Otázky na SOZA (Slovenský ochranný zväz autorský)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Otázky na SOZA (Slovenský ochranný zväz autorský)

Príspevok od používateľa M142 »

Muffi napísal: 15 mar 2023, 11:59 No jedná sa o svadbu, ale takú menšiu, žiadne vstupné ani nič podobné sa nevyberá. Avšak bude to zrejme v nejakých prenajatých priestoroch. Mohol by z toho byť nejaký problém? Mám nutkanie to proste ignorovať, hostia budú len z rodiny a kamarátov.
v pripade svadby sa neplati: https://www.aktuality.sk/clanok/216551/ ... a-neplati/

medicka- stripterka, ta kto som este nepocul, to tu uz fakt nikto nic negarantuje :lol: a ked je tu uz take ot, tak pridam nepriamu skusenost aj ja. kamaratovi sme takto zaplatili privatny striptiz. ten si este potom zaplatil sam druhe kolo, tak sa mu to pacilo. podla neho paradny zazitok, ze nemal daleko od toho aby sa spravil aj bez dotyku :lol:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Za to co doplatil za privatny striptiz, tak sa kludne mohol spravit niekde na private za 30-60 minut :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A dáš aj info, koľko stál ten privátny striptíz? Či už sa fakt neoplatilo ísť na nejaký privát, keď bol z toho taký nadržaný :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

urcite by sa viac oplatil privat, ale svoju buducu manzelku podvadzat nechcel :D za dve kola to bolo okolo 60e.
//a bolo to tri roky dozadu, tak to by mu stacilo aj na tu hodku veru :D
Napísať odpoveď