Ake mate auto?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
iba 250. 300 nebola.
Presunuté inde...
Nechcem byt za blba, vacsinou som ja ten ktoreho upozornuju na to, ale nepatri tvoja otazk do temy Chcem kupit auto? 
J dobrý point. Thxdeszka3 napísal: 21 júl 2022, 8:18 Nechcem byt za blba, vacsinou som ja ten ktoreho upozornuju na to, ale nepatri tvoja otazk do temy Chcem kupit auto?![]()
Bohužiaľ nie moje
Ale švagor si pred týždňom kúpil Focus RS 257 kW. Je to trhač asfaltu, už sa teším na okruh do Mostu v lete a možno aj na Nordschleife sa pôjdeme pozrieť...
Pekna chutovecka 
drift mode!!
gratulujem, zavidim
gratulujem, zavidim
Daj vedieť keď budete na NordschleifePilifo napísal: 05 apr 2023, 12:08 Bohužiaľ nie mojeAle švagor si pred týždňom kúpil Focus RS 257 kW. Je to trhač asfaltu, už sa teším na okruh do Mostu v lete a možno aj na Nordschleife sa pôjdeme pozrieť...
Stihol ho prihlasit este pred 1.4.?
Je to auto prihlásené v ČR a aj on je Čech, takže žiadne registračné poplatky ho tu nemusia trápiť
Ešte taký bonus - náš spoločný kamoš si kúpil 2 týždne pred švagrom rovnaké RS, takže o zábavu postarané
Ešte taký bonus - náš spoločný kamoš si kúpil 2 týždne pred švagrom rovnaké RS, takže o zábavu postarané
Ja som si objednal Karoq Sportline 1.5 TSi. O mesiac by mal byť vyrobený 
Gratulujem, postni fotku, ked ho budes mat 
Nový prírastok do rodiny, aj keď to není auto
Jazdí tu niekto na moto? Pochváľte sa čo máte doma.
Jazdí tu niekto na moto? Pochváľte sa čo máte doma.
-
starysomar
Hardcore addict
40 rokov už nie na ťažkej, 30 ani na mopede 
-
Jancuk
Professional
Dlhšie som nebol na tomto fóre tak skúsim niečo pridať a oživiť trocha tuto tému 
Aktuálne mam 2 auta:
Tesla model S 2017
Porsche 911 Turbo 997.1
Aktuálne mam 2 auta:
Tesla model S 2017
Porsche 911 Turbo 997.1
Kolko vyjde servis toho Porsche? Len tak orientacne hod dake ceny.
-
guess.whoo
Redeemer
Ja som si zrovna dnes zabešteloval BMW ix50
Predávam jaguar i-pace 2021 a Kia Sportage hev 2022 ak by mal niekto záujem
Predávam jaguar i-pace 2021 a Kia Sportage hev 2022 ak by mal niekto záujem
-
Jancuk
Professional
Porsche som si kúpil minuli rok v marci v rámci toho že 911 sa mi vždy páčila už od NFS... Je to 997.1 turbo a teda posledný mezger. Nechcel som GT3 a ani Carreru keďže, GT3 je na okruh a Carrera mi prišla príliš obyčajná + pri 997 som sa ešte bal IMS. Turbo nemá problém s IMS. Turbo je za mňa dokonale daily auto alebo GTcko. Vieš s nim ist ako sa povie po rožky alebo si spravíš trip Košice - Stuttgart a auto ta tam kráľovsky odvezie. Je veľmi pohodlne a rýchle.heker napísal: 05 nov 2025, 20:35 Kolko vyjde servis toho Porsche? Len tak orientacne hod dake ceny.
Zatiaľ som riešil len 2x výmena oleja a filtrov.
Prasknutú gumenú manžetu na prednej pravej poloosi.
Presakujúca hydraulickú hadicu pri čerpadle od posilňovača.
Suma sumárum stalo to ako servis na prémiovú triedu. Nič hrozne.
To bol aj ten dôvod prečo som kúpil turbo. Chcel som povodne F430 ale po skúsenostiach od kamaráta ktorý ju ma, tak tam je problém zo servisom. Porsche je stále "lacné" auto.
joj velmi pekne auticko, nechal by som si povedat. pre mna su tieto auta trochu mimo budget takze som to nikdy nepozeral ale netusil som ze 911 je rovnaka cenova kategoria ako F430.
ferrari asi bude sranda jazdit ale ako daily znie porsche lepsie.
ferrari asi bude sranda jazdit ale ako daily znie porsche lepsie.
-
Jancuk
Professional
Jo, je to skvele auto. Ono tie F430 sú cenovo podobne myslím ako 997 Turba. Samozrejme nájdeš rôzne verzie z hľadiska vybav a kilometrov a samozrejme manuál je úplne inde cenovo pri oboch. Ja mam automat keďže som aj chcel automat. Áno viem je to nuda a pod... každopádne je to hydromenic od mercedes. Je to nesmrteľná prevodovka ktorá zvláda veľké nm. Paradoxne to auto ma lepšie zrýchlenie z 0 - 100 pri automate než pri manuáli. Samozrejme bavíme sa len o číslach v papieroch ktoré ale uvádza Porsche. Sám to nemám overene. PDK prišlo až v fl 997.2. BTW, ja som chcel veľmi striebornú farbu. Zial tie už boli cenovo inde. Tak som sa uspokojil aj s čiernou.