Kvalitné autoservisy
Re: Kvalitné autoservisy
Preco? Na to je predsa momentovy kluc.
inak mne ten tempomat nakoniec urobili v AUDI, stalo to 90€
trebalo to iba nanovo nakalibrovat cez nejakú špeciálnu diagnostiku
všetko funguje
trebalo to iba nanovo nakalibrovat cez nejakú špeciálnu diagnostiku
všetko funguje
Tak to paradne, zrejme teda robili len tempomat (bez geometrie).
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
presne tak, ten kluc stoji par euro
-
Kemper_LoL
Expert
Kvalitný autoservis v TT a okoli ? 
Na aké auto ten servis zháňaš?
Na BMW viem odporučiť TT-Simik v Smoleniciach, ale iné autá ako BMW myslím neberie, keďže sa na ne špecializuje.
Na BMW viem odporučiť TT-Simik v Smoleniciach, ale iné autá ako BMW myslím neberie, keďže sa na ne špecializuje.
-
Kemper_LoL
Expert
-
guess.whoo
Redeemer
so stelviom by som siel do autorizaku, vsak to je nove auto. co sa mu stalo?
-
Kemper_LoL
Expert
Ňom ako chcel výnosom meniť rozvody ma už po 100kkm/5 rokov … a popravde jediný mínus na alfa Rómeo sú jej naše svk autorizaky
skúsil som už asi 4 a nikde som nebol spokojný ba tt ds za
-
starysomar
Hardcore addict
Opýtal by som sa tu, nie je to moc ďaleko a vedia, čo robia:
ALFACLINIC s.r.o.
IČO 47228407
Prejtská 138/163/2
01841 Dubnica nad Váhom
Mne Alfu Romeo 156 servisuje kamarát u nás v PD no nerobí pre cudzích.
...mínusov na alfa Romeo vie byť viac po rokooch jazdenia po našich skvelých cestách, napríklad ramená a JTD obecne nemajú radi nekvalitné palivo no keď to ide ako má - je to super vozenie sa.
ALFACLINIC s.r.o.
IČO 47228407
Prejtská 138/163/2
01841 Dubnica nad Váhom
Mne Alfu Romeo 156 servisuje kamarát u nás v PD no nerobí pre cudzích.
...mínusov na alfa Romeo vie byť viac po rokooch jazdenia po našich skvelých cestách, napríklad ramená a JTD obecne nemajú radi nekvalitné palivo no keď to ide ako má - je to super vozenie sa.
Supol som podbeh na octavii 3 presne v strede pod pravymi dverami. Je to dost deformovane. Dvere nastastie nie su chytene.
Neviete mi povedat orientacnu cenu opravy? Idealne este dajaky kontakt na klampiara a lakyrnika.
Neviete mi povedat orientacnu cenu opravy? Idealne este dajaky kontakt na klampiara a lakyrnika.
Pocitaj tak 100 za striekanie a 100 za robotu. Len neviem, ze ci sa da ten podbeh odmontovat ako iny diel typu blatnik, naraznik, kapota.
-
guess.whoo
Redeemer
toto sa blbo robi, bude tam musiet ist kilo gitu a potom sa modlit aby ti to neodpadlo 
idealny stav je zohnat druhy z buracky, vyrezat, navarit, nalakovat
idealny stav je zohnat druhy z buracky, vyrezat, navarit, nalakovat
Najlepsie ze to auto som si kupil par tyzdnov dozadu a hned vybehnem na betonovu zabranu ako blb
. Stale neviem nikoho zohnat cez znamost, jeden je na dovolenke a este cakam ako sa vyjadria dalsi.
Si si isty, bo som niekde cital, ze zvaranie neni idealne, bo potom je vacsia pravdepodobnost, ze to zacne korodovat? Toho sa aj ja obavam este ked tak teraz nonstop prsi, preto by som to rad fixol co najskor.
Si si isty, bo som niekde cital, ze zvaranie neni idealne, bo potom je vacsia pravdepodobnost, ze to zacne korodovat? Toho sa aj ja obavam este ked tak teraz nonstop prsi, preto by som to rad fixol co najskor.
samotny zvar je rovnako pevny alebo pevnejsi ako material ktory spaja. pokial je teda kvalitne spraveny. nie je dovod aby viac korodoval.
ja som mal presne podbeh na tom mieste kde ty (akurat teda vodicova strana) a typek mi to ako tak vyrovnal a potom zagitoval. s gitom tiez nie je problem pokial ho tam nenarves vela.
nebyt toho ze mi to otrasne natrel tak je to dokonale.
ja som mal presne podbeh na tom mieste kde ty (akurat teda vodicova strana) a typek mi to ako tak vyrovnal a potom zagitoval. s gitom tiez nie je problem pokial ho tam nenarves vela.
nebyt toho ze mi to otrasne natrel tak je to dokonale.
Presne naopak. Samotny zvar je najviac nachylny na korodovanie nakolko sa vypalila vsetka predosla ochrana a ostala uz len cista zliatina.
Korodovat to proste bude ak to niebude poriadne natrete. A nikdy to nebude tak odolne ako original zinkovane.
Korodovat to proste bude ak to niebude poriadne natrete. A nikdy to nebude tak odolne ako original zinkovane.
tak ale ten plech pokial nebude nalakovany tak bude korodovat zvar nezvar. preto pokial to dobre natries tak nebude korodovat nic, rovnako.
Lak nie je protikorozna ochrana.
Keď som dával svoju Octaviu do autorizovaného servisu na opravu zadného ľavého blatníka (kolega mi nabúral na parkovisku auto), tak mi bolo v servise povedané, že sa to budú snažiť vytiahnuť a vyrovnať. Dôvod bol ten, že ak by mi rezali do auta a navárali nový blatník, automaticky by som prišiel o záruku na karosériu, čo sa týka prehrdzavenia. Čiže za mňa, snažiť sa to riešiť bez rezania a následného zvárania.
Ak je zvar dobre zalesetny a zacisteny, natrety zakladom a lakom, absolutne nevidim dôvod prečo by mal korodovať.