Partnerka panna, ktorá sa vyhráža neverou?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Re: Partnerka panna, ktorá sa vyhráža neverou?

Príspevok od používateľa kompi »

palec hore super video aj ked trosku obcas az velmi prehnane ale podla mna sa da stotoznit tak na 90 percent. hlavne s cim suhlasim je to ze narusena zena robi jedno a to ze cloveka nuti sa starat len o jej problemy a dotycny clovek prichadza o moznost napredovat. toto vytesat do kamena a ucit na skolach od druheho stupna ZS....
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

kompi napísal: 19 mar 2023, 23:03 palec hore super video aj ked trosku obcas az velmi prehnane ale podla mna sa da stotoznit tak na 90 percent. hlavne s cim suhlasim je to ze narusena zena robi jedno a to ze cloveka nuti sa starat len o jej problemy a dotycny clovek prichadza o moznost napredovat. toto vytesat do kamena a ucit na skolach od druheho stupna ZS....
suhlasim ze v niecom to trochu prehana, ale vacsina veci co hovori suhlasi s realitou, ked to porovnam s vlastnymi skusenostami aj blizkych ludi
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

takze tattoo(aj male), piercing, viac ako dvaja partneri, sex na prvom rande, neuplna rodina, viac ako dvaja sexualni partneri za zivot znamena, ze zena je narusena? ja si myslim, ze to budu skor chlapi, ktori to video beru vazne.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

S niektorými bodmi súhlasím, ale tie vonkajšie znaky ako tetovanie alebo piercing... No zamýšľam sa nad všetkými svojimi partnerkami a možno len jedna nemala ani jedno z toho a to bolo už pred X rokmi. To už dnes hľadať babu, ktorá by nebola žiadnym spôsobom skrášlená, je ako hľadať ihlu v kope sena, skoro nereálne. Tiež max. 2 sexuálni partneri - good luck with that, bro :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Moja tiež má na chrbte v krížovej oblasti vytetovaného motýľa a praštená nie je.
gogo956
Redeemer
Redeemer

M142 napísal: 20 mar 2023, 11:11 takze tattoo(aj male), piercing, viac ako dvaja partneri, sex na prvom rande, neuplna rodina, viac ako dvaja sexualni partneri za zivot znamena, ze zena je narusena? ja si myslim, ze to budu skor chlapi, ktori to video beru vazne.
ohladom toho tattoo hovori niekde ze aj male? ja som to pochopil tak, ze mysli velke, typu cele predlaktie, chrbat a pod. Poznam zeny ktore maju velke tatoo a ich vztahy su aspon z mojho pohladu su skutocne problematicke/ale to je iba postreh z mojho okruhu a jeden dokonca velmi cerstvy/.Co sa tyka neuplnej rodiny, tak to je psychologicky fakt, ze takyto muzi aj zeny maju statisticky vacsiu pravdepodobnost ze aj ich manzelstvo sa rozpadne/neznamena to ze musi/. Co sa tyka piercengu, tak on to tam myslim rozobera, ze mysli ked ma toho "viacej" , nejake drobne esteticke kusky asi neriesi.
Pochopitelne ze tie kriteria hyperbolizuje, pretoze potrebuje zaujat, ale v principe ma dobry postreh. :)
Apropo este jeden postreh: on v tom videu opisuje zeny ktore su problematicke pre manzelstvo. Co sa tyka nezavaznych vztahov, tak tam zasadny problem až tak nevidi.
M142
Addict
Addict

vsak tam doslova hovori "..bez ohledu na to jak je to tetovani male alebo diskretni, ze to nemaju proste v hlave v poradku". ludi, ktori pochadzaju z nefunkcnych rodin beriem, ale mimo to je to generalizovanie stareho cickateho bigota. oznacit zenu za narusenu, lebo mala v zivote o jedneho sexualneho partnera viac ako si on povie alebo si niekedy nechala nastrelit piercing do nosa je nezmysel.

a k tomu postrehu. dopredu si filtrovat vhodnost zeny na sex/manzelstvo podla takychto znakov nie je normalne(ak teda nejde o naozaj extremne prejavy potreby zaujat pozornost), ovela vhodnejsie je s tym clovekom jednoducho komunikovat, zistit o nom nieco a na zaklade toho si utvorit obraz. nerobit zo zenskej narusenu pi*u len preto, lebo nezapada do obrazu slusneho vidieckeho dievcata.
gogo956
Redeemer
Redeemer

M142
mozno stale unika dolezita vec: on celu dobu hovori o zene do manzelstva, nehovori o nezavaznych vztahoch.
A ked niekto hlada zenu do manzelstva, preco by si nedal kriterium ze nema mat piercing v nose ked sa mu to nepaci?
Ja by som tiez nikdy v zivote nevstupil do manzelstva s takou co ma piercingy ci velke tatoo, aj keby po inych strankach bola tou najdokonalejsou zenou na svete, lebo ma to odpudzuje, co je na tom nepochopitelne? To je to iste ako ked niekomu sa nepacia zeny s nadvahou a inemu zase anorekticke vychrtliny, su to proste normalne parametre výberu ako kazdy iny. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

video som nepozeral ale z toho co tu pisete ani moc nechcem :D

podla mna celkom relevantna otazka je kto tu je na tom so zenami tak dobre ze si moze dovolit nejaku odmietnut este predtym nez sa s nou dal do reci...
samozrejme kazdy ma svoj vkus, pokial sa niekomu nepacia piercingy ci tetovania tak nech taku odmietne, ale neviem si predstavit tu situaciu ze sa na teba niekde v kaviarni usmieva zena, celkom sympaticka, tak naberies odvahu ju oslovit, prisadnes si, date sa do reci a razu si povytiahne rukav a ty tam zbadas kus tetovania tak sa postavis a pojdes zase k svojmu stolu lebo "ta je urcite posahana"... a ked sa ta opyta ze co sa stalo tak ju posles doprec so slovami "chod prec ty psychopatka, ty si urcite spala aspon s troma muzmi pocas svojho zivota"...

inak este k tym partnerom... som si viac krat vsimol tu na fore ze su tu muzi ktori maju pocit ze cim je zena nevinnejsia tym je lepsia... preco? to je nejaky vrodeny pud ala blizky vychod ze zena musi byt panna inak je poskvrnena a nevhodna?
mne uz pomaly taha na 40 a zo svojich skusenosti musim povedat ze by som radsej bral skusenu zenu co vie co je sex a vie si ho aj uzit a odviazat sa ako tu neskusenu co sa bude cervenat ked jej povies ze ta ma chytit za vajca a nebude sa pred tebou chciet vyzliec pokial nie je zhasnute...
a nebodaj 30 rocnu pannu, to by bol prave pre mna ten najvacsi red flag...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

S tými postrehmi z videa čiastočne súhlasím, čo sa týka preferencii báb, som dosť konzervatívny :-) A tiež mám skúsenosť, že tie baby, ktoré mám ako kamošky, alebo som s nimi niečo riešil a boli z neúplného manželstva, tak boli trošku čudné.
To ako nič proti nim, to len konštatujem ako fakt.

K téme: brutálne žiarli, z toho nič dobré nebude, ako ti už tu x ľudí povedalo. Ani kvôli sexu by som s ňou neostával, lebo by som sa bál, že ju nabúcham a mať dieťa s labilným/narušeným človekom musí byť strašné.
Mal som veľmi podobnú situáciu, keď som mal moju poslednú priateľku len kvôli sexu. Ale to som s ňou bol pár týždňov a nie dva roky ako ty. Tá baba sa správala...no skrátka nenormálne. V princípe podobne hlúpo ako tá tvoja akurát v iných oblastiach. Zaslúžila by si vlastnú tému na fóre. Normálne mám doteraz v PC priečinok, kde mám kopec našich konverzácii zoscreenshotovaných, pre pobavenie mňa a mojich kamarátov a do budúcnosti na zasmiatie v ťažkých časoch :D
Doslova po prvom sexe mi povedala, že by chcela otehotnieť do januára, keď má narodeniny. A to bol september :D Ja taký že....hmmm....ešte som s ňou bol nejaký čas, ale potom som sa toho úprimne začal báť, že čo ak...
Stále som ju šukal s kondomom a aj tak som sa radšej spravil mimo nej a hneď som to potom išiel zahodiť hlboko do koša...because of reasons :D
Chápem, že ti je asi zaťažko to ukončiť, lebo veď je to dobrý pocit, šukať krásnu babu na pravidelnej báze a vzdať sa toho nie je easy. Pokiaľ zrovna nie si nejaký casanova, čo si za týždeň nájde takú ďalšiu.
Ani ja som to sám neukončil, to kľudne priznám, lebo tá moja bola fakt nádherná, dohodli sme sa že to necháme na takom voľnom vzťahu a že kto si prvý nájde partnera tak sa to ukončí. Samozrejme že si našla prvá ona :D
Po mesiaci a pol sa k nemu nasťahovala, teraz spolu bývajú (nechápem ako to dáva, ja som si ju k sebe schválne volával cez týždeň, aby u mňa ani nezostávala spať). Tehotná ešte nie je :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Z mojich skúseností je každá žena aspoň do istej miery iracionálna a crazy. Nebudem spomínať, čo za iracionálne dôvody pre svoj názor, ktorý je jediný správny samozrejme, si vymýšľa moja žena, ale pred pár týždňami som sa zdesil, keď aj z mojej sestry, ktorú som považoval za celkom racionálne zmýšľajúcu osobu, vypadlo niečo totálne iracionálne založené len na čistej pomstychtivosti.

Bavili sme sa myslím o nevere a z mojej sestry vypadlo, že keby už so švagrom mali deti a on by sa rozhodol ju opustiť kvôli mladšej atraktívnej žene, tak by sa mu za to pomstila cez deti. WTF?! :D Však tie chúďatá deti by boli akurát využívané ako prostriedok za niečo, s čím nemajú v podstate skoro žiadnu súvislosť a akurát by nekazila život len sebe a svojmu ex-manželovi, ale aj tým deťom, ktoré za nič z toho nemôžu. No ja keby som bol na tej podvedenej strane a žena ma opustila, tak už len z princípu veci by som chcel, aby rozvod mal na deti čo najmenší vplyv a neboli využívané ako rukojemníci.

Tento pohľad ma utvrdil v tom, že ženy sú väčšinou iracionálne stvorenia zmietané emóciami :D
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Ono v prvom rade to bude tým, že ešte nemá deti.. Potom by to podľa mňa nepovedala.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Pilifo
Bavili sme sa myslím o nevere a z mojej sestry vypadlo, že keby už so švagrom mali deti a on by sa rozhodol ju opustiť kvôli mladšej atraktívnej žene, tak by sa mu za to pomstila cez deti.
to je nanestastie uplne typicke správanie vacsiny zien v takejto situacii. Za tie roky som zazil ix pripadov ked podobne /a aj ine/ kroky urobili ex-manzelky mojich kolegov a znamych a pritom ani nemuselo ist o ziadnu neveru a muz sa dostal k rozvodu nevinne. Keby si poznal realne pripady co im porobili, tak by si neuveril.
Tento pohľad ma utvrdil v tom, že ženy sú väčšinou iracionálne stvorenia zmietané emóciami :D
celý žensky zivot je o emóciách, so všetkymi plusmi a minusmi z toho vyplyvajucimi. Vela sa zmeni hlavne ked sa zena stane matkou, v tej chvili uz navzdy bude prioritou pre nu jej dieta/deti aj na ukor manzela. To samo o sebe je spravne, len u niektorych zien to ide do extremu a v muzovi uz potom vidia len nosiča výplat. Preto je tak extremne dolezite s kym clovek vstupuje do manzelstva. Ja co som za svoj zivot poznal osobne pripady rozvodov, tak vzdy poziadala zena ale ani raz muž a aj muž bol ten ktorý to chcel zachranovat ale zena nie, lebo uz mala novy kolík. Samozrejme ze sa to neda zovseobecnovat, ale takato je skusensot okolo mna.
Ked zena pred sudom povie ze doma chlap pije a je agresivny, tak ma smolu, aj keby bol /skoro/abstinent a dobrák ako maslo, proste mu nikto neuverí.
/skutocny pribeh/

Autoeditácia príspevku po 12 min 26 sek:
apropo toto:
"Žena čaká, že muž sa po svadbe zmení, ale on sa nezmení. Muž si myslí, že žena sa po svadbe nezmení. Ale ona sa zmení"
nie je vtip, ale realita.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ženy sa zmenia niekoľkokrát za život. A názory mebia rýchlejšie, než oblečenie. To je proste fakt. Lenže to, popisované na začiatku treba nechať niejakému nepriateľovi.
M142
Addict
Addict

gogo956 napísal: 20 mar 2023, 13:26 mozno stale unika dolezita vec: on celu dobu hovori o zene do manzelstva, nehovori o nezavaznych vztahoch.
A ked niekto hlada zenu do manzelstva, preco by si nedal kriterium ze nema mat piercing v nose ked sa mu to nepaci?
Ja by som tiez nikdy v zivote nevstupil do manzelstva s takou co ma piercingy ci velke tatoo, aj keby po inych strankach bola tou najdokonalejsou zenou na svete, lebo ma to odpudzuje, co je na tom nepochopitelne? To je to iste ako ked niekomu sa nepacia zeny s nadvahou a inemu zase anorekticke vychrtliny, su to proste normalne parametre výberu ako kazdy iny. :)
nie, neunika mi nic, k tomu som sa vyjadril v druhom odseku.
a ani nechapem, co to ma teraz s osobnymi preferenciami. ja osobne som alergicky na velke kerky na stehnach, je to pre mna okamzity turn off a zenu s takym niecim by som doma nechcel. ale to neznamena, ze by som ju povazoval za POSKODENU a vseobecne menejcennu zenu, ktora je vhodna iba na sex.
aacid napísal: 20 mar 2023, 13:29 inak este k tym partnerom... som si viac krat vsimol tu na fore ze su tu muzi ktori maju pocit ze cim je zena nevinnejsia tym je lepsia... preco? to je nejaky vrodeny pud ala blizky vychod ze zena musi byt panna inak je poskvrnena a nevhodna?
nad tymto som uz par krat zacudoval. este chapem chlapov, ktori maju menej skusenosti a chcu aby na tom bola partnerka podobne. ale ked vidim uzivatelov ako napr teraz kusok vyssie Frca, ktory sa poklada za konzervativneho cloveka vo vybere dlhodobej partnerky, ale do toho hned pise nieco o rieseni a nezavaznom sexe, tak to mi moc hlava neberie :D podla mna to bude taka malomestska puritanskost, chlap si robi co chce, ale od partnerky je vyzadovana akasi cistota a zensky chtic je tabu. potom to dopada tak, ze zeny o svojich sexualnych skusenostiach klamu aby neklesli v ociach svojich partnerov.
Pilifo napísal: 20 mar 2023, 14:11 Bavili sme sa myslím o nevere a z mojej sestry vypadlo, že keby už so švagrom mali deti a on by sa rozhodol ju opustiť kvôli mladšej atraktívnej žene, tak by sa mu za to pomstila cez deti. WTF?! :D

akurat sa rozvadzal kamarat, popravde sa pokusal o nieco podobne(jeho ex mimochodom taktiez), nastastie mu to pravnicka vyhovorila. ale popritom mu porozpravala aka je znechutena, lebo je to velmi casta prax z oboch stran. laska dokaze prejst do absolutnej nenavisti velmi rychlo :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

M142 napísal: 20 mar 2023, 16:07 podla mna to bude taka malomestska puritanskost, chlap si robi co chce, ale od partnerky je vyzadovana akasi cistota
tento pohlad je dany rozdielnou evolucnou sexualnou strategiou muzov a zien :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ale evolucna strategia predsa hovori ze zena ma rodit deti teda pokial nie je tehotna tak sa ma snazit otehotniet, nie?
a na druhej strane evolucna strategia samca je oplodnit co vidi?

zrovna dnes na mna vyskocilo video z ciny ze slobodna 30 rocna zena sa nazyva "pomaranc na spodku kosika" a slobodny 30 rocny muz sa nazyva "diamantovy mladenec (bachelor)"...
gogo956
Redeemer
Redeemer

aacid napísal: 20 mar 2023, 19:24 ale evolucna strategia predsa hovori ze zena ma rodit deti teda pokial nie je tehotna tak sa ma snazit otehotniet, nie?
a na druhej strane evolucna strategia samca je oplodnit co vidi?

zrovna dnes na mna vyskocilo video z ciny ze slobodna 30 rocna zena sa nazyva "pomaranc na spodku kosika" a slobodny 30 rocny muz sa nazyva "diamantovy mladenec (bachelor)"...
Evolučne je to nastavene takto:
muž sa snaži rozsievat svoje semeno-geneticky material- všade kde sa dá. Pokial ma moznost volby tak uprednostnuje mladé /pretoze vtedy dosahuju najvyssi stupen plodnosti/ a pekné /znaky zdravia a kvalitnej výživy/ ženy

ženy maju rovnaky rady sex ako muzi, ale po celu minulost museli byt vyberavejsie na svojich partnerov a to z toho dovodov ze nesu celu tarchu nasledneho tehotenstva. Samotna tehotna žena, ci žena s batolatom, sa nedokazala postarat o seba aj dieta zaroven. Preto u otca svojich deti hladala nielen fyzicke muzsky rysy ktore su prejavom zdravia ale dolezity bol aj jeho socioekonomicky status v ramci danej skupiny, či šikovnost. Ked napr prisiel velky hlad, tak silný, šikovný muž ktorý mal zaroven dobré postavenie v ramci skupiny, nepochybne dokazal zachranit svoje deti pred smrtou hladom statisticky castejsie ako muž ktory bol opakovam tychto vlastnosti.

Napr na zaciatku mavali zeny sex v ramci svojej skupiny prakticky s kazdym samcom. Lenze casom od tohto vacsinou postupne opustili, pretoze v patriarchate tj systeme kde je známy otec dietata, sa zvysuje uspesnost doziatia dietata do dospelosti, pretoze otec citi k danemu dietatu silny vztah ak si mysli ze je jeho a preto sa onho viacej stara.
Neskor vznika na zaklade tohto aj dedenie majetku. Preto sa na zenu ktora strieda chlapov pozera aj dnes trochu s opovrzenim zatial co na chlapa nie, je to v nas stale vrodene, ze je lepsie ked zena je menej promiskutina ako muž, aj ked v dnesnej dobe uz to samozrejme zmysel nema, lebo socialny system sa postara o vsetky deti.

Ale to vysvetlenie by mohlo ist viacej do hlbky, len by to bolo na dlho.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Teraz som sa bavil s jednou znamou. Bol vydata 10 rokov, 2 deti (skola a skolka), kupeny dom. Ze za poslednych 7-8 rokov bola s kamaratkami von 2 alebo 3x. Smiala sa, ze to bolo tak malo, ze by si to mala zapamatat, ved 2 alebo 3x si musi pamatat. Problem bol jej muz. Povedala, ze mily, pozorny, o deti sa staral, ale ze chorobne ziarlivy. Musela si zmazat Facebook, Instagram, zrazu bola odstrihnuta od retaze kamaratiek, nevedela kto kde bol, kam sa ide, ci je party, kto ma narodeniny, nic. Zrazu len sedela doma, nikdy nechodila, potom prislo jedno dieta, potom druhe. Hovorila si, ze co bude, ze muza lubi, ze nebude sa s nim hadat, tak bude radsej pozerat televizor alebo citat knihu.

Ked isli spolu na turistiku a obliekla si nove leginy, sportovu podprsenku a top, tak ju otocil vo dverach spalne, ze sa ma ist prezliect, ze hadam nechce ist takto na turistiku, ze isto stretnu viac ludi a budu sa po nej chlapi pozerat. Ze sice v tom vyzera skvele, ale toto by mala nosit len doma, nie medzi ludi. Ze jej to povedal vzdy tak pekne, s kludnym hlasom, pozeral sa na nu spokojne, lebo sa mu pacila a videla to na nom, ale povedala si, ze nebude robit napriek. A takto dookola ustupovala, doslova rezignovala.

Teraz za posledneho pol roka sa veci zacali menit. Zacala cvicit, on s tym mal velky problem, pretoze chodi v leginach po posilke. Potom si kupila bicykel, ze ale ved hadam nejde sama chodit, mozu ju muzi obtazovat ked ju stretnu a tak si kupil bicykel aj on, ze bude chodit s nou. Turistika na miesta kde takmer nikto nechodila. A pochopila, ze toto chcela? Chce byt otrokom, chce byt s niekym kto extremne ziarli a robi sceny?

Tak si zalozila Instagram, Facebook, zacala s kamaratkou cvicit (3-4x tyzdenne), zacala behavat, zacala bicyklovat, obcas s kamaratkami vybehnr na kavu, na vino a povedala, ze toto je zivot. Ze toto si tolke roky odmietala a to len kvoli jeho ziarlivosti. Tak podala navrh na rozvod, muzovi vysvetlila dovody, teraz mu to vsetko doplo, ale uz je neskoro. Buduci tyzden (alebo tento tyzden) maju sud. On sa odstahoval, deti si tocia, komunikuju kvoli detom a je rada, ze stale maju oca aj mamu, ze nechce, aby deti ns to doplatili.

Pre mna dost smutny pribeh, az sa divim, ze niekto to tolke roky moze tolerovat. Ale ako sama povedala, radsej sa prisposobila, nehadali sa a vsetko bolo v poriadku. Lenze vo vnutri ju to hnevalo, az kym nezistila, ze sa len trapi a ze tento zivot nechce. Dnes je pred rozvodom, spokojna, v novej robote, plna endorfinov zo sportu a tesi sa zo zivota. Usmev od ucha k uchu a ze strasny zaujem maju chlapi o nu, ze aj v posilke ju oslovuju, pisu jej, ale rad radom to odmieta, pretoze este neni uplne vyrovnana a kym nebude rozvedena, tak z moralneho hladiska sa nechce pustat do noveho vztahu.

Takze toto je realny pribeh jednej znamej na temu ziarlivost.
gogo956
Redeemer
Redeemer

tu ten autor vyjadruje svoj nazor priamo ohladom tetovani u zien. Rozobera tam prave aj to velke vs male tatoo. :D :)
Napísať odpoveď