klus, co je polutovaniahodne, no spomenula to z rumunska C. Creto cca. 17:16:30, a spomenula, ze bola prekvapena a s akou nevrazivostou zacal ten vysluch a rezonovala tam hlavne otazka politickej korupcie, z ciech Peksa z Piratov co tiez polozil otazku ohladom korupcie a nejaky Ficov plagatik na 1,5 mil. Plus dookola tam bolo omielane o politickej nezavislosti, ci je politicky naozaj nezavisli ako nominant. Odkial a preco sa to dookola pytali asi zostane navzdy nezodpovedane v odlesku niekoho plesinky, a zrejme nie len jej ale mozno aj hranola.ephramko napísal: 24 mar 2023, 13:07 Okolo 16:29:XX to začína.
https://multimedia.europarl.europa.eu/e ... ITTEE-CONT