Kingdome Come - CZ dabing na PS4
-
risogregus
Light Expert
Kingdome Come - CZ dabing na PS4
Ahojte! Rád by som túto tému venoval otázke, či sa vie čosi viac o tom, či sa dostane teda dabing aj na PS4?
Naposledy som čosi k tejto téme našiel v článkoch v dobe vydania dabingu, kedy sa vravela, že dabing na sa na konzole môže dostať, ale... nemusí.
Naposledy som čosi k tejto téme našiel v článkoch v dobe vydania dabingu, kedy sa vravela, že dabing na sa na konzole môže dostať, ale... nemusí.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Kingdome Come - CZ dabing na PS4
zavolám vávrovi
Minimalna sanca.
-
risogregus
Light Expert
Prečo? Naozaj o tom nič neviem a preto ma to zaujíma. Veď pre SONY/Playstation by to bola už minimálna práca nahodiť pre hráčov update, alebo?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ešte som nepočul o hre, ktorá by časom dostala titulky alebo dabing v cz/sk updatom na konzole.
otazka je ze ked to nedostala doteraz preco by sa po tolkych rokoch niekto namahal s tym dat to tam?
lebo ten dabing vychadza len teraz aj na pc.aacid napísal: 19 mar 2023, 12:07 otazka je ze ked to nedostala doteraz preco by sa po tolkych rokoch niekto namahal s tym dat to tam?
inac tvorcovia sa uz vyjadrili, ze z dabingu na konzoly nic nebude, aj ked chceli.
-
risogregus
Light Expert
Ach jo, škoda. Ja nič neviem nájsť - môžem sa spýtať, že kde sa k tomu vyjadrili? Nech si to viem prečítať, vypočuť, či aj čosi viac povedali.M142 napísal: 21 mar 2023, 15:44 lebo ten dabing vychadza len teraz aj na pc.
inac tvorcovia sa uz vyjadrili, ze z dabingu na konzoly nic nebude, aj ked chceli.
Ďakujem!
nic moc viac nepovedalirisogregus napísal: 22 mar 2023, 15:52 Ach jo, škoda. Ja nič neviem nájsť - môžem sa spýtať, že kde sa k tomu vyjadrili? Nech si to viem prečítať, vypočuť, či aj čosi viac povedali.
Ďakujem!