ahojte
chcem sa spytat hrajem the last of us a v niektorych castiach hry mi na obrazovke zrnia zelone cerveno zlte pasiky a bodky
viete mi prosim poradit ci to je chyba v hre alebo mam nieco s grafikou skusal som aj ine hry no v inych hrach mi to nerobi
vopred dakujem za pomoc
problem v hre ma obrazovke
Re: problem v hre ma obrazovke
skusil by som nahodit najnovsie ovladace, to by mohlo pomoct
je mozne, ze zacina odchadzat grafika, pretoze podobne artefakty su predzvestou problemov s pamatou na karte
je mozne, ze zacina odchadzat grafika, pretoze podobne artefakty su predzvestou problemov s pamatou na karte
aha ovladace inac mam najnovsie co su na stranke Nvidie... a to sa da ta pamat na karte vymenit alebo popripade opravit?beardie napísal: 29 máj 2023, 15:03 skusil by som nahodit najnovsie ovladace, to by mohlo pomoct
nie
ale sa to nedeje v inych hrach, tak by som tomu nevenoval velku pozornost, skor je problemom slaba optimalizacia LoU pre PC
ale sa to nedeje v inych hrach, tak by som tomu nevenoval velku pozornost, skor je problemom slaba optimalizacia LoU pre PC
okey dakujem za radubeardie napísal: 29 máj 2023, 15:32 nie
Tak, tak, odchadza VRAM na grafike. To neopravis, iba kupit novu kartu.