Nintendo Switch
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Nintendo Switch
Joycony mam 4 a driftuju vsetky. Bohuzial nemam skill ani tools na to, aby som si to vymenil sam a servis, ci kamosa, co to vie spravit, som zatial nehladal. Nintendo ma exkluzivity dost specificke, mas tam Zeldu, Mariov na milion sposobov, Mario Kart, Pokemon hry, Animal Crossing, Kirby hry...
Ja mam Switch tiez v plane kupit, ma ho sused s 4 ovladacmi a je to neskutocna sranda hrat pripojeny na telku styria napr. Maria. Ja by som ho kupoval hlavne kvoli multiplayeru a moznosti pripojit na akukolvek telku, na A-ckove tituly by som ho uz asi nekupoval (neviem, ci vobec existuju A-ckove vobec na tuto konzolu).
Najväčšie tituly od Nintenda sú regulérne AAA tituly, ktoré pravidelne vyhravajú hry roka.deszka3 napísal: 24 mar 2023, 15:05 Ja mam Switch tiez v plane kupit, ma ho sused s 4 ovladacmi a je to neskutocna sranda hrat pripojeny na telku styria napr. Maria. Ja by som ho kupoval hlavne kvoli multiplayeru a moznosti pripojit na akukolvek telku, na A-ckove tituly by som ho uz asi nekupoval (neviem, ci vobec existuju A-ckove vobec na tuto konzolu).
Nikto nespochybnuje zabavnosť konzoly, v každom prípade Nintendo:
A - tento koncept neopustí, naopak rozvíja ho už asi 10 rokov
B - nová konzola bude určite silnejšia a hlavne spatne kompatibilna lebo nezahodia 150 milionov uzivatelov switchu
B2 - hry ako Smash alebo Mario Kart sú koncipované ako endgame
Kupil tu niekto Switch 2? Rozmyslam nad nim, Mario Kart World vyzera peckovo. Predobjednat som nestihol a teraz vsade vypredane… 
Kupujem synovi ale asi až na prázdniny. Ak som spravne zachytil tak prave ohlasil Xbox handheld, tak to bude pre mna 
Ten Cyberpunk vyzerá na NTSW2 vynikajúco.
Pepo79 napísal: 09 jún 2025, 0:01 deszka3: nevyzera to az tak vypredane vsade.
https://www.pgs.sk/nintendo-switch-2-p-483034.html
https://www.brloh.sk/konzola-nintendo-s ... le-p238314
https://www.nay.sk/herna-konzola-ninten ... 002-cierna
https://www.agem.sk/pre-hracov/nintendo ... -419324689
Fiha, tu v Rakusku jedine cez scalperov sa da zohnat a idu za aj za o 100€ viac. Asi zbehnem do Bratislavy po kus, diky
Autoeditácia príspevku po 16 min 2 sek:
V nay mi vyhodilo 20 eurovy kupon pre objednavky nad 400€, tak som hned kupil konzolu v bundle s hrou Mario Kart World
Autoeditácia príspevku po 23 hod 54 min 17 sek:
Super zazitok vcera, v Nay mi chceli predat rozbalenu konzolu, dokonca ani kupon na hru nebol v krabicke. Objednavku som hned stornoval a bezal do pgs-ka, kde mali posledne 2 kusy Mario Kart Bundlu, este mi pribalili mnoho Goodies ku konzole.
Musim povedat, ze Mario Kart World je peckovo prepracovana, zda sa mi ale, ze vdaka grafickemu update viac narocna, clovek sa musi divat na tolko veci naraz, ze niekedy aj zabudne, ze zdvihol nejake Gifty
Aj konzola je super spracovana, aj magneticke joy cony su super, dokovacia stanica tiez prepracovana, stara lahko poskriabala display, pri tejto dokovacej stanici uz vyriesili tento problem.
Tie ceny za hry vám prídu v pohode, keďže Nintendo na ne ani nedáva zľavy? Tie hry sú super, ale za 90€?
Tie ceny su extremne prestrelene, sice na slovensku stoja 90€, lebo kazdy si prihodi na cene, inde stoja “len” 80€, co povazujem tiez za extremne premrstene ceny. Z novych titulov cakam na Mario Party, tam budem musiet vysolit tych 80€, kedze cez leto mam v plane brat konzolu na par grilovaciek.
kolko stali nove nintendovky na povodny switch? 70 eur pokial sa nemylim.
a to bolo 8 rokov dozadu. v porovnani s cimkolvek inym to zase nie je az taky skok...
ale tak je to nintendo, oni si vzdy mohli dovolit pytat za hry kolko len chcu. ludia to budu kupovat tak ci tak... ktora ina firma moze po 8 rokoch predavat hry za plnu cenu?
nastastie ale nezrusili krabicovky a teda stale bude fungovat sekundarky trh. a tam prave vsetky tieto nintendovky vychadzaju velmi lacno, pretoze ak dnes stoji 90 eur, tak o par mesiacov ju kupis za 60 eur a ked ju dohras tak ju predas za 50. hra ta stala 10 eur.
a to bolo 8 rokov dozadu. v porovnani s cimkolvek inym to zase nie je az taky skok...
ale tak je to nintendo, oni si vzdy mohli dovolit pytat za hry kolko len chcu. ludia to budu kupovat tak ci tak... ktora ina firma moze po 8 rokoch predavat hry za plnu cenu?
nastastie ale nezrusili krabicovky a teda stale bude fungovat sekundarky trh. a tam prave vsetky tieto nintendovky vychadzaju velmi lacno, pretoze ak dnes stoji 90 eur, tak o par mesiacov ju kupis za 60 eur a ked ju dohras tak ju predas za 50. hra ta stala 10 eur.
Vcera som bol kupit krabicovku spod ruky za 30€, ktora na Nintendo Store stoji 60€
Takze hej, ak ta nesuri hrat hru hned pri releasi, tak ju vies o par mesiacov kupit za lacnejsie spod ruky