Detský sen

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Detský sen

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

spomínate na niečo z detstva, čo ste chceli a nedostali ste to? nedávno som narazil na internete na nálepkový album pokémon z 1. série a vzbudilo to vo mne ťažkú nostalgiu :mrgreen: nikdy som ten album nemal a ani nálepky :smt017
Prílohy
2343367.jpg
pokemon-samolepky.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Detský sen

Príspevok od používateľa starysomar »

Si šťastný človek ak Tvoje detstvo bolo v časoch Pokémonov :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

vela veci a som rad, ze rodicia boli dostatocne odolni a nekupovali mi vsetky kramy co som chcel :D ako decko som samozrejme chcel elektricke auto, tank s vojakmi vo vnutri(ktory sa da mimochodom stale kupit, predajcovia hraciek fakt nepotrebuju inovovat, predavaju navlas to iste :D), hot wheels drahu a v dospelejsom veku ps1-ps2. v podstate som chcel vsetko, na co isla rano pred pokemonmi reklama, tie vedeli robit fakt efektivne :D a dostaval som nejake lego, ale ani zdaleka nie v pocte ako by som si predstavoval :D

inac ten album som mal aj s komplet vyzbieranymi nalepkami vratane tych raritnych :D kukam, ze sa daju stale zohnat a o 100-200% drahsie ako v minulosti. kto by povedal, ze to boli investicne nalepky :D
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

nooo na bazoši za to pýtajú dosť. našiel som cz eshop kde výjde balíček cca do 2€. len ten album sa už nový zohnať nedá. mňa ešte napadol koberec, ktorý som chcel :D
Prílohy
tower-158-siva.jpg
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja sa snazim tuto nostalgiu vzdy predychat ked pride, dat tomu par dni a potom sa zamysliet ci chcem ozaj vyhadzovat peniaze za dalsie kramy do domu :D
pamatam ako som pred par rokmi kupil od znameho krabicu pogov, to som ako decko hraval na ihrisku.
ani neviem kde su, par krat som sa na ne pozrel, ukazal detom (s tym ze "s tymto sa hra nebude, to je vzacnost") a teraz na ne niekde pada prach.

asi dva roky dozadu som zistil ze znova zacali vyrabat micro machines, take mini auticka (mensie ako hot wheels) a cez znameho z UK som kupil taky kufrik v podobe minivanu co vies rozlozit na mestecko pre auticka. u nas to nepredavali. dokonca som nasiel krabicu starych micro machines co mi mama kupila ked som ako dieta bol s nou v taliansku (policajne auto s napisom "carabinieri" :D).
decka to bavilo asi 15 minut a potom si na to uz viacmenej nespomenuli...

to ale nie su detske sny, to je nostalgia. smutne je ze ja si na detske sny nepamatam. nepamatam si na vacsinu detstva.
takze moje sny zacinaju niekde v puberte ked som snival o high-end telefonoch ako ericsson t28 ci siemens m35 :D (ja som mal len trapny ericsson t10 ci siemens c35)

Autoeditácia príspevku po 2 min 3 sek:
ale za splnene sny musim povedat ze som mal prvy gameboy (rodicia cez znamych zohnali z nemecka) a nasledne gameboy color s pokemon blue...
mam v hlave spomienku ako som s dedom isiel do rakuskeho metra kde bol strasne obrovsky regal plny gameboy hier a on povedal "vyber si"...
potom som tam ako starsi bol znova a ten regal vypadal tak 10x mensie :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

gameboy mi ani nespominaj, to bol u mna strasny fail :D dokonale zmasirovany pokemon magazinom som rodicov neustale otravoval nech mi kupia game boy advance az mi ho na vianoce kupili. akurat som ako decko nemal vobec sajnu ake hry na to kupit a v miestnom draciku nemali ziadne z reklamovanych/recenzovanych a vyberal som podla obrazkoch na krabiciach. tak som skoncil s nemeckou verziou nejakej divnej boardgame hry(neskor som si nasiel, ze v recenziach mala okolo 3/10), froggerom(to sa dalo) a prvym doomom, ktoreho mam este doma a stal neuveritelnych 2500,-sk(co vtedy bolo cca 1/5 hrubej priemernej mzdy). o tom, ze tato "prenosna" konzola nemala podsvietenie a dalo sa s nou plnohodnotne hrat iba s dobrym uhlom pod stolnou lampou ani nevravim :D ale som rad, ze ju mam, mam v plane ju vytunit(kupit display z gba sa a kupit slot na sd karty) a zahrat si najlepsie veci co vtedy povychadzali.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Mal som mnozstvo snov, od tamagociho az po playstation1, ktore som nikdy nemal. Moj sen som si nakoniec splnil prejdenim Crasha Bandicoota na telefone cez emulator, kym som sedel na zachode... Nie za jeden den samozrejme
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Niekto ma sen hrat hru na telefone, moj sen je pozriet sa na Hawaii, kde sa natacal Baywatch a Pamela tam tasila svoje cecky.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zrovna to je len otazka financii, letenky za 800 euro, ubytko +20 % voci kontinentalnym USA, zradlo taka cena ako u nas, jedlo +40 % oproti nasmu :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ked uz bola rec o tom Crashovi Bandicootovi, ta hra sa mi velmi pacila, ked som videl Maxihru v telke, chcel som si to zahrat na PC, ale bolo to len na playstation a ten sme doma nemali. Dnes to uz ide na PC bez problemov v emulatore...
Potom, som velmi tuzil po Tetrise, vtedy to bol velky hit, ale stalo to az 300 korun a to mi nasi nekupili. Neskor sme to doma mali, ale to uz nebolo tak in.
Mobil som chcel mat Nokiu s grafickym LCD displejom, tatko mal taku, bola tam hra "hadik". Bezne vtedy boli telefony iba s 2-riadkovym displejom, co bol nakoniec moj prvy mobil, ani mu nevydrzala baterka a bol stale na nabijacke. Potom to uz islo od k700i, k750i atd. az k smartfonom.
A este som chcel ist sutazit do Pevnosti Boyard. Ako decka sme sa tak hravali, vymyslali si rozne discipliny :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

ps 1 som mal. nie hneď ako vyšla, ale mal som ju keď to bolo "in". napadli ma ešte 2 raritne kúsky, ktoré som vlastnil, ale musel som si ich vyžobrať 😀 to rádio bolo pôvodne v marťankoch (vitamíny), ale mne ho kúpili na jarmoku za zlomok ceny.
Prílohy
119193394_774299973370947_1276787890568115272_n.jpg
jsythbwlqmpa1.jpg
heker
Redeemer
Redeemer

Do tych hodiniek sa schovavala extaza?
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

žuvačky 😀 take maličké štvorčeky. a keď došli, niekto tam nosil aj peniaze.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

heker napísal: 14 máj 2023, 21:08 Niekto ma sen hrat hru na telefone, moj sen je pozriet sa na Hawaii, kde sa natacal Baywatch a Pamela tam tasila svoje cecky.
Bitch please, moj sen nebol hrat hru na telefone, ale hrat hru na zachode.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

take hodinky inak teraz predava huawei akurat ked ich otvoris tak su tam sluchadla :D

https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-buds/
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

heker napísal: 14 máj 2023, 21:08 Niekto ma sen hrat hru na telefone, moj sen je pozriet sa na Hawaii, kde sa natacal Baywatch a Pamela tam tasila svoje cecky.
Ehm Baywatch sa ale točil normálne tam v Malibu pri Hollywoode alebo v štúdiu v bazéne. :D

Jedna z mojich najlepších detských spomienok je, keď môj najlepší kamoš dostal PS1 na Vianoce. To som tam strávil asi celé zimné prázdniny a domov som sa chodil len vyspať. :D A ešte sme dostali tričká South Park. Mám aj takú fotku z tých Vianoc, jak sme tam s kamošom vysmiati, ako keby sme práve vyhrali miliardy eur alebo čo :D

Potom som prehovoril svoju mamu, aby nás zobrala na South Park film do kina, lebo nás tam nechceli pustiť. :D Tetka z kina pred začiatkom predstavenia chodila po sále a vyhadzovala deti, že je to nevhodný film. A na moju mamu sa len tak škaredo pozrela a pokrútila hlavou. :D
heker
Redeemer
Redeemer

Baywatch tocili v Santa Monice v Kalifornii, par casti na Floride a poslesne dve serie na Hawaii - https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Pob%C5% ... l%C3%ADdka
Napísať odpoveď