Paypal
Paypal
Caute, potreboval by som poradit.. Na internete som si zarobil peniaze, ktore som si poslal na moj internetovy ucet - Paypal.. Suma je vsak v dolaroch.. Preto by som sa chcel spytat, ci pri prevode na moj osobny bankovy ucet bude suma prevedena na menu SKK alebo ostane v dolaroch?
Dakujem
Dakujem
hmm takze ked mam na paypal ucte nejake peniaze, tak nemam ziadnu sancu ich dostat spat do banky? ked som sa registroval na paypal, tak ma to nutilo, aby som povoliil overenie pravosti uctu ci co. strhlo mi to 50sk a napisalo, ze ano, ucet je dobry, vsetko funguje a ked si pozriem vypis na internet bankingu, tak tam budu nejake 4 cisla. tie ked zadam, tak potom mi vratia tych 50sk na ucet. ziadne 4 cisla som doteraz nevidel a to som na ten vypis kukal dost dlho...
turtlak69: Mne takisto nepomohol vypis z internet bankingu, ale aktivoval som si kazdodenne posielanie mailov o stave uctu (aj ked sa nic na ucte nedeje) a tam ten 4miestny kod bol. jednalo sa o TatraBanku, avsak uz moznost zrusenia neponukaju, zase volat na DIALOG 
Takisto, strhnutych 1,5 Eura na ucet nepripisali naspat.
Takisto, strhnutych 1,5 Eura na ucet nepripisali naspat.
musis kuknut na tu transakciu od paypalu, tam by malo byt nejake doplnkove info at tam by mal byt ten kod...uz si to presne nepametam, som si to aktivoval pred dvoma rokmi a tie peniaze ti nevratia na ucet v banke, ale ti to pripisu na ucet na paypale
edit:som ti prilozil tu transakciu, ako by to malo vyzerat
edit:som ti prilozil tu transakciu, ako by to malo vyzerat
-
Stenky
Professional
musi to tam na 100% byt
chod do obratov (tam kde ti pise pohyby na ucte) a najdi si -50Skk
to by mal byt paypal popripade tam mas aj napisane PAYPAL a to 4ciferne verifikacne cislo su tie 4 cisla tesne pred slovom PAYPAL
tak ako ma HARUN v obrazku. Najdes to v kolonke POPIS.
CV4781PAYPAL e.g.
/edit: nie v detailoch o obrate ale v zozname obratov
//ak teda nie, jedine cakat na vypis postou.
chod do obratov (tam kde ti pise pohyby na ucte) a najdi si -50Skk
to by mal byt paypal popripade tam mas aj napisane PAYPAL a to 4ciferne verifikacne cislo su tie 4 cisla tesne pred slovom PAYPAL
tak ako ma HARUN v obrazku. Najdes to v kolonke POPIS.
CV4781PAYPAL e.g.
/edit: nie v detailoch o obrate ale v zozname obratov
//ak teda nie, jedine cakat na vypis postou.
Nie, nenajde to...Tiez som hladal ako puk, jednoducho to tam nie je. Za 3-4 pracovne dni sa objavuje informacia,ze peniaze posielal cez paypal. V momente usktocnenia transakcie (a par dni potom) to zobrazuje ako transakciu cez internet, nic viac. To 4miestne cislo ziskas iba z vypisu (papierovy, alebo si daj kazdodenne vypisy na mail, ked nechces cakat kym pride papierovy vypis). Pripadne skus DIALOG,ale neviem ci ti to tam povie.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Paypal
Ak som tomu paypalu dobre pochopil, tak je to tak, že sa zaregistrujem na paypale a zadám tam potrebné info o mojej karte. Keď budem platiť cez paypal, tak je jedno že či na paypal účte budem mať peniaze?
Stiahne si to samo z môjho účtu na banke?
A ešte taká teoretická situácia:
Mám na paypale 3€, kúpim niečo za 5€ a z paypalu mi stiahne 3€ a z účtu 2€?
Stiahne si to samo z môjho účtu na banke?
A ešte taká teoretická situácia:
Mám na paypale 3€, kúpim niečo za 5€ a z paypalu mi stiahne 3€ a z účtu 2€?
@Corn Flake: Pri platbe mozes nastavit ci sa to zaplati z PayPal funds alebo z karty ktoru mas naviazanu na paypal ucet. Ak to das z tych funds ten zostatok by mal z karty stiahnut ak teda to tak spravi a ponukne ti moznost platit z paypal funds ked tam mas mensiu ciastku.
Dajú sa vám teraz odosielať platby z PayPalu na PayPal? 
Čo ty platíš cez paypal na iný paypal účet?
Mal som požičané cez PayPal, teraz to chcem vrátiť. Dal som odoslať späť a vypisuje technické problémy.
Tie peniaze uz mas na paypal ucte, ci iba na bankovom ucte, bankova karta co mas registrovanu v paypal je platna?
Problém vyriešený, namiesto vrátiť som dal odoslať..hneď vedľa...