Politika
Re: Politika
V tom hiringu bolo spomenute, že tam chodia podobny Klusovia, čo nedostanu od nich odporučanie a potom nakoniec rozhodne o ich kandidature rada, ktora ich tam aj napriek ich nesuhlasu schvali a zrejme to chcel aj Klus, zrejme mu teda išlo stoj čo stoj o ten flek(ako inak), ale teda netusim ako by sa tam našli hlasy pre jeho zvolenie, ak to tak strasne chcel dotiahnut az do konca...
Mne sa v tom grilovani, okrem inych casti(lebo to bola Klusova hra ako a vyhnut odpovedi na otazku, ake ma skusenosti) najviac pacila cast, kde Klus rozprava o svojich skusenostiach z auditu a za svoju skusenost uviedol to, ze bol subjektom auditu ako zastupca vysokej skoly kde posobil ako profesor, kde hovori ze bol auditee, teda subjekt na ktorom je vykonavany audit, to proste nevymyslis, to je hanba na 1000 rokov.
Kazdopadne, keby mu bolo naklonene politicke zazemie na sk, ktore evidentne nebolo, tak by ho v tej rade zvolili. Co ako je z toho grilovania zrejme sa v EU rade evidentne deje, takze si netreba robit iluzie o odbornikoch na svojich miestach v eu instituciach.
Mne sa v tom grilovani, okrem inych casti(lebo to bola Klusova hra ako a vyhnut odpovedi na otazku, ake ma skusenosti) najviac pacila cast, kde Klus rozprava o svojich skusenostiach z auditu a za svoju skusenost uviedol to, ze bol subjektom auditu ako zastupca vysokej skoly kde posobil ako profesor, kde hovori ze bol auditee, teda subjekt na ktorom je vykonavany audit, to proste nevymyslis, to je hanba na 1000 rokov.
Kazdopadne, keby mu bolo naklonene politicke zazemie na sk, ktore evidentne nebolo, tak by ho v tej rade zvolili. Co ako je z toho grilovania zrejme sa v EU rade evidentne deje, takze si netreba robit iluzie o odbornikoch na svojich miestach v eu instituciach.
retkvic - pockat tak som sa uz stratil. Cize Sulik za to nakoniec nemoze? Hmmm zaujimave. Kto by to tusil.
Mas pravdu, stratil si sa v tom wladas. Ak by totiz nebol zasah zo slovenskej strany, tak by tu jeho nekvalifikaciu bola schopna rada prekusnut, stacilo by jej ze je slovensko spokojne s danym kandidatom, kedze tam uz to ide po politickej rovine a v tom grilovani sa spominalo, ze to hlavne slovenska strana ich upozornila na kandidata Klusa.
Mas to pomylene. Je to presne naopak. Kvoli zasahu slovenskej strany (Heger) je vobec tento trapas. Ak by nebol tak ziadny Klus sa nehlasi na auditovanie.
To vysvetluj tim Klusom v europskych instituciach, ktori sa tam dostali cez radu EU, ze je chyba v Hegerovi a nie v domovskej strane, ktora nesuhlasi s jeho nominaciou(o tomto nesuhlase vedeli aj pri jeho grilovani), kedze okrem ineho bol potencialny vyzyvatel Sulika, no zo strany pre vnutorne nezhody s vedenim odisiel. Preto sa ho tam stale dookola pytali okrem jeho skusenosti s auditom na jeho politicku nezavislost. Iste, teraz sa to moze hodit na jeho nekompetentnost, nafuknut to a poslat ho do politickeho zabudnutia.
Autoeditácia príspevku po 48 min 33 sek:
Dokonca uz aj nejake media zo slovenska maju mat v rukach Sulikov list europoslancom. Otazka ci by sa tam Klus dostal ak by ho Sulik, alebo kto nerozposielal, kedze preda len okrem Sas mohli take listy rozposielat aj ine strany, no jeho aktivita ak ho Sulik posielal je zrejma. Otazka ci sa tie listy bezne posielaju ako doporucenie od predsedu strany z ktorej pohadzal, alebo nie...
https://domov.sme.sk/c/23150478/martin- ... -list.html
Autoeditácia príspevku po 48 min 33 sek:
Dokonca uz aj nejake media zo slovenska maju mat v rukach Sulikov list europoslancom. Otazka ci by sa tam Klus dostal ak by ho Sulik, alebo kto nerozposielal, kedze preda len okrem Sas mohli take listy rozposielat aj ine strany, no jeho aktivita ak ho Sulik posielal je zrejma. Otazka ci sa tie listy bezne posielaju ako doporucenie od predsedu strany z ktorej pohadzal, alebo nie...
https://domov.sme.sk/c/23150478/martin- ... -list.html
Mňa skôr zaujali posledné predvolebné prieskumy.
Smer si zasa slušne polepšil a Republika taktiež. Človek by povedal, že tieto strany konečne narazia na hranicu ich potenciálu voličskej základne, ale je to práve opačne. Vyzerá to, že až prefrčí september, tak je s touto republikou amen.
Ja len žasnem nad tým, ako v médiách kalkulujú rôzne varianty možnej vlády a neustále tam vidím, ako Hlas spájajú s PS, SaS a podobne
Pritom Hlas bol fakticky pred troma rokmi ešte Smer. Takže nemám potúch, že odkiaľ sa berú tie pochybenia, že či pôjdu so Smerom do vlády. Až Fico dostane poverenie zostaviť vládu Hlas je prvý na ich zozname. Na nejaké drobné nezhody sa v momente zabudne, keď budú v hre ministerské kreslá. No a potom bude treba ešte niekoho prizvať, ale vždy je naporúdzi Republika, Sme rodina alebo možno aj Dankova SNS, ktorá sa medzitým možno tiež zvezie na protizápadnej a proruskej vlne.
Musím sa priznať, že po prvý krát reálne uvažujem nad odchodom zo Slovenska. Doteraz som si vždy povedal, odchod nie je riešenie a krajine tým nepomôžem, ale mám pocit, že už sa jej pomôcť ani nedá.
Smer si zasa slušne polepšil a Republika taktiež. Človek by povedal, že tieto strany konečne narazia na hranicu ich potenciálu voličskej základne, ale je to práve opačne. Vyzerá to, že až prefrčí september, tak je s touto republikou amen.
Ja len žasnem nad tým, ako v médiách kalkulujú rôzne varianty možnej vlády a neustále tam vidím, ako Hlas spájajú s PS, SaS a podobne
Musím sa priznať, že po prvý krát reálne uvažujem nad odchodom zo Slovenska. Doteraz som si vždy povedal, odchod nie je riešenie a krajine tým nepomôžem, ale mám pocit, že už sa jej pomôcť ani nedá.
Akurat som si poobede povedal to co Muffi. Smer stupol, Republila stupla, kto a preco ich chce volit? Staci Uhrikov hoax ako ideme poslat vojakov na Ukrajinu alebo co? Smutne 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ludia su znechuteni a nastvani, a tieto konspi strany to vyuzivaju na maximum. A k tomu ludia maju pamat kratsiu ako akvariova rybicka.
Ak by sme mali vystupit z EU, to bude bod, kedy treba zdrhnut, lebo potom mozu prist casy, ked sa uz nebude dat...
Ak by sme mali vystupit z EU, to bude bod, kedy treba zdrhnut, lebo potom mozu prist casy, ked sa uz nebude dat...
Ja už mám pocit, že táto krajina si ani nezaslúži existovať a bolo by lepšie to proste rozpustiť. Vytvoriť z BAkraja mestský štát a ostatní, nech si robia, čo chcú. Keď piliere demokracie a štátne inštitúcie nemajú vôlu brániť tento štát, tak to proste nemá význam. Viď prípad tej špionáže pre Rusov. U nás podmienka a pokuta, v USA by za to dostal 50 rokov basy.Muffi napísal: 26 mar 2023, 21:27 Musím sa priznať, že po prvý krát reálne uvažujem nad odchodom zo Slovenska. Doteraz som si vždy povedal, odchod nie je riešenie a krajine tým nepomôžem, ale mám pocit, že už sa jej pomôcť ani nedá.
Fico bol politická mŕtvola, Peťko mal zrazu cez 20%. Fico začal loviť dezolátov a začal stúpať. Peťko zvolil politickú stratégiu plastelíny. Tak si voliči SMERu povedali, prečo by mali voliť toho Peťka, keď môžu voliť zase originál SMER. No a máme to tu.
Matovič dostal obrovský mandát a dopadlo to tak ako vždy... FSB tu 10 rokov operuje proti Slovensku a my sa nijako nebránime. FB a ďalšie antisociálne siete fungujú presne naopak, ako by mali a nič s tým nerobíme. Za 30 rokov neprebehla reforma školstva. A toto sú dôsledky.
Hmyz jeme už od socializmu, lebo je lepšie si dávať bio farbivo z chrobáka, ako si do stravy dávať chemikálie. A nikto z nás nechce jesť/piť chemikálie. Hmyzom sa doteraz zaoberalo pár nadšencov a výživových poradcov, lebo objektívne je to kvalitná strava bohatá na živiny, ktorá sa navyše dá dopestovať za zlomok nákladov. Nikto by si ani nevšimol, keby sa do klasického chleba začalo pridávať pár gramov múčky z hmyzu. Na obale by nebola nejaká nechutná nasratá kobylka, ale malo by to pekný názov "fitnes chlieb". Lenže oni zase použili ten dookola používaný manuál - útok na prvú signálnu sústavu, vyvolanie hnusu a hnevu. Keby chceli, dokázali by presvedčiť ľudí, že nás EU chce otráviť medom, lebo to je grcka včiel a že sme pre iné EU národy podľudia, tak nám chcú zakázať mäso a nútia nás jesť slepačí menzes (vajcia).
-
starysomar
Hardcore addict
Prečo toľký negativizmus?
Poznáš to - "Pesimista vraví - horšie už nemôže byť. Optimista - ale môže
"
...pár gramov múčky z hmyzu - si si istý, že nie je? Aj keď nie oficiálne - kedysi som brigádoval jednu zimu v pekárni tak viem, koľko maličkých chrobáčikov šlo z múky do cesta, keďže sitká osevu múky neboli dokonalé. Veríš, že sa pri mletí zrna na múku do nej nedostane ani molekula prímesí?
Poznáš to - "Pesimista vraví - horšie už nemôže byť. Optimista - ale môže
...pár gramov múčky z hmyzu - si si istý, že nie je? Aj keď nie oficiálne - kedysi som brigádoval jednu zimu v pekárni tak viem, koľko maličkých chrobáčikov šlo z múky do cesta, keďže sitká osevu múky neboli dokonalé. Veríš, že sa pri mletí zrna na múku do nej nedostane ani molekula prímesí?
-
harrison314
Hardcore addict
Romana Tabak uz nie je v Sme Rodina.
Pred 20 rokmi som mal Budiš perlivú, kde plával normálne celý šváb.starysomar napísal: 27 mar 2023, 18:47 Aj keď nie oficiálne - kedysi som brigádoval jednu zimu v pekárni tak viem, koľko maličkých chrobáčikov šlo z múky do cesta, keďže sitká osevu múky neboli dokonalé. Veríš, že sa pri mletí zrna na múku do nej nedostane ani molekula prímesí?![]()
Zaujimalo by ma ci je toto vyjadrenie Peleho lepšie alebo horšie, ale spojenie so smerom teda nebudu lepsie casy, lebo bez nich to asi nedaju.
https://www.facebook.com/pellegrini.pet ... id=1YhcI9R
https://www.facebook.com/pellegrini.pet ... id=1YhcI9R
skôr tým pelle len upokojuje svojoch voličov. Fico to často vyťahuje na tlačovkách, momentálne hlasu klesajú percentá, tak sa snaží aspoň niečo povedať aby ukľudnil vody.
ja som to hovoril od zaciatku, pelle s jeho hlasom je zachranna siet ktora ma zachytit volicov utekajucich zo smeru.
ked vyhraju volby tak pelle a fico budu zase jeden velky stastny smer.
na jednej strane lepsie ako by sa mal fico spajat s fasistami, na druhej strane budeme tam kde sme boli 4 roky dozadu.
ked vyhraju volby tak pelle a fico budu zase jeden velky stastny smer.
na jednej strane lepsie ako by sa mal fico spajat s fasistami, na druhej strane budeme tam kde sme boli 4 roky dozadu.
Bude horšie. Fico sa výrazne radikalizoval a ukázal, že pôjde cez mŕtvoly aj hocičo iné. Vyskúšal si, čo mu voliči dovolia a zistil, že u tých vlastných voličov si toho môže dovoliť sakra veľa. Ficove nahrávky s Haščákom, videá z chaty, momentálne prichytený pri účelovej manipulácii s nahrávkami policajtov atď. - nič z toho jeho volič nevidí.
Obávam sa, že ten protizápadný postoj už neostane len v jeho predvolebnej kampani a opozičnej politike, ale prenesie sa aj do vládnutia. Jeho voliči to totiž takto chcú a Fico vie, že tí prozápadní voliči ho už voliť aj tak nikdy nebudú.
Ja očakávam, že sa beztak spojí s fašistami, aby si po voľbách zabezpečili ústavnú väčšinu.
Obávam sa, že ten protizápadný postoj už neostane len v jeho predvolebnej kampani a opozičnej politike, ale prenesie sa aj do vládnutia. Jeho voliči to totiž takto chcú a Fico vie, že tí prozápadní voliči ho už voliť aj tak nikdy nebudú.
Ja očakávam, že sa beztak spojí s fašistami, aby si po voľbách zabezpečili ústavnú väčšinu.
Tí voliči to vidia, len im je sympatické toto správanie, lebo je to správanie im vlastné. Aký politik a politická strana - takí voliči.
Sme rodina pojde s hocikým. Smer chce s Hlasom, Republikou, Sme rodinou, SNS + KSS. Olano s Alianciou, Demokratmi, s KDH možno.
Takze PS ostáva sa spojiť tak so SaS, lebo s inými programová zhoda nebude. Vzájomne rozhádaná pravica vs spájajuca sa bolševicko-neonacistická krajná pravica. Toto budú klúčové volby. No očakávam po volbách další exodus pracovitých ludí do zahraničia ak volby dopadnú zle.
Sme rodina pojde s hocikým. Smer chce s Hlasom, Republikou, Sme rodinou, SNS + KSS. Olano s Alianciou, Demokratmi, s KDH možno.
Takze PS ostáva sa spojiť tak so SaS, lebo s inými programová zhoda nebude. Vzájomne rozhádaná pravica vs spájajuca sa bolševicko-neonacistická krajná pravica. Toto budú klúčové volby. No očakávam po volbách další exodus pracovitých ludí do zahraničia ak volby dopadnú zle.
lenze fico nie je hlupy, velmi dobre vie odkial idu peniaze. teraz sice vykrikuje ako ide proti zapadu ale ked sa dostane do vlady tak 100x radsej pojde za EU a eurofondami ako dufat ze nieco dostane od ruska.Muffi napísal: 28 mar 2023, 13:19Obávam sa, že ten protizápadný postoj už neostane len v jeho predvolebnej kampani a opozičnej politike, ale prenesie sa aj do vládnutia. Jeho voliči to totiž takto chcú a Fico vie, že tí prozápadní voliči ho už voliť aj tak nikdy nebudú.
proste on si konar pod sebou neodpili.
-
harrison314
Hardcore addict
V tomto suhlasim. Ale ja to skor vidim, ze Fico nasadne na Orbanovsku cetu, sice bude nadavat a podrazat nohy EU, snazit sa upevnit moc, ale nie natolko aby mu EU stopla velke peniaze. Co pre nas stale znamena, to co pre ludi v Madarsku a tiez to nie je moc dobre.aacid napísal: 28 mar 2023, 15:15
lenze fico nie je hlupy, velmi dobre vie odkial idu peniaze. teraz sice vykrikuje ako ide proti zapadu ale ked sa dostane do vlady tak 100x radsej pojde za EU a eurofondami ako dufat ze nieco dostane od ruska.
proste on si konar pod sebou neodpili.
Autoeditácia príspevku po 17 hod 30 min 27 sek:
A este si tu odlozim toto
V 2014 - Biden mal aku poziciu ked telefonoval s Ficom? ... 2018 - Sak Fico tvrdí, že chce robiť politiku na všetky svetové strany.
Čiže určite tam ráta aj ekonomické väzby s USA, ale vyhovuje mu robiť marketing na proruskej propagande aby mu rástli percentá.
Bol prieskum kde viac ako 50% ludí si praje vystupenie z EU, ale poberať vyhody z EU (najmä eurofondy, volné cestovanie, študovanie v EU), to je tiež také farizejské ba až pokrytecké. Ved volby 30.9.2023 ukážu v akom stave je mentálna spôsobilosť ludí v SR.
Na tlačovke E.Heger hovoril, ako SR patrí do EU mentálne aj ekonomicky, že patríme medzi najvyspelejšie krajiny sveta, no uvidíme realitu
Počet voličov vo volbách, počet nevoličov vo volbách ktorím je uplne jedno co s touto krajinou bude, percentá jednotlivých strán a nová vláda.
Momentálne je nutné podotknut, ze aj nakupy v SR su skoro o polovicu drahšie nez v CR, tak velmi záleží na tom, aká vláda tu bude.
Čiže určite tam ráta aj ekonomické väzby s USA, ale vyhovuje mu robiť marketing na proruskej propagande aby mu rástli percentá.
Bol prieskum kde viac ako 50% ludí si praje vystupenie z EU, ale poberať vyhody z EU (najmä eurofondy, volné cestovanie, študovanie v EU), to je tiež také farizejské ba až pokrytecké. Ved volby 30.9.2023 ukážu v akom stave je mentálna spôsobilosť ludí v SR.
Na tlačovke E.Heger hovoril, ako SR patrí do EU mentálne aj ekonomicky, že patríme medzi najvyspelejšie krajiny sveta, no uvidíme realitu
Počet voličov vo volbách, počet nevoličov vo volbách ktorím je uplne jedno co s touto krajinou bude, percentá jednotlivých strán a nová vláda.
Momentálne je nutné podotknut, ze aj nakupy v SR su skoro o polovicu drahšie nez v CR, tak velmi záleží na tom, aká vláda tu bude.