Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa aacid »

Marinak napísal: 25 mar 2023, 3:28 Nič to nemení na veci, že som kvôli nej nespal niekoľko nocí. Sorry, ale dnešné ženské sú je*** s prepáčením, mám to vypozorované, či už sa to priamo týkalo mňa alebo nie, napr. moje kamarátky. Nevedia, čo chcú, citovo namotávajú, ale potom cúvnu. Z najväčšieho debila pomaly urobia národného hrdinu. Po vzťahovej stránke mám so ženami iba tie najhoršie skúsenosti. Človek je už z tých ženských unavený.
ako pise gogo, treba trochu zdravy odstup.
co je pravdepodobnejsie ze vsetky zeny na svete su je*** alebo ze problem bude niekde v tebe?
sam si priznavas ze to so zenami moc nevies, tak sa radsej zameraj na seba a vyries svoje problemy ako by si mal zostat zahorknuty voci vsetkym zenam.
faktom totiz je vacsina populacie nema problem najst si partnera, ono je to uplne bezna vec, keby to tak nebolo tak ako zivocisny druh neprezijeme.
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Rozišla sa s frajerom.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

Marinak napísal: 27 mar 2023, 20:06 Rozišla sa s frajerom.
Takze ides na vec. :)
Lepsie sanca uz s nou nebude.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ďalšia šanca urobiť zo seba emočný tampón. :-)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Tampón sa aspoň dotkne jej "miest"
gogo956
Redeemer
Redeemer

Ked teraz bude aktivny, tak konecne dostane jasnu odpoved na to, ci s nim vztah chce alebo nie, pretoze sa nebude moct vyhovarat že je vo vztahu s inym. Ak povie neco v zmysle ze "este nie je pripravena" a pod. tak potom je definitivne jasne ze to nema zmysel.
fildinko
King
King

Nech sa autor témy na mňa nehnevá, ale keby je "ten typ s ktorým chce mať vzťah" tak sa už dávno vykašle na ten vzťah ktorý mala pred ním.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tam uplne nesuhlasim, pokial je vo vztahu s niekym s kym je spokojna, preco by ho zahodila pre potencionalny vztah s kym si mozno mysli ze bude spokojna ale istotu nema.

kazdopadne Marinak, teraz chod do toho, a ako tu pisali ostatni, nehraj sa na kamarata. samozrejme ani na nu netlac, mozno bude potrebovat nejaky cas kym bude chciet skocit do dalsieho vztahu ale aj v tom pripade musis dat jasne na javo ze nemas zaujem byt jej kamaratka na vyplakanie sa ale ze mas zaujem o vztah.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Kazdopadne zena, ktora sa prave rozisla pojde hned do dalsieho vztahu skor iba zo zufalstva, teda ako naplast na krach predosleho vztahu. Ibaze by sa rozisla kvoli Marinakovi. Takze ja tam velku sancu nevidim, Marinak bude len naplast a prinajlepsom ho bude vyuzivat na laskavosti ako kamosa dobraka, ale prasit ju budu ini borci.

Ak ju Marinak nedokazal v krachujucom vztahu zlomit ani na bozkavanie, tak ona ho uz berie skor ako brata, nez svoj dalsi pristav.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Marinak sa ju ani nesnazil pobozkat.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no zachvilku to bude mesiac od informacie, ze sa rozisli, som naramne zvedavy co sa potom dialo, celkom jednym okom sledujem tuto lovestory a zaujima ma pokracovanie

na druhu stranu, bez ohladu na rady a vsetko mozne co tu odznelo, pravdepodobne je zivot len jeden, cize treba vyuzit vsetko, v pripade neuspechu tu mas dalsie cca 3 miliardy moznosti.
fildinko
King
King

Vždy môže byť marinak príkladom ... niekedy však príkladom ako to nerobiť.
Marinak
Expert
Expert

Ahojte, po dnešnom dni môžeme túto tému a naše akademické debaty raz a navždy uzavrieť, jasne sa vyjadrila, že si nevie predstaviť niečo viac a to ani do budúcna. Berie ma ako dobrého priateľa, ale necíti to tak, že by chcela niečo viac. Vraj už niečo podobné skúšala v minulosti a nechcela by znovu. Klamal by som, keby som povedal, že nie som sklamaný. Mrzí ma to, ale čo už, trochu som to na druhej strane aj očakával, život ide ďalej.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

lepsie byt sklamany teraz ako po par rokoch vztahu ktory nikam neviedol, kasli na nu, je vonkoncom jasne, ze kamarati tak isto nebudete
Marinak
Expert
Expert

Prečo myslíš, že ani kamaráti nie? Aj medzi rečou som pochopil, že predtým chodila s nejakým diplomatom, ona je zjavne mimo môj level.
V každom prípade, môžem si "odškrtnúť" ďalší neúspešný pokus. Zrejme bude chyba vo mne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Marinak
partnersky trh, rovnako ako kazdy iny trh, je vec ponuky a dopytu. Nič iné. A ona si zjavne myslí /možno opravnene a možno nie, to my tu nevieme posudit/ že ma lepšie ponuky ako teba. Ale tento postoj je normalny. Ty tiez ked si budes chciet kupit napriklad auto a prides k predajcovi a on ti ponukne za tu istu cenu Škodovku v bežnej vybave alebo Mercedes rovnakej triedy s full vybavou, tak celkom urcite nezoberies tu prvu ponuku ale tu druhu.
Mlada pekná, karierne uspesna zena nebude chodit s priemernym chlapom, pretoze si moze vyberat z ineho "levelu".
Proste to je realita. Ano existuju aj vynimky, ale tych je malo, preto su to vynimky.
Tvojou cestou je robit karieru tak, aby si raz v buducnosti vedel poskytnut socialne istoty nejakej tebe sympatickej žene a ani ju nebudes musiet hladat- ona uz zariadi aby ste "nahodou" zoznamili. :)
Už som za svoj zivot vselico prezil a videl a je to uplne bezne ze mlade, pekne ženy uprednostnuju aj o 10-20rokov starsich muzov pretoze jednak maju viacej zivotnych skusenosti a zaroven uz su vacsinou slusne zabezpecení.
fildinko
King
King

Marinak napísal: 27 apr 2023, 7:03 Prečo myslíš, že ani kamaráti nie?
Na čo sú chlapom kamarátky?
Marinak napísal: 27 apr 2023, 7:03 Zrejme bude chyba vo mne.
Aj keď s týmto tvrdením moc nesúhlasím, spýtam sa. Chceš s tým aj niečo urobiť?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Marinak napísal: 27 apr 2023, 7:03Prečo myslíš, že ani kamaráti nie?
opytaj sa sam seba, budes s nou vediet byt niekde sam, rozpravat sa a nemysliet pritom stale na to ze by si s nou nieco chcel mat?
ak ano (ale naozaj uprimne ano) tak potom mozte byt kamarati, ak nie tak kamarati nikdy nebudete, ona ta mozno bude brat ako kamarata (tak ako doteraz) ale ty sa budes cely cas iba trapit a v istom momente to na nu skusis znova...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

chlapi nemavaju pekne kamaratky
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Na jednej strane nesuhlasim s tym, ze naco su chlapom kamaratky pripadne, ze nemavaju pekne kamaratky ale v tvojom pripade kamarati nebudete.
Kamarati su totiz kamarati z dvoch dovodov:
1. Geograficka blizkost (faktor pohodlia, familiarity)
2. Emocionalna vazba z nejakeho dovodu (prezite zazitky, spolocne hobby, zdielane hodnoty a pod.)

Ty si vynakladal usilie aby si ju ziskal ako partnerku, nie lebo bola nablizku alebo by ste nieco mali spolocne (bud vela malych veci alebo par intenzivnych). Teda si sa snazil vztah vytvorit, na com nie je nic zle ale aby si mal kamaratku tak to by vas muselo spajat dost inych veci a musel by si sa vediet aj emocionalne odputat. Co sa sice da zvladnut ale v tomto pripade to nestoji za to.

To, ze si sklamany znamena, ze si clovek, to je normalne, to prejde a potom sa mozes zamerat na inu zenu.
Napísať odpoveď