Vrátili mi peniaze a obhliadam sa teda po novom. Do užšieho výberu som zaradil Seagate Basic a Adata HD330 (prípadne ešte HD710 pro). Neviem však, čo si myslieť o značke Adata. Má tu niekto s nimi nejakú dlhodobejšiu skúsenosť a vedel by poradiť?
Externý HDD - Seagate vs Adata?
-
Rocker_finck
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Externý HDD - Seagate vs Adata?
Ahojte, po 8 rokoch som vymenil externý HDD Samsung (dnu bol hdd Seagate), za väčší externý HDD Western Digital. Tento mi po 2 mesiacoch komplet odišiel a prišiel som takmer o všetky dáta
Vrátili mi peniaze a obhliadam sa teda po novom. Do užšieho výberu som zaradil Seagate Basic a Adata HD330 (prípadne ešte HD710 pro). Neviem však, čo si myslieť o značke Adata. Má tu niekto s nimi nejakú dlhodobejšiu skúsenosť a vedel by poradiť?
Re: Externý HDD - Seagate vs Adata?
Nepíšeš tu kapacitu ale ak 2TB kúp si externý box +SSD alebo M2 disk.
-
Rocker_finck
Medium Expert
Pozri moje predchádzajúce príspevky, presne toto som riešil, či SSD alebo HDD. Ide o 4TB, resp. pozerám že za pár eur navyše sa dá kúpiť Seagate aj v 5TB verzii. Asi pôjdem do tohto
-
starysomar
Hardcore addict
Dcere zdochol externy disk Seagate bez vystrahy.
Neda sa s istotou tvrdit o ziadnom, ze vydrzi. Vzacnejsie veci treba mat aspon dvojmo.
Neda sa s istotou tvrdit o ziadnom, ze vydrzi. Vzacnejsie veci treba mat aspon dvojmo.
Zdochnut moze aj HDD, aj SSD, je to proste vzdy o nahode. Adata ma 3 roky zaruku, vodotestny obal a celkovo je ten obal odolnejsi voci narazom. Ak ho budes prenasat, tak je to lepsia volba.
-
Rocker_finck
Medium Expert
Nebudem to prenášať skoro vôbec, je to hlavne na zálohu dát a na filmy/seriály do tv. Seagate 5TB som zohnal v mierne lepšej cene ako je Adata 4TB, takže je rozhodnuté. Ale ďakujem za rady.
Používam disky ,ktoré neprenášam na zálohu.Sú to klasika HDD 3,5".Používam dokovaciu stanicu.