Tlaciaren prepravnych stitkov

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Tlaciaren prepravnych stitkov

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Ahojte, viete niekto poradit dobru tlaciaren prepravnych stitkov tak do 300e?
Rozmer stitkov 4x6" cize 102x152mm
Rozmyslam nad https://www.alza.sk/brother-ql-1100-d5458986.htm
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Tlaciaren prepravnych stitkov

Príspevok od používateľa Hegy »

To co si poslal bude v pohode. Neviem aky je objem tlace ale tato uz znesie podla mna aj taku realnu skladovu prevadzku.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nekupuj to.. potrebujes tam original brother stitky. Kup Zebru a máš pokoj.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Dikes za info, toto som napr. nevedel.
Vies poradit aj spolahlivy model od Zebry?
S jednou mam skusenosti (GK420d) a tam mam taky problem ze tlaci velmi kostrbate ciarove kody pokial tlacim z prehliadaca, skusal som nastavit vselico ale stale je to bud zle alebo horsie :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nepouziva prehliadac zoom pri tlaci?
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Tlacim v a6 pdf cez Zebra Browser Print, napr. pri tlaceni z .ZPL to bolo ok ale ciarovy kod bol odrezany zhora (nefungovalo ani nastavenia odsadenia).
Cize velkost tlace by mala byt 100% bez zoomu (pise tam user defined)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Zebry su dobre, kvalitne a je pravda ze ekonomickejsie na spotrebny material (ale aj drahsie, trieda toho Brotheru od Zebry by bola asi zd620 co je skoro 2x drahsi stroj) ale je to ina liga.
Tiez je pravda ze so Zebrami som mal neraz problem s nastavenim roznych parametrov, prakticky do dnes obcas mame ale all-in-all, je to tlaciaren co vie tlacit 8h denne niekolko rokov bez starosti.
Kedze neviem rozsah tvojej tlace, navrhol som tu Brotherku ale ak tlacis vela, tiez by som sa priklonil k Zebre.

420d pouzivame bezne, zdroj je pdf ale co viem, tak cez spsku ked dotlacaju manualne baliky tak tlacia z ich portalu a teda z prehliadaca - aky vplyv na kvalitu ean kodu to ma priamo neviem povedat ale nikto sa nikdy nestazoval, ze to nevedia v sps citat tak sa to nikdy neriesilo.
Inak, kde sa da rad pouzivam Firefox ktory ta zoberie este do toho stareho spool interface miesto toho noveho W10/11 z Edge ktory neraz robil problemy (ignoruje predvolene nastavenia tlace a pod) mozno skus Mozillu a nastavit v ovladaci tlaciarne smoothing, vyssiu darkness tlace a nizsiu rychlost tlace.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Takto - daj si este pozor ci zoberies DT alebo TT. DT tlaci priamo na termopapier a na TT potrebujes este zvlast ako spotrebak k papieru aj transfer pasky. Pokial to mas na expedicne stitky, tak ti uplne staci DT.
Nepises ci ti treba LAN.. Ja mam len obycajnu Zebra ZD230 DT, dva roky tlaci denne 50 stitkov a meni sa tam len kotuc s papierom (pozor ten kotuc musi byt urceny na termo tlac DT). Tlaci sa vygenerovane pdf od prepravcu a nikto sa nestazoval.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Tak ta zd620 vyzera luxusne, taku ale asi zatial nepotrebujeme. GK420d ktoru mame co sa tyka spolahlivosti tak funguje dobre uz len keby sa mi podarilo zlepsit kvalitu tlace, sice ich nacita v poriadku ale vyzera to dost zle.

Denne mozno 10 stitkov, ale zebra by mala vyhodu v tom ze jednu uz mame a nemusim kupovat viac typov kotucov.

Tiez pouzivame SPS a ked sa tlaci cez browser do A6 pdf tak je problem a nepomaha ani nastavenie smoothingu, darkness, ditheringu ani pomalsia rychlost tlace.
Skusal som aj mozillu aj edge a tusim ze jedine ked som si otvoril pdf cez acrobat reader a z neho dal tlacit vtedy to bolo ok (to mi poradil typek v zebra supporte) ale to sa mi jasne ze takto zdlhavo nechce robit.

Ano chcem prave DT, termo stitky uz mam a je to dobre lebo nechcem nic dalsie kupovat.
Casto tlacim na dialku (aj z lokalnej siete ale aj mimo prevadzky cize LAN by sa mozno zisla, teraz to riesim cez TV).

Tak uz len ci ZD230 alebo GK420d, tym ze nema lan a je drahsia tak neviem v com je lepsia :)
Este odporucaju aj ZD420 a ta tiez neviem v com ma byt lepsia.

PS: chcel by som mozno na nej aj tlacit cenovky na tovar na uzsi kotuc, to by mali podporovat vsetky nie?

Dakujem za pomoc.
Napísať odpoveď